2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

CAnım bizim kullandığımız yastıklar bunlardan:

Şimdilik gayet memnunuz, fakat Othello markasının bir çok ortopedik ürünü var.
Mesela benim son zamanlarda dikkatimi şu yastıklar çekiyor:

Boncuk elyaf ve kaz tüyü dolgulu diyorlar bunlar için.
Ortopedik yastıklardan... Fakat araştır derim...

eym kullanan bir hatun görmek ne güzel burda :) ben uzun zamandır bıraktım ölçü kaşığımı kaybedince; ama geçen tekrar aldım. bugün denemeyi planlıyorum bakalım nasıl olacak :44: bu ekmek normal ekmek mi, yoksa farklı bir karışımla mı yaptın?

elif bence alma. hiç işlevsel durmuyor ki. düşerse ikisi birden kırılır. bir de onun o deliğini yıkamak falan zaman alır vs. bana pratik gelmedi. iki ayrı yağdanlık ve sirkelik daha pratik sanki.

hah işte senin şu an kullanıyoruz dediklerinden alayım diyorum eşime..
ama emin de olamıyorum işte..
bi araştırayım ben bari..

1v1y sitesine de bak eğer çeyizlik alışveriş yapıyorsan, Othello'nun ve Soley'in indirimleri var canım...

Canım küçük ölçü kaşığı tatlı kaşığına denk geliyor büyük ölçü kaşığı da çorba kaşığına denk geliyor bu normal ekmek karışım yapmadım ilk denemede ama gerçekten iyi oldu

elif bence alma. hiç işlevsel durmuyor ki. düşerse ikisi birden kırılır. bir de onun o deliğini yıkamak falan zaman alır vs. bana pratik gelmedi. iki ayrı yağdanlık ve sirkelik daha pratik sanki.

almadım kuzu..Peki şu seramik tencereler nasıl sizce bunlara ocağa konuyor mu hani yemek ısıtmak yada kalan yemekleri koymak için

14 Kasım nikah oldu

27 Kasım da gelinlik için provaya gidiyorum....

Senin nasıl geçti anlatsana çatlıcam meraktan..

canım resimleri ne zaman koyacaksın demek istemiştim :)) ne anlatayım ki :44: güzeldi her şey, gerçi benim için sıkıcıydı o kına düğün kısımları fotoğraf çektirmekten o kadar sıkıldım ki anlatamam. bir şekilde geldi geçti evlendik, bebişimle kavuştuk. şimdi de uyum sağlamaya çalışıyoruz evliliğe :)

ekmek sanatı sitesini takip edebilirsin, ben ordan baya faydalanmıştım

Hımmm yanlış anlamışım eğer unutmazsam bu hafta içi mutlaka getireceğim..

Eki Görüntüle 556643
anammmm yağlık içinde sirkelik..Çok ergonomik değil mi yer açısından alayım mı hatunlar.....

Krizsavar'a katılıyorum canım, kullanımı zor olabilir ama görüntüsü hoş.
Ben bile almayı düşünmüştüm, fakat insan mutfakta daha pratik şeyleri arıyor.

Eki Görüntüle 556641

İşte bu benim ekmeğiiimmm kızlarr

harika görünüyor birde sen bu ekmeği hangi açıdan çektin böyle, arkada görünen şey eğer lcd ise ekmeğin lcd kadar ekmeğini ve fotoğrafının açısını beğendim

Eki Görüntüle 556643
anammmm yağlık içinde sirkelik..Çok ergonomik değil mi yer açısından alayım mı hatunlar.....

tatlım bende almıştım buna benzer esseden .. ama kullanmak için değil daha çok misafir geldiğin görsel olarak kullanırım diye düşünmüştüm.. mesela küçük kısma nar ekşisi, diğer kısmına da yağ koysam görüntü olarak hoş birşey elde ederim gibi geliyor, ki daha denemedim

almadım kuzu..Peki şu seramik tencereler nasıl sizce bunlara ocağa konuyor mu hani yemek ısıtmak yada kalan yemekleri koymak içinEki Görüntüle 556646

Yemekleri ısıtmak için ve kalan yemekleri koymak için küçük çelik tencerelerden almanı tavsiye ederim.
Baya iş görüyor, bende 3'lü var, canım annanem almıştı... Keyifle kullanıyorum...
Bunlar daha çok fırında tencere yemeği için ideal, fakat ocak üstünde kullanmadım.
Bende de 2 tane var, daha elimi süremedim malesef.

canım sizinkinin markası ne bu arada yastığınızın, memnunum demişsin ya..

biz çok araştırmadan tesadüfen aldık canım, tek yastıkta yatıyorduk kocaman...
Kayınvalidem sağolsun alamamış 2 yastık, onu beklesek çocuğumuz olunca anca yastık alırdı bize...

ViscoLove mağazasının önünden geçerken bakalım dedik, aldık ve çıktık...
Alışması zaman alıyor o yastıklara ama biz memnunuz şimdilik...
Visko yastıkların kalitesi çok önemli, çünkü zamanla sönük kalabiliyorlar.
O yüzden garantili birşey almanı tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…