- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün bebek rızkıyla gelir derler merak etmeyin innşallah kısa zamanda iş bulursunuzbende 2.5 aylık gelinim borç var çalışayım derken 6 haftalık hamile olduğmu öğrendim mutluyuz ama tek maaşla nasıl olcak bursada iş bulan beni hamile kabul eden iş yeri arıyorum
hoşbulduk meslektaş
bircancım gelinliğini çook merak ediyorum, sade gelinlikler merakımı daha çok celbeder ayrıca
ELiff sen nevresim bakıyordun değil mi canım? şu Taç'ta var, maarkafoni'ye gelmiş, ne tatlı yaaa
Eki Görüntüle 556640
merhaba gelinler ve kendini gelin hissedenler :) sizlere telefonumdan sesleniyorum :) sabahki yogunlugumun ardında disciye gittim.carsamba günü 20lik cekilecek izin al,ise gidemezsin dedineyse disciden geldikten sonra birde baktımki isyerinde internette sorun varmıs. Telefondan girip bi selam vereyim dedim. Aysenur iyilestin mi bu arada kuzum?
Canım arkadaşlarım, beni özlemişler, arar sorar olmuşlar....
Geldim kızlar, herkese merhabalar, sevgiler... Selamlarrr...
Ben eşimle gidiyorum öğlenleri yemeğe
Rahat edersen gel
Krizsavar mutlaka paylaşacağım hatta geçen hafta nikah yaptık nikah fotolarımı da unuttum onlarıda paylaşacağımmm...
Canım arkadaşlarım, beni özlemişler, arar sorar olmuşlar....
Geldim kızlar, herkese merhabalar, sevgiler... Selamlarrr...
Eğer nevresim bakıyorsanız kızlar, ben dün akşam ilk kez pamuk saten sarev'den aldığım nevresimi kullandım.
Tavsiye ederim... Gerçekten harika, sanırım bundan sonra hep pamuk saten alıcam nevresimlerimi.
Sarev'inkiler indirimde 159,90'dı galiba alışveriş sitelerinden birinde (markafoni olabilir) yanında da çift kişilik çarşaf + 2 adet kılıf hediyesi vardı...
Evim.net'te Soley'inkiler vardı, pamuk saten 129,90 gibi birşeydi. Bir göz atın derim.
hoşgeldin canım....
Maşallah canım, ellerine sağlık, çok güzel görünüyor...
Vallahi öyle canım, almak istiyorum aslında bir tane daha... Sadece 1 tane almıştım pamuk saten.evet canım dimi, pamuk satende yatınca ben pamukta yatmışım gibi hissediyorum gerçekten de
herkese tesekkür ediyorum.suan dis agrım yok iyiyim fakat carsamba günü aynı seyi söyleyemecegim sanırım. Cekildikten sonrakader bende cektirmeyeyim diyordum ama cenemin bile agrımasına sebep oldu.ön dislerini bozar cekelim dedi disci.birde iltihap kapmıs..2 gun antibiyotik kullan öyle cekelim simdi cekersem daha cok canın yanar dedi. Zavallı ben aysenur iyi olmana sevindim kuzum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?