- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
ben de 2 eylül canım. 77 günlük evliyim yaaa ne cabukk
benim kv nişandan sonra alışverişte fln ağlardı yaa, annem ağlamadı o ağlardı..
neymiş oğlan vermekle kız vermek aynıymış artık. ikisi de evden çıkıyomuş.. ne farkı varmış..
farkını kızını evlendirirken görürsün dedim.. biz bayramda 1 saat annemde durduk, 5 günlük bayramın 4 günü beraberdik! neresi eşitmiş, kız vermekle oğlan evlendirmek! kızını evlendirsin sorucam ona, hep dua ediyorum kendileri gibi birileriyle karşılaştırsın Allah da, anlasınlar.. ayrı kültür olsun, kızını bayramda 1 saat görsün de anlasın bakalım erkekle kız evlendirmek bir miymiş...!
en kıdemlimiz kader galiba? iyi ona danışırız artık bir durum olursa :)
Herkes bir değil belki kayınvaliden daha duygusal olabilir, ondan ağlamıştır.. Annen üzülse de dışa vurmamıştır.. Ona birşey diyemem ama diğer konularda genel anlamıyla erkek aileleri daha çok beklenti içinde oluyor ve bu sebepten hep öncelik ya da sık görüşme onlarla oluyor nedense..
Evet ben 2011 geliniyim aslında ama buraya sıvıştım nedenseçok tecrübeli sayılmam bu konularda ama genel olarak yorum yapıyorum işte
annem dışa vurmaz, vurmamasının sebebi ben üzülmeyeyim diyedir..
ama o olur olmaz ağlar, insan madem evladını düşünüyorsun ona belli etmezsin değil mi.. bilmiyorum ki ben annemin gündüz ağlayıp akşam güleryüzlü davranıp beni üzmemeye çalıştığını bildiğim için..
ama kesinlikle dediğin gibi onlarla çok görüşülür, heran gidilip gelinebilir, orası da bizim evimiz.. öyle bi hava var.. orasını kendi evim gibi görmüyorum ki çatkapı gideyim.. hala da kızla oğlan evlendirmek bir der sorsan.. daha ne istiyosa artık.. anneme yakın otursam hırsından çatlardı herhalde.. oğlu iç güveysi gitti zannederdi ellaam..
Evet benim annemde öyledir ama her anne o kadar nezaketli olamayabilir
Çevremde çok gördükten sonra annemin kıymetini daha iyi anladım.. Eskiden her anneyi kendi annem gibi sanırdım..
Bana saçma geliyor, aynı eve gitmiyorki iç güveysi olsun.. Bence iki tarafa da yakın olunmamalı hatta.. Ama diyelim onun oğlu senin ailene yakın oturunca iç güveysi oluyorsa, sen niye yakın oturunca iç gelini olmuyosun
aynen ben de anacağızımın kıymetini anladım...
iç gelini migelin dediğin içte olacak ki iş miş yapsın... benden beklemiyolar sanırım o yüzden iç gelini olamadım onlara.. hiç gelin olamadım onlara da denebilir
Çok sevdiğim bir meze var , adını bilmiyorum da uzun zamandır yapmıyordum
Dün evdeyken yaptım
Eşim sevmiyo dereotu var diye, ben kendime yaptım
Eki Görüntüle 556568
Çalışıyoruz yahu
Dış gelin olduğumuza dua edilsin
Kendi işimizi bitirdikte onların ki mi kaldı
ben bayılırım buna yaaa... dereotu,salatalık fln demişsin... çok severim ben.. dereotu mu alsam giderken naapsam ki..
Salatalıkları soy ve rendele
Suyunu mutlaka sık ( yoksa cıvık olur )
Dere otunu doğra
Evde krem peynir yoktu ben koyamadım ama koyarsan çok daha kıvamında olur
Bir de mayonez ve yoğurt ekle
Immm nefisss
işlerine gelince "abim yengem çalışıyo"...
işlerine gelmeyince (mesela esprisine bile ev benim deyince) "ev benim diyebilmek için "30 yaşında oğlunun,23 yaşında kızının olması lazım..."
bunları diyen görümce ve de.. nası bi haset çözemedim..
ayy walla canım çekti... evde yoğurt da yok,dereotu da yok
giderken market mi yapsam napsam..
zaten eşime çorap fln almam lazım aslında.. kendime de tayt... du bakalım iş çıkışı bi aksiyon yapabilirim..
evet şekerim haftasonu hep yattım, dün biraz iyiydim nispeten. annem geldi yemek falan yaptı. akşam da babam geldi, oturduk sohbet ettik falan. Allah razı olsun.
günaydın arkadaşlar :)
nasılsınız? evlendim geldim :)
nişanlı kızlar başlığındakiler hep buraya taşınmış sanki :26: neden?
Canın çektiyse yap tabi
Benim eşim yemiyo bunu, ben kendime özel yaptım
Hamarat gelin iş başındaMaşallah sana ya hiç üşenmiyosun inşallah bende senin gibi olurum..
Kader sürahini de çok beğendim ben Şirinevlere çok yakınım o tarafa uğradığımda alıcam aynısından..
Neyse kızlar ben bir yemeğe gideyim ardından buradayım....
Bilmem
Benim görümcem beni seviyo galiba özeniyo hatta
Bende suyuna gidiyorumsorun etmiyorum yani neden benim kıyafetimin benzzerini aldı vs. diye..
Canın çektiyse yap tabi
Benim eşim yemiyo bunu, ben kendime özel yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?