- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Yemekleri ısıtmak için ve kalan yemekleri koymak için küçük çelik tencerelerden almanı tavsiye ederim.
Baya iş görüyor, bende 3'lü var, canım annanem almıştı... Keyifle kullanıyorum...
Bunlar daha çok fırında tencere yemeği için ideal, fakat ocak üstünde kullanmadım.
Bende de 2 tane var, daha elimi süremedim malesef.
Eki Görüntüle 556664
kuzular şu nasıl 64 tl fiyatı hemen yorum yapın alablrm hoşuma gitti...
Eki Görüntüle 556664
Eki Görüntüle 556664
Evet bende tarifi ordan aldım inanılmaz eğitici bir siteekmek sanatı sitesini takip edebilirsin, ben ordan baya faydalanmıştım
harika görünüyorbirde sen bu ekmeği hangi açıdan çektin böyle, arkada görünen şey eğer lcd ise ekmeğin lcd kadar ekmeğini ve fotoğrafının açısını beğendim
tatlım bende almıştım buna benzer esseden .. ama kullanmak için değil daha çok misafir geldiğin görsel olarak kullanırım diye düşünmüştüm.. mesela küçük kısma nar ekşisi, diğer kısmına da yağ koysam görüntü olarak hoş birşey elde ederim gibi geliyor, ki daha denemedim
Yemek masasının üstünden çektim 850 gr bir ekmek oldu ilkaycım nerdeyse tv kadar :))
markafoni quenns kitchen... ya 1v1y deki soleyler çok hoş hangisini alacağıma karar veremedim
markafoni quenns kitchen... ya 1v1y deki soleyler çok hoş hangisini alacağıma karar veremedim
Kızlar yaa sabah bulantılarım hakkında bişi demediniz tırsıyorum
kuzu o zaman 1v1y ye bakar mısın soleye biri çift kişilik saten nevresim bordo krem diğeri soley belle çift kişilik uyku setiValla canım o markadan birşey almadım, fakat ne desem yalan şimdi.
Fakat, şöyle bir set almanı tavsiye ederim, gayet işe yarıyor... Ben maşanın eksikliğini çok yaşadım.
Maşa almam lazım
biz çok araştırmadan tesadüfen aldık canım, tek yastıkta yatıyorduk kocaman...
Kayınvalidem sağolsun alamamış 2 yastık, onu beklesek çocuğumuz olunca anca yastık alırdı bize...
ViscoLove mağazasının önünden geçerken bakalım dedik, aldık ve çıktık...
Alışması zaman alıyor o yastıklara ama biz memnunuz şimdilik...
Visko yastıkların kalitesi çok önemli, çünkü zamanla sönük kalabiliyorlar.
O yüzden garantili birşey almanı tavsiye ederim...
kocişine göre mi yaptın
1. üşütmüş olabilirsin.
2. yediğin birşey dokunmuş olabilir.
3. hamişsin
ayrıca kızlar aklıma geldi. sizin dediğinizi yaptım. bütün odalara not yazdım, köpükten pano yapıp duvara astım, üstüne sevdiğimi yazdım kocaman. vee yatak odasının kapısının girişine kurdela yapıştırdım. açılışını bebişim yaptı, kurdelayı kesti, ben de fotoğrafladım
ben de işbir'e baktım da.. viscomed viscogold diye bi yastık var.. 90 lira diyo bi yastığa..
bi de kullanamazsa diye korkuyorum.. ama lazım, her gece ahlar,vahlarla dönüp duruyo...
İlkay ekmek bitti bile sana o kadar söyliyim
3. seçeneği geçelim benceee 1. seçeneği sevdim :))
cıh bence alma. seramik yeni çıktı, ne olduğu belli değil. teflon gibi sonradan foyası ortaya çıkabilir. çelikte çok fazla markaya bakmıyorum ama bu yeni şeylerde tedirgin oluyorum. biri bir şey çıkarıyor, diğerleri de yapıyor ama kalite farkı inanılmaz fazla oluyor. seramik ve dökümde en iyilerden biri moneta. başkalarına pek bakma derim.
ayrıca kızlar aklıma geldi. sizin dediğinizi yaptım. bütün odalara not yazdım, köpükten pano yapıp duvara astım, üstüne sevdiğimi yazdım kocaman. vee yatak odasının kapısının girişine kurdela yapıştırdım. açılışını bebişim yaptı, kurdelayı kesti, ben de fotoğrafladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?