2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bence de çok yakın oturmak iyi değil Koala..

kesinlikle öyle canım,gel de anlat.. ne anasına ne oğluna anlatamazsın.. du bakalım şimdilik yakın ama anca araçla gidip gelme olan mesefedeyiz..

Eee tek erkek evlat için mi geçerli ?

Bizleri de annelerimiz öyle büyütmedi mi ?

Bu yaklaşım bana genel olarak çok saçma geliyor..

haklısın, h.sonu annemle konuştuk.. hiç kıskanan kız ailesi görmedim dedi gelen herkes.. nedense erkek analarının psikolojileri bi değişik oluyor.. ben bile evlenirken, annemlerin hislerini anlamaya çalıştığımda "kız vermek ne kadar zor" demiştim.. ama annemlerden hiç kıskançlık emaresi görmedim. hatta dün "gelse gitseler mutlu olurum, kızımın evine geliyolar derim" dedi.. onlar da gelecekler tabi, gidecekler tabii diyolar ama içten söylediklerine inanamıyorum bi türlü.. eşimin söylememesi biraz da ailem gelince kv'leri çağırmıyorum.. gereksiz bence.. her gelenle onları da çağıramam ya.. ben yine de kıskançlık olmasın diye söylemediğini düşünüyorum...

tam aynı bahçede sayılmaz farklı mimarisi var evin ama sonuçta çok yakın ennn nefret ettiğim durum...Ben hep iki ailedende uzak olsun isterdim ama kısmet olmadı eşimin orada oturmuş bir şirketi var düzeni var ona o konuda bişey diyememama şimdiden sıra geldikçe söylerim ben öyle sürekli onların terasta kahvaltı yemek falan istemem arada onları çağırırım yeter...Aslında daha farklı niyetlerim vardı ama onlardan hep vazgeçtim....Çok itici geliyor tavırları hareketleri bakalım ne olacak..Biran önce bir arsa alıp ev yapmamız lazım kendimize ..İnşallah düğünden sonra işim devam ederde çok muhatap olmam sabah işe gider akşam gelir yemek falan derdine düşerim...Ama işim olmazsa tam bela olur allahım nolur şim devam etsin hayırlısıyla tabi..

Elbette kafaya takılacak çok hareketleri oluyor kv lerin ama görmezden gelmezsek ömür geçmez..Ben de sorun yaşamıyorum diyemem ama peeehh!! diyip geçiyorum huzurumu bozmasına izin vermiyorum

ben o kadar ince düşünceli ve hassasım ki ya çok üzülüp kırılıyorum ama allaha şükür şimdilik eşim beni anlıyo dilerim hep devam eder....Amannn salla diyemiyorum bakalım hayırlısı..Ben kv tanışmadan önce çok sammi olmak isterdim ama şuan asla asla...

Evet Koala

Ben eşitlikten yanayım.. Hem kızın hem erkeğin ailesine eşit davranılması lazım..

Niye erkekler annesinden kopamıyo da biz kopuyomuşuz onu anlamıyorum.. Ya da neden bizim annemiz kız vermek daha zorken karışmıyoda erkek anneleri herşeye karışma hakkını kendinde buluyo... Erkek annesi olmak bi ayrıcalık değil ki onun da evladı 9 aylık bizim annemizin evladı da..

Elhamdülillah benim kayınvalidemle bi sorunum yok ama o kadar genel bir sorun ki bu, haksızlığa gelemiyorum ben çevremdekilere bile..

Bence annesinden kopamayan evlenmesin , oğlundan kopamayanda oğlunu evlendirmesin.. Mutlu mesut yaşasınlar kendileri..

Sorun bahçe değil zaten çok yakın olmak

Ama her yakın olan da aynı sorunları yaşayacak diye birşey yok elbette.. Umarım sen o istisnalardan olursun da iyi anlaşırsınız..

Her iki taraf anlayışlı olursa sorun olmaz ama ne olsa yakınız diye hergün beraber yeme içme sonra da beraber oturma olmamalı bence, siz yeni evli olacaksınız önce kendi düzeninizi oturtmanız adına kendi evinizde yiyin yemeklerinizi.. Arada bir elbette siz onlara onlar size gelir diğer aileler gibi..

Sizin aranızda şimdiden bi gerginlik varsa biraz daha temkinli olmakta fayda var..

elifcim eşine büyük iş düşüyor dengeyi sağlama konusunda. umarım evliliğiniz lehine dengeyi sağlar. baştan tavrını belli ederse, çok önemli sorunlar yaşanacağını sanmıyorum.

