2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

msj tekrarı olmuş....
takılıyor ya bazen, ona denk gelmişim sanırım...

biz de uyku seti kullanıyoruz şimdi, yıkayıp kurutup normal nevresim yorgana geçeyim diyorum..
hem değişiklik iyidir.. bakalım h.sonu yıkayaiblirim.. makinada da yıkanmıyo işin kötüsü.. nası yıkıcam bilmiyorum... suya fln bastırmam gerekecek sanırım..

Allah hiçbirimize aratmasın bebiş yokluğunu ama planlamadan olmasını istemem bilmiyorum günaha mı giriyorum şu an

Amin inşallah canım, bende seninle aynı fikirdeyim.
Olursa tabii ki Allah sağlıkla sıhhatle nasib etsin demekten başka bir çare yok.
Fakat mümkün mertebe bende planlanmadan olmasını istemiyorum...
Çünkü büyük sorumluluk hem maddi hem manevi, herşeyden önce manevi hazır olmak şart.

Haftasonu bu muhabbeti yaptık eşimle, ve eşimde diyor ben hazır mıyım bilmiyorum, ama sanki değilim, kendimi baba olacakmış gibi şu an için hissetmiyorum diyor. Yani hazır değil ve ben de hazır değilim. En azından şimdilik... Maddi olarakta hazır değiliz... Tamam bebek bereketi ile gelir, bu bir gerçek, fakat kenarda köşede acil durum için biraz birikim olsun diye düşünüyor insan... Ne bileyim... Rabbim en hayırlısı neyse onu versin inşallah...

hadi yaa bu sabah ben de çok fenaydım ama reglim zaten şu anda..4.günüm.. herhalde olamaz değil mi...

Pööff biz de mola verdik yorgunluktan mıdır nedir evlenince böyle olacağını hiç ummazdım

bizim mola yorgunluktan değil canım,reglim de

Canım neden makinada yıkanmıyor? Makinan mı ufak onun için, yoksa yıkama talimatında mı makinada yıkanmasın diyor?

Makinada yıkayamayacaksan, benden sana tavsiye en güzel onu yıkamanın yolu büyük bir leğenin içine banyoda suya bas, toz sabun deterjanlar var, onlardan al.
Hacışakir'in falan da var sanırsam, ondan koy içine, fazla çitileyebileceğin birşey değil o yüzden iyice bir afkala içinde, öyle basılı 1 saat kadar dursun, sonra durula güzelce.
Ondan sonra bi daha aynı işlemi yap ve bu sefer suya biraz yumuşatıcı kat. Aynı şekilde yarım saat kadar beklet, güzelce durula as, misler gibi olur...

Onu zaten yıkamak ayrı dert, asmak ayrı dert, koca şey yani...

benim makine 8 kgluk. yıkayabiliyorum zorla sığdırarak

benim makine 9 kg gel bizde yıkayalım. gönder kargoyla

kızlar kırmızı siyah
Ürün Adı : Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı + 1

Ürün Detayı :

Sarev Saten Nevresim Takımı
Nevresim : 200 x 220 cm
Düz Çarşaf : 240 x 260 cm
Yastık Kılıfı : 50 x 70 cm (4 Adet)
% 100 Pamuk Saten
Sanforized Kumaş (Çekmezlik Garantisi)
HEDİYESİ: 1 Adet Çift Kş.Fitted Çarşaf Takımı:
(1 adet çift kş.fitted çarşaf,2 adet yastık kılıfı %100 Pamuk )
2.side
Ürün Adı : 0019491 Ç.K. Ranforce Nev. Tk.
Ürün Detayı :
Sarev Ranforce Nevresim Takımı
•%100 Pamuk
•Nevresim : 200 x 220 cm
•Düz Çarşaf : 240 x 260 cm
•Yastık Kılıfı : 50 x 70 cm (2 Adet)
•Sanforized Kumaş (Çekmezlik Garantisi)
•1 Adet El Havlusu HEDİYE
toplam:240tl oldu aldım bismillah deyip ilk göz ağrılarım oldu bunlar nasıl hesaplı ii olmuş mu..Başınızıda ağırttım hakkınızı helal edin..

Vay ne romantik hatunlar var

Bir yıl bitti ben daha öyle bi sürpriz yapamadım , aklıma bile gelmedi yani

Azcık kopya çekerim bi ara belki

Çocuk konusu da şartlar uygun hale geldiğinde olması daha mantıklı tabi.. Ama bazı şeyler nasip..

Ben en azından bir yılı atlattım

He iyi bunu duyduğum iyi oldu, benim de 8kg'lık...
Ya hangi ara siz yorganları kullandınız da yıkayıverdiniz hemen....
Kızlar daha kış yeni yeni geliyor, maşallahınız var...

ben bütün tekstilleri yıkadım fabrika artıkları vardır, yıkasam iyi olur dedim :44:

Valla canım çok iyi olmuş, kesene bereket.
Bende de Sarev'in 1 pamuk saten, bir de ranforce nevresim takımları var, sakız gibiler vallahi.
Kullanmaktan keyif alıyorum diyebilirim
İnşallah sende seve seve kullanırsın... Hayırlı uğurlu olsuuunnn...

kızlar makinem 8kglık ama sanırım yanlış okumadıysam talimatta makinada yıkanmaz diyodu..
yada annem de demiş olabilir,ablamınkini yıkamışlar kötü olmuş sanırım..
olmazsa dediğin gibi yapcam zaten canım mecbur.. bi dha bakayım da talimatlarına.. baya zorlicak ama bakalım..

ihihii benim de her gün bi yerim ağrıyo bugün kirpik diplerimde sıra

Çok alemsin ya...

Benim de arada bel ağrım tutuyor, genelde beli ağıran bir insan değilim ama, son zamanlarda sanırım fazla yoruyorum kendimi ondan oluyor...

ben bütün tekstilleri yıkadım fabrika artıkları vardır, yıkasam iyi olur dedim :44:

Anladım canım...

Koyu renk ise ne yaparsan yap renkte açılma oluyo malesef canım

Haftasonu yıkadığım nevresim takımlarımı ütüledim, zor şeymiş kızlar.
Gömlek ütülemek daha kolay vallahi, kollarım ağrıdı, çarşaf ve nevresim ütülemekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…