- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
msj tekrarı olmuş....
takılıyor ya bazen, ona denk gelmişim sanırım...
ilk gece değildi canım :) biz evimize düğünden 10 gün sonra gelebildik, gitmeden hazırlamıştım o sürprizi.
Allah hiçbirimize aratmasın bebiş yokluğunu ama planlamadan olmasını istemem bilmiyorum günaha mı giriyorum şu an
sabahları olması bana biraz 3. seçeneği düşündürüyor tatlım :26: regl olmuşsun ama bazı kadınlar ilk ay regl olabilirmiş .. bence aklında soru işareti kalmasın bir doktora git, bebiş yoksa da neden sabahları midenin bulandığını öğrenmiş olursun
Pööff biz de mola verdik yorgunluktan mıdır nedir evlenince böyle olacağını hiç ummazdım
biz de uyku seti kullanıyoruz şimdi, yıkayıp kurutup normal nevresim yorgana geçeyim diyorum..
hem değişiklik iyidir.. bakalım h.sonu yıkayaiblirim.. makinada da yıkanmıyo işin kötüsü.. nası yıkıcam bilmiyorum... suya fln bastırmam gerekecek sanırım..
biz de uyku seti kullanıyoruz şimdi, yıkayıp kurutup normal nevresim yorgana geçeyim diyorum..
hem değişiklik iyidir.. bakalım h.sonu yıkayaiblirim.. makinada da yıkanmıyo işin kötüsü.. nası yıkıcam bilmiyorum... suya fln bastırmam gerekecek sanırım..
benim makine 8 kgluk. yıkayabiliyorum zorla sığdırarak
hadi yaa bu sabah ben de çok fenaydım ama reglim zaten şu anda..4.günüm.. herhalde olamaz değil mi...
bizim mola yorgunluktan değil canım,reglim de
He iyi bunu duyduğum iyi oldu, benim de 8kg'lık...
Ya hangi ara siz yorganları kullandınız da yıkayıverdiniz hemen....
Kızlar daha kış yeni yeni geliyor, maşallahınız var...
Eki Görüntüle 556745 Eki Görüntüle 556746
kızlar kırmızı siyah
Ürün Adı : Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı + 1
Ürün Detayı :
Sarev Saten Nevresim Takımı
Nevresim : 200 x 220 cm
Düz Çarşaf : 240 x 260 cm
Yastık Kılıfı : 50 x 70 cm (4 Adet)
% 100 Pamuk Saten
Sanforized Kumaş (Çekmezlik Garantisi)
HEDİYESİ: 1 Adet Çift Kş.Fitted Çarşaf Takımı:
(1 adet çift kş.fitted çarşaf,2 adet yastık kılıfı %100 Pamuk )
2.side
Ürün Adı : 0019491 Ç.K. Ranforce Nev. Tk.
Ürün Detayı :
Sarev Ranforce Nevresim Takımı
•%100 Pamuk
•Nevresim : 200 x 220 cm
•Düz Çarşaf : 240 x 260 cm
•Yastık Kılıfı : 50 x 70 cm (2 Adet)
•Sanforized Kumaş (Çekmezlik Garantisi)
•1 Adet El Havlusu HEDİYE
toplam:240tl oldu aldım bismillah deyip ilk göz ağrılarım oldu bunlar nasıl hesaplı ii olmuş mu..Başınızıda ağırttım hakkınızı helal edin..
Canım neden makinada yıkanmıyor? Makinan mı ufak onun için, yoksa yıkama talimatında mı makinada yıkanmasın diyor?
Makinada yıkayamayacaksan, benden sana tavsiye en güzel onu yıkamanın yolu büyük bir leğenin içine banyoda suya bas, toz sabun deterjanlar var, onlardan al.
Hacışakir'in falan da var sanırsam, ondan koy içine, fazla çitileyebileceğin birşey değil o yüzden iyice bir afkala içinde, öyle basılı 1 saat kadar dursun, sonra durula güzelce.
Ondan sonra bi daha aynı işlemi yap ve bu sefer suya biraz yumuşatıcı kat. Aynı şekilde yarım saat kadar beklet, güzelce durula as, misler gibi olur...
Onu zaten yıkamak ayrı dert, asmak ayrı dert, koca şey yani...
ihihii benim de her gün bi yerim ağrıyo bugün kirpik diplerimde sıra
ben bütün tekstilleri yıkadım fabrika artıkları vardır, yıkasam iyi olur dedim :44:
kızlar makinem 8kglık ama sanırım yanlış okumadıysam talimatta makinada yıkanmaz diyodu..
yada annem de demiş olabilir,ablamınkini yıkamışlar kötü olmuş sanırım..
olmazsa dediğin gibi yapcam zaten canım mecbur.. bi dha bakayım da talimatlarına.. baya zorlicak ama bakalım..
ihihii benim de her gün bi yerim ağrıyo bugün kirpik diplerimde sıra
Koyu renk ise ne yaparsan yap renkte açılma oluyo malesef canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?