kızlar ya nevresim fln konusu açılmışken..
eşim kullandığımız hiçbi yastıktan memnun olmadı.. sırtım ağrıyo diyo..
yün yastık kullandık olmadı, idaşın yumuşak elyaf yastıklarından kullandık olmadı..
benim bi sıkıntım yok ama onun sırtı çok ağrıyo...
acaba şu ortopedik yastıklar oluyo onlar nası olur ki.. var mı kullananınız, tavsiye edebileceğiniz varmıı?
Eğer nevresim bakıyorsanız kızlar, ben dün akşam ilk kez pamuk saten sarev'den aldığım nevresimi kullandım.
Tavsiye ederim... Gerçekten harika, sanırım bundan sonra hep pamuk saten alıcam nevresimlerimi.
Sarev'inkiler indirimde 159,90'dı galiba alışveriş sitelerinden birinde (markafoni olabilir) yanında da çift kişilik çarşaf + 2 adet kılıf hediyesi vardı...
Evim.net'te Soley'inkiler vardı, pamuk saten 129,90 gibi birşeydi. Bir göz atın derim.[/QUOTE
welcome tatlım şuan markafonideyim ama yok o kampanya:44::44:
ne zaman ne zaman ne zaman :))
CAnım bizim kullandığımız yastıklar bunlardan:
Şimdilik gayet memnunuz, fakat Othello markasının bir çok ortopedik ürünü var.
Mesela benim son zamanlarda dikkatimi şu yastıklar çekiyor:
Boncuk elyaf ve kaz tüyü dolgulu diyorlar bunlar için.
Ortopedik yastıklardan... Fakat araştır derim...
geçmiş olsun tatlım..Kızlar sağolun bnde şimdi limangodan bayağı bişeler alıyordum ki 3d security engeline takıldım bnm kredi kartına verdiğim şifre eski telf.numarasıymış kaldım öylece şimdi markafonideyim
Eğer nevresim bakıyorsanız kızlar, ben dün akşam ilk kez pamuk saten sarev'den aldığım nevresimi kullandım.
Tavsiye ederim... Gerçekten harika, sanırım bundan sonra hep pamuk saten alıcam nevresimlerimi.
Sarev'inkiler indirimde 159,90'dı galiba alışveriş sitelerinden birinde (markafoni olabilir) yanında da çift kişilik çarşaf + 2 adet kılıf hediyesi vardı...
Evim.net'te Soley'inkiler vardı, pamuk saten 129,90 gibi birşeydi. Bir göz atın derim.[/QUOTE
welcome tatlım şuan markafonideyim ama yok o kampanya:44::44:
Canım o kampanya 1v1y sitesindeymiş.
Ayrıca evim.net sitesinde de bir çok yatak örtüsü vs. kampanyası var
eym kullanan bir hatun görmek ne güzel burda :) ben uzun zamandır bıraktım ölçü kaşığımı kaybedince; ama geçen tekrar aldım. bugün denemeyi planlıyorum bakalım nasıl olacak :44: bu ekmek normal ekmek mi, yoksa farklı bir karışımla mı yaptın?
elif bence alma. hiç işlevsel durmuyor ki. düşerse ikisi birden kırılır. bir de onun o deliğini yıkamak falan zaman alır vs. bana pratik gelmedi. iki ayrı yağdanlık ve sirkelik daha pratik sanki.
14 Kasım nikah oldu
27 Kasım da gelinlik için provaya gidiyorum....
Senin nasıl geçti anlatsana çatlıcam meraktan..
Canım küçük ölçü kaşığı tatlı kaşığına denk geliyor büyük ölçü kaşığı da çorba kaşığına denk geliyor bu normal ekmek karışım yapmadım ilk denemede ama gerçekten iyi oldu
canım resimleri ne zaman koyacaksın demek istemiştim :)) ne anlatayım ki :44: güzeldi her şey, gerçi benim için sıkıcıydı o kına düğün kısımlarıfotoğraf çektirmekten o kadar sıkıldım ki anlatamam. bir şekilde geldi geçti evlendik, bebişimle kavuştuk. şimdi de uyum sağlamaya çalışıyoruz evliliğe :)
1v1y sitesine de bak eğer çeyizlik alışveriş yapıyorsan, Othello'nun ve Soley'in indirimleri var canım...
Eki Görüntüle 556643
anammmm yağlık içinde sirkelik..Çok ergonomik değil mi yer açısından alayım mı hatunlar.....
elif bence alma. hiç işlevsel durmuyor ki. düşerse ikisi birden kırılır. bir de onun o deliğini yıkamak falan zaman alır vs. bana pratik gelmedi. iki ayrı yağdanlık ve sirkelik daha pratik sanki.
Eki Görüntüle 556643
anammmm yağlık içinde sirkelik..Çok ergonomik değil mi yer açısından alayım mı hatunlar.....
almadım kuzu..Peki şu seramik tencereler nasıl sizce bunlara ocağa konuyor mu hani yemek ısıtmak yada kalan yemekleri koymak içinEki Görüntüle 556646
canım sizinkinin markası ne bu arada yastığınızın, memnunum demişsin ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?