2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de 2 eylül canım. 77 günlük evliyim yaaa ne cabukk

biizm geçen pazarki fırtınalı kavganın üzerinden tartışmasız bi hafta geçmiş.. dün düşününce şaşırdım.. 1 ay gibi sanki..
dün hatta geçen haftayı hatırladım eşim bişey söyledi böyle gülerek kitapla alakalı konuşurken, "ben iyi olunca sen iyi, ben kötü olunca sen kötü.. sen kötü olnca ben nası olurum" gibi bişey dedi.. aklıma geliverdi geçen hafta, "gördük" dedim... gülüşüyoduk suratım asıldı.. geçtim oturdum yerime.. "aaa aşkolsun,niye öyle diyosun.." fln oldu böyle.. hala içimde bişeyler olduğunun farkına vardı belki de... belki de oyüzden sakin bi hafta geçirdik..

Herkes bir değil belki kayınvaliden daha duygusal olabilir, ondan ağlamıştır.. Annen üzülse de dışa vurmamıştır.. Ona birşey diyemem ama diğer konularda genel anlamıyla erkek aileleri daha çok beklenti içinde oluyor ve bu sebepten hep öncelik ya da sık görüşme onlarla oluyor nedense..

en kıdemlimiz kader galiba? iyi ona danışırız artık bir durum olursa :)

Evet ben 2011 geliniyim aslında ama buraya sıvıştım nedense çok tecrübeli sayılmam bu konularda ama genel olarak yorum yapıyorum işte

annem dışa vurmaz, vurmamasının sebebi ben üzülmeyeyim diyedir..
ama o olur olmaz ağlar, insan madem evladını düşünüyorsun ona belli etmezsin değil mi.. bilmiyorum ki ben annemin gündüz ağlayıp akşam güleryüzlü davranıp beni üzmemeye çalıştığını bildiğim için..
ama kesinlikle dediğin gibi onlarla çok görüşülür, heran gidilip gelinebilir, orası da bizim evimiz.. öyle bi hava var.. orasını kendi evim gibi görmüyorum ki çatkapı gideyim.. hala da kızla oğlan evlendirmek bir der sorsan.. daha ne istiyosa artık.. anneme yakın otursam hırsından çatlardı herhalde.. oğlu iç güveysi gitti zannederdi ellaam..

Evet benim annemde öyledir ama her anne o kadar nezaketli olamayabilir

Çevremde çok gördükten sonra annemin kıymetini daha iyi anladım.. Eskiden her anneyi kendi annem gibi sanırdım..

Bana saçma geliyor, aynı eve gitmiyorki iç güveysi olsun.. Bence iki tarafa da yakın olunmamalı hatta.. Ama diyelim onun oğlu senin ailene yakın oturunca iç güveysi oluyorsa, sen niye yakın oturunca iç gelini olmuyosun

aynen ben de anacağızımın kıymetini anladım...
iç gelini mi gelin dediğin içte olacak ki iş miş yapsın... benden beklemiyolar sanırım o yüzden iç gelini olamadım onlara.. hiç gelin olamadım onlara da denebilir

Çalışıyoruz yahu

Dış gelin olduğumuza dua edilsin

Kendi işimizi bitirdikte onların ki mi kaldı

Çalışıyoruz yahu

Dış gelin olduğumuza dua edilsin

Kendi işimizi bitirdikte onların ki mi kaldı

işlerine gelince "abim yengem çalışıyo"...
işlerine gelmeyince (mesela esprisine bile ev benim deyince) "ev benim diyebilmek için "30 yaşında oğlunun,23 yaşında kızının olması lazım..."

bunları diyen görümce ve de.. nası bi haset çözemedim..

ben bayılırım buna yaaa... dereotu,salatalık fln demişsin... çok severim ben.. dereotu mu alsam giderken naapsam ki..

Salatalıkları soy ve rendele
Suyunu mutlaka sık ( yoksa cıvık olur )
Dere otunu doğra
Evde krem peynir yoktu ben koyamadım ama koyarsan çok daha kıvamında olur
Bir de mayonez ve yoğurt ekle
Immm nefisss

ayy walla canım çekti... evde yoğurt da yok,dereotu da yok
giderken market mi yapsam napsam..
zaten eşime çorap fln almam lazım aslında.. kendime de tayt... du bakalım iş çıkışı bi aksiyon yapabilirim..

Bilmem

Benim görümcem beni seviyo galiba özeniyo hatta

Bende suyuna gidiyorum sorun etmiyorum yani neden benim kıyafetimin benzzerini aldı vs. diye..

Slm. Kızlar nasılsınız yoğun bir hafta sonunun ardından işe geldim ve aynı yoğunluk işte de devam açıyorum yazamadan dk doluyor

evet şekerim haftasonu hep yattım, dün biraz iyiydim nispeten. annem geldi yemek falan yaptı. akşam da babam geldi, oturduk sohbet ettik falan. Allah razı olsun.

Ayşecim çok çok geçmiş olsun canım....

günaydın arkadaşlar :)
nasılsınız? evlendim geldim :)
nişanlı kızlar başlığındakiler hep buraya taşınmış sanki :26: neden?

Günaydın Canım Hoşgeldinnn Nasılsın nasıl geçti düğün anlat hadi benim 18 günüm kaldı çok tempolu devam ediyorum... Gelinliğim diiliyor resim çekmeme izin vermediler katalogdan beğenmiştim 27 Kasım da provaya gideceğim o zaman çekinip ekleyeceğim. Ama düz ve sade bir model

Bu arada bu hafta çeyizimi toparladım bu hafta götürecektim ama ablam gelecek haftaya götürmeye karar verdik... Uzakta olan tüm sevdiklerim yanımda olacak çok mutluyum...

Hamarat gelin iş başında Maşallah sana ya hiç üşenmiyosun inşallah bende senin gibi olurum..

Aslında ben çok üşenirim sevmediğim yemeklerde ya da ağır işlerde naz niyaz yaparım hep

Ama çok sevdiğim birşeyse hemen kalkar yaparım afiyetle yerim

Sen her zaman hamarat olursun inşallah , benim gibi zaman zaman değil

Kader sürahini de çok beğendim ben Şirinevlere çok yakınım o tarafa uğradığımda alıcam aynısından..

Neyse kızlar ben bir yemeğe gideyim ardından buradayım....

Bilmem
Benim görümcem beni seviyo galiba özeniyo hatta
Bende suyuna gidiyorum sorun etmiyorum yani neden benim kıyafetimin benzzerini aldı vs. diye..

ben de bi türlü çözemedim..
kız seviyo görünüyo, sarılır öper.. face'e resimlerimizi koyar, ablaamm abiimm hep mutlu olun fln yazar..
ama yeri gelip de bu lafı deyince "sen kim oluyosun" diyemedim. dönmüş anasına diyor bi de "sen 2 aylık gelinken ev benim diyebiliyor muydun" diye anan çalışıyo muydu, diyemedim yaa içimde kaldı...

Canın çektiyse yap tabi
Benim eşim yemiyo bunu, ben kendime özel yaptım

benimki de yemez herhalde,emin olaamadım şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…