2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bende 2.5 aylık gelinim borç var çalışayım derken 6 haftalık hamile olduğmu öğrendim mutluyuz ama tek maaşla nasıl olcak bursada iş bulan beni hamile kabul eden iş yeri arıyorum

bende 2.5 aylık gelinim borç var çalışayım derken 6 haftalık hamile olduğmu öğrendim mutluyuz ama tek maaşla nasıl olcak bursada iş bulan beni hamile kabul eden iş yeri arıyorum

allah hayırlı etsin cnm merak etme sen sıkma canını bebek rızkıyla dünyaya gelirmiş...hayırlısı olur sen dert etme

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..allah yardım eder siz merak etmeyin

hayırlı uğurlu olsun, umarım iş de bulursun bebiş isteyerek mi oldu sakıncası yoksa?

merhaba gelinler ve kendini gelin hissedenler :) sizlere telefonumdan sesleniyorum :) sabahki yogunlugumun ardında disciye gittim.carsamba günü 20lik cekilecek izin al,ise gidemezsin dedi neyse disciden geldikten sonra birde baktımki isyerinde internette sorun varmıs. Telefondan girip bi selam vereyim dedim. Aysenur iyilestin mi bu arada kuzum?

Canım arkadaşlarım, beni özlemişler, arar sorar olmuşlar....
Geldim kızlar, herkese merhabalar, sevgiler... Selamlarrr...

[/B]
Geçmiş olsun ilkaycım kendine dikkat et,özledik

İlkaycım cok gecmiş olsun canımm! ben iyiym şu anda tatlım cok sağol. sen de iyi misin?

Ay maşallah, Allah hayırlısı ile sağlıkla dünyaya gelmesini nasib etsin...
İnşallah bir iş bulursun ve eşine destek olabilirsin, Allah kolaylık versin inşallah...
Fakat ne güzel birşey bu böyle, Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Hoşgeldin canım ne var ne yok nerelerdesin?

Hoş buldum canım, buralardaydım, pek fazla giremedim...
Sizler neler yaptınız görüşmeyeli bakalım??

Çok geçmiş olsun İlkay'cım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun...
Diş zordur vallahi, Allah kolaylık versin...

[/B]

Geçmiş olsun ilkaycım kendine dikkat et,özledik

çilekcim tesekkürler. Bende sizi özledim Şöyle bir iki sayfaya baktımda krizsavar gelmis :) hosgeldin meslektasım, hayırlı ugurlu olsun bakiiiim teldn simge yapmak nasıl oluyo bilmiyorumda en cok kullandıklarımın kodu aklımda kalmıs

İlkay çok geçmiş olsun , 20 lik diş büyük sorun zaten ben çok ağrılar çektim ama çektirmedim, çıkması için sabrettim

Souvvenir hoş geldin

geçmiş olsun hoşgeldin diş zordur

Canım arkadaşlarım, beni özlemişler, arar sorar olmuşlar....
Geldim kızlar, herkese merhabalar, sevgiler... Selamlarrr...

Hoşgeldin canım...

Geçmiş olsun canım bende aynı ağrıyı bir süre çektim ama korktum aldıramadım şimdilik iyi çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…