2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kuzu o zaman 1v1y ye bakar mısın soleye biri çift kişilik saten nevresim bordo krem diğeri soley belle çift kişilik uyku seti

Canım tamam hemen bakıyorum oraya da....
Ayrıca, şu linke de bak, bu saklama kapları cam olduğu için gayet kullanışlı.
Fiyatıda çok uygun...
1V1Y.COM - Üye Girişi

ben de işbir'e baktım da.. viscomed viscogold diye bi yastık var.. 90 lira diyo bi yastığa..
bi de kullanamazsa diye korkuyorum.. ama lazım, her gece ahlar,vahlarla dönüp duruyo...

Canım bizde tanesini 75'tl aldık. 80 dedilerde 2 tane alıyoruz diye eşim pazarlık yaptı.
Genelde yastıklar o civarda, fakat sen araştır diyorum ya.
Boyun için tavsiye edilen yastıklar bunlar, ayrıca visko oluşu önemli olan ve ne tür visko olduğu.
Kaliteli olması şart, yoksa dümdüz olurlar...
Bizim yatak işbir'den o da visko.
2000 TL vermişler yatağa demelerine göre, bizde oradan alacaktık yastıkları da.
diyorum ya geçerken gördük, görmüşken aldık gibi birşey oldu

Canım nevresim konusunda hangi renkleri seviyorsan onu al derim.
Uyku seti almanı tavsiye etmiyorum, boşuna kalabalık.
Onun yerine 1 nevresim takımı daha al, şık birşey daha iyi....

Zevklerimiz uymayabilir, o yüzden dediğim gibi senin içine hangisi siniyorsa onu al.
Uyku seti tavsiye etmememin sebebi, nasılsa yorganların olacak, ekstra bir yorgana ihtiyacın olursa eğer, Othello'nun yorganlarına bir göz at.
Bence uyku seti alana kadar, 1 yorgan 1 nevresim takımı şık birşey, aynı işlevi görüyor...
Uyku setinin yıkanması kurutması zor gibi geliyor bana, bende var birtane, keşke almasaydım diyorum...

sende az değilsin haaaaa çok abartmayım bişe yapmayım diyordun en son ama ii yapmışın hacı..Adamın aklını başından almışın..İnşallah hergününüz öyle şen şakrak geçer

adamın aklını başından almadım ki duygusala bağladı hemen şiir gibi konuşmalar... hasılı şen şakrak değil de duygudal duygusal geçecek anlaşılan bizim ömür :44:

3. sen hemen geçme bence bir düşün, ihmal varsa ilaç falan alayım deme bence en iyi yarın sabahta olursa bir doktora gitmen .. üşüttüysen de ilaç verir yada serum takar rahatlarsın

Sabahları oluyo geçiyo hemen..3. yü düşünmüyorum regl oldum çünkü sanmam yanii..:26::26:

3. sen hemen geçme bence bir düşün, ihmal varsa ilaç falan alayım deme bence en iyi yarın sabahta olursa bir doktora gitmen .. üşüttüysen de ilaç verir yada serum takar rahatlarsın

Sabahları oluyo geçiyo hemen..3. yü düşünmüyorum regl oldum çünkü sanmam yanii..:26::26:

Canım nevresim konusunda hangi renkleri seviyorsan onu al derim.
Uyku seti almanı tavsiye etmiyorum, boşuna kalabalık.
Onun yerine 1 nevresim takımı daha al, şık birşey daha iyi....

Zevklerimiz uymayabilir, o yüzden dediğim gibi senin içine hangisi siniyorsa onu al.
Uyku seti tavsiye etmememin sebebi, nasılsa yorganların olacak, ekstra bir yorgana ihtiyacın olursa eğer, Othello'nun yorganlarına bir göz at.
Bence uyku seti alana kadar, 1 yorgan 1 nevresim takımı şık birşey, aynı işlevi görüyor...
Uyku setinin yıkanması kurutması zor gibi geliyor bana, bende var birtane, keşke almasaydım diyorum...

msj tekrarı olmuş....
takılıyor ya bazen, ona denk gelmişim sanırım...

Son düzenleme:
Kızlar ben çok yoğunum

O yüzden uzun uzun kalamayacağı şöyle bi göz attım da

Kocaman ekmek gördüm sanki O ekmek nasıl bişey öyle , eşim rejimde zaten tek ben yediğim için o ekmek bize 1 ay yeter herhalde tabi küflenmezse

sabahları olması bana biraz 3. seçeneği düşündürüyor tatlım :26: regl olmuşsun ama bazı kadınlar ilk ay regl olabilirmiş .. bence aklında soru işareti kalmasın bir doktora git, bebiş yoksa da neden sabahları midenin bulandığını öğrenmiş olursun

Canım 3. yü de düşün derim ben hemen örnek vereyim yakın bir arkadaşım spiral ile korunuyordu ve regl de oldu 4 gün sürdü bir sonraki ay regl olmadı doktora gitti veee 9 haftalık hamiş.....
Hayırlısı olsun canım benim... Sen yine de bir doktora görün.....

oyyhhh okurken bile yüreğim ağzıma geldii

Demeyin yaw...

Krizsavar cım sana cevap yazacaktım bir önceki yazımda yanlışlıkla gönderdim sürprizine bayıldım gitmeden yapmam dedin ama yapmışsın iyi de olmuş...

Valla canım hayırlısı olsun ne diyelim...

Bende geçen gün "hamilemiyim" psikolojisine girdim.
Neyse ki dün akşam bu psikoloji reglim ile beraber sonlandı...

Allah hiçbirimize aratmasın bebiş yokluğunu ama planlamadan olmasını istemem bilmiyorum günaha mı giriyorum şu an

beklenmeyen gebelik can sıkıcı.. düşününce benim için travmatik bile olabilir gibime geliyor. hayırlı ve uygun ve hazır zamanda olur inşallah hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…