2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

hoşbulduk meslektaş
bircancım gelinliğini çook merak ediyorum, sade gelinlikler merakımı daha çok celbeder ayrıca

bende 2.5 aylık gelinim borç var çalışayım derken 6 haftalık hamile olduğmu öğrendim mutluyuz ama tek maaşla nasıl olcak bursada iş bulan beni hamile kabul eden iş yeri arıyorum
hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün bebek rızkıyla gelir derler merak etmeyin innşallah kısa zamanda iş bulursunuz

herkese tesekkür ediyorum.suan dis agrım yok iyiyim fakat carsamba günü aynı seyi söyleyemecegim sanırım. Cekildikten sonra kader bende cektirmeyeyim diyordum ama cenemin bile agrımasına sebep oldu.ön dislerini bozar cekelim dedi disci.birde iltihap kapmıs..2 gun antibiyotik kullan öyle cekelim simdi cekersem daha cok canın yanar dedi. Zavallı ben aysenur iyi olmana sevindim kuzum ..

hoşgeldin canım ne ii ettin de haberdar ettin bizi..
çok geçimş olsun, inşallah çok ağrın sızın olmaz..

Canım arkadaşlarım, beni özlemişler, arar sorar olmuşlar....
Geldim kızlar, herkese merhabalar, sevgiler... Selamlarrr...

hoşgeldin canım, özlettin !

Ben eşimle gidiyorum öğlenleri yemeğe

Rahat edersen gel

yedim de geldim yukarda, kızartma yedim yaa ama napiim eşim sevmiyo patlıcan biber kızartması.. yoğurtla yedim gitti.. zaten artık yemekhanede yemek yerken evde yiyemeyeceğimi seçiyorum

Eğer nevresim bakıyorsanız kızlar, ben dün akşam ilk kez pamuk saten sarev'den aldığım nevresimi kullandım.
Tavsiye ederim... Gerçekten harika, sanırım bundan sonra hep pamuk saten alıcam nevresimlerimi.
Sarev'inkiler indirimde 159,90'dı galiba alışveriş sitelerinden birinde (markafoni olabilir) yanında da çift kişilik çarşaf + 2 adet kılıf hediyesi vardı...
Evim.net'te Soley'inkiler vardı, pamuk saten 129,90 gibi birşeydi. Bir göz atın derim.

evet canım dimi, pamuk satende yatınca ben pamukta yatmışım gibi hissediyorum gerçekten de

Eki Görüntüle 556641

İşte bu benim ekmeğiiimmm kızlarr

çok güzelll! yerim senin ekmeğiniii tadı mükemmel oluyor makinada yapılan ekmegin

kızlar ya nevresim fln konusu açılmışken..
eşim kullandığımız hiçbi yastıktan memnun olmadı.. sırtım ağrıyo diyo..
yün yastık kullandık olmadı, idaşın yumuşak elyaf yastıklarından kullandık olmadı..
benim bi sıkıntım yok ama onun sırtı çok ağrıyo...
acaba şu ortopedik yastıklar oluyo onlar nası olur ki.. var mı kullananınız, tavsiye edebileceğiniz varmıı?

hoşgeldin canım....

Hoşbuldum canım...

Eki Görüntüle 556641

İşte bu benim ekmeğiiimmm kızlarr
Maşallah canım, ellerine sağlık, çok güzel görünüyor...

evet canım dimi, pamuk satende yatınca ben pamukta yatmışım gibi hissediyorum gerçekten de
Vallahi öyle canım, almak istiyorum aslında bir tane daha... Sadece 1 tane almıştım pamuk saten.
Dedim nevresime boğmayayım kendimi, fakat muhteşem bişi yaw

geçmiş olsun tatlım..Kızlar sağolun bnde şimdi limangodan bayağı bişeler alıyordum ki 3d security engeline takıldım bnm kredi kartına verdiğim şifre eski telf.numarasıymış kaldım öylece şimdi markafonideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…