Elbette kafaya takılacak çok hareketleri oluyor kv lerin ama görmezden gelmezsek ömür geçmez..Ben de sorun yaşamıyorum diyemem ama peeehh!! diyip geçiyorum huzurumu bozmasına izin vermiyorum

ben de dün bahsettiğim kitabı okuyodum evde.. "hmm demek öyle, hııı" fln diye diye.. merak etti benimki.. ben de okudum, okurken de dedim ki böyle, "a kadın 9 yıldır öğrenemedin mi ben 2 ayda öğrendim,vurdumduymaz olacaksın" dedim... bakıyo eşim böyle şaşırmış

şuana bir sıkıntı bir gerginlik yok neden olsunki ailem sevdiğim adam herşeyi yapacak diye bişe istemiyor annesi babası formalite icabı olayda bulunuyorlar Ama eşimin arayı bulacağına inanıyorum inşllh evler ne kadar yakın olsada ben araya mesafe koymalıyım inşllh.herşey ii olur şimdiden düşünüpte stresini çekmek istemiyorum...Şimdiden bayramda hasta olunca yılbaşında falan arıyorum hep bir sebep var öyle bakiim ne yapıyorsunuz diye aramadım mesafe koymaya çalışıom kendimce..Daha anne falan da demedim

hangi kitabı okuyordunuz sakıncası yoksa? çok severim kitapları.

Zaten eşinden eminsen bi sorun olmaz..

Erkekler dengeyi kurabilirse ailesi de yerini bilir, siz de..

hala anne demedin mi :) bence sen mesafeli durma, normal olduğun gibi ol. eşin koysun mesafeyi. senin adına o konuşsun, "biz" diyerek. yoksa suçlu yine gelin olur bizim toplumda konuşulanlara tam hakim olmasam da kendi çapımda dahil olmaya çalışıyorum, kusura bakmayın arkadaşlar. ben de 15 günlük evli bir hatun olarak aranıza arasıra gelmeyi planlıyorum

benim kv nişandan sonra alışverişte fln ağlardı yaa, annem ağlamadı o ağlardı..
neymiş oğlan vermekle kız vermek aynıymış artık. ikisi de evden çıkıyomuş.. ne farkı varmış..
farkını kızını evlendirirken görürsün dedim.. biz bayramda 1 saat annemde durduk, 5 günlük bayramın 4 günü beraberdik! neresi eşitmiş, kız vermekle oğlan evlendirmek! kızını evlendirsin sorucam ona, hep dua ediyorum kendileri gibi birileriyle karşılaştırsın Allah da, anlasınlar.. ayrı kültür olsun, kızını bayramda 1 saat görsün de anlasın bakalım erkekle kız evlendirmek bir miymiş...!

ne kadar günlük veya aylık evlisiniz arkadaşlar

30 Eylül düğün tarihim.. yani 1 ay 19 gülükn mü oluyoruz

Son düzenleme:
hangi kitabı okuyordunuz sakıncası yoksa? çok severim kitapları.

"eşimin eşi yok" diye bir kitap.. küçük küçük yaşanmış hikayeler anlatıyor.. cok hoş.. eşime göre kadınları tutan bi kitap.. ben okuyorum "yok ya, hmmm, bunlar yazıyo siz de kanıyosunuz" fln diye espriye vuruyor.. e tabii ben erkekleri tutan kısımlarını okumuyorum ona çünkü

mesela bir yerinde cilveden bahsediyor. cilve nedir diye.. erkekler,kadınlar konuşurken şu kanıya varıyolar.. cilve erkeğin davranışları karşısında kadının gösterdiği tavırdır.. kadın topraktır, erkek çiftçidir.. limon ağacı diken gül bahçesi beklememeli diyordu... eşim de tüm suç bizde mi yani, işte biz iyi olursak iyi kötü olursak kötü öyle mi fln demeye başladı.. dalgaya vuruyor "dorpaam" desem sana (toprağım yani...) hoşuna mı gidecek yani diye.. ben de sen iyi çiftçi olursan hoşuma gider fln dedim.. gülüp geçtik

tünaydınlar hatunlar..
müthiş bir hafta sonu ardından güne biraz yorucu da başlasam herkese iyi bir hafta diliyorum....

zengin kalkışı yapmış gibi olacağım hızla girip hızla çıkmam gerekiyor zira işler beni bekler...
size güzel sohbetler diyorum, bana da fırsat bulunca gel karış hatunların arasına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…