2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet katılıyorum bende 3 boy olan küçük tencere seti ve yine 3 boyu olan küçük çelik tava seti almıştım onları kullanıyorum.. hem yemek ısıtmak için hemde yemek yapmak için kullanıyorum bazen

ekmek sanatı sitesini takip edebilirsin, ben ordan baya faydalanmıştım
Evet bende tarifi ordan aldım inanılmaz eğitici bir site

Yemek masasının üstünden çektim 850 gr bir ekmek oldu ilkaycım nerdeyse tv kadar :))

Elifcim sen siteyi söyle, bizde bir göz atalım, sana alınabilecekleri sıralayalım.
En iyisi, yoksa tek tek sorucan böyle

markafoni quenns kitchen... ya 1v1y deki soleyler çok hoş hangisini alacağıma karar veremedim

Valla canım o markadan birşey almadım, fakat ne desem yalan şimdi.
Fakat, şöyle bir set almanı tavsiye ederim, gayet işe yarıyor... Ben maşanın eksikliğini çok yaşadım.
Maşa almam lazım

markafoni quenns kitchen... ya 1v1y deki soleyler çok hoş hangisini alacağıma karar veremedim

cıh bence alma. seramik yeni çıktı, ne olduğu belli değil. teflon gibi sonradan foyası ortaya çıkabilir. çelikte çok fazla markaya bakmıyorum ama bu yeni şeylerde tedirgin oluyorum. biri bir şey çıkarıyor, diğerleri de yapıyor ama kalite farkı inanılmaz fazla oluyor. seramik ve dökümde en iyilerden biri moneta. başkalarına pek bakma derim.
ayrıca kızlar aklıma geldi. sizin dediğinizi yaptım. bütün odalara not yazdım, köpükten pano yapıp duvara astım, üstüne sevdiğimi yazdım kocaman. vee yatak odasının kapısının girişine kurdela yapıştırdım. açılışını bebişim yaptı, kurdelayı kesti, ben de fotoğrafladım

Ayrıca o gösterdiğin sahan setini tavsiye etmiyorum.
Çok sığ oluyor, fazla birşey yapamazsın... Benim tencere takımımdaki sahan setinden nasıl kurtulsam diye düşünüyorum
Aklıma geldi iyi, akşama onu bir toparlayayım da kaldırayım bari

Valla canım o markadan birşey almadım, fakat ne desem yalan şimdi.
Fakat, şöyle bir set almanı tavsiye ederim, gayet işe yarıyor... Ben maşanın eksikliğini çok yaşadım.
Maşa almam lazım
kuzu o zaman 1v1y ye bakar mısın soleye biri çift kişilik saten nevresim bordo krem diğeri soley belle çift kişilik uyku seti

ben de işbir'e baktım da.. viscomed viscogold diye bi yastık var.. 90 lira diyo bi yastığa..
bi de kullanamazsa diye korkuyorum.. ama lazım, her gece ahlar,vahlarla dönüp duruyo...

çok romantiksin açılışı yapalı baya oldu ama bende yapayım bu sürprizi

ben de işbir'e baktım da.. viscomed viscogold diye bi yastık var.. 90 lira diyo bi yastığa..
bi de kullanamazsa diye korkuyorum.. ama lazım, her gece ahlar,vahlarla dönüp duruyo...

Ben istikbalden almıştık yastıklar dümdüz oldu bile hiç memnun kalmadım bende viskolove dan almayı düşünüyorum

İlkay ekmek bitti bile sana o kadar söyliyim
3. seçeneği geçelim benceee 1. seçeneği sevdim :))

3. sen hemen geçme bence bir düşün, ihmal varsa ilaç falan alayım deme bence en iyi yarın sabahta olursa bir doktora gitmen .. üşüttüysen de ilaç verir yada serum takar rahatlarsın

sende az değilsin haaaaa çok abartmayım bişe yapmayım diyordun en son ama ii yapmışın hacı..Adamın aklını başından almışın..İnşallah hergününüz öyle şen şakrak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…