Haftasonu yıkadığım nevresim takımlarımı ütüledim, zor şeymiş kızlar.
Gömlek ütülemek daha kolay vallahi, kollarım ağrıdı, çarşaf ve nevresim ütülemekten...
Haftasonu yıkadığım nevresim takımlarımı ütüledim, zor şeymiş kızlar.
Gömlek ütülemek daha kolay vallahi, kollarım ağrıdı, çarşaf ve nevresim ütülemekten...
böyle bir karikatür vardı değil mi
ay evet cok zor oluyor onları ütülemek. biliyor musunuz kızlar benim ütüm bozuldu dakka bir gol birzaten de ucuz bişiydi amann uğraşmadım bi tane daha aldım dün 69 lira gibi komik bi rakama Delonghi almıştım. şimdi Rowenta aldım ahan da bunu:
Eki Görüntüle 556754
hımm kötü olmuş yaa diğer kızlar neler almış acep ütü alırkene fikrimiz olurben kaznlıları sevyrum ama almam sanırım çok devasa ya hiç ergonomik olmas sanki evde:44:
ben hiç nevresimlerimi ütülemiyorum :44: :44:
hımm kötü olmuş yaa diğer kızlar neler almış acep ütü alırkene fikrimiz olurben kaznlıları sevyrum ama almam sanırım çok devasa ya hiç ergonomik olmas sanki evde:44:
Ben sırf "nereye koyucam o devasa şeyi" diyip almamıştım ama alıp ta memnun olmayan yok benim çevremde yerin varsa düşün derim
ben hiç nevresimlerimi ütülemiyorum :44: :44:
ben niye ütülüyorum o zaman deli miyim?ütülemeyeyim o zaman
Bende
Bazaya bir güzel serip kaymasın diye sıkıştırıyorum yanlardan.. Zaten dümdüz oluyor, azcık bekleyince hele
ben niye ütülüyorum o zaman deli miyim?ütülemeyeyim o zaman
Ben sırf "nereye koyucam o devasa şeyi" diyip almamıştım ama alıp ta memnun olmayan yok benim çevremde yerin varsa düşün derim
yerde sıkıntı yokta canım bazen tembelliğimden ütü masasını açmıyorumyere yada düz bulduğumzemine hemn bişey serip oracıkta ütülüyorum o yüzden benm tembelliğime pek uygun değil sanki ha deyince kucaklayıp götüremem her yere
daha hijyenik mi oluyor ütülenince acaba :44:
annemde ütülemezdi .. o ütülese de ben ütülemezdim
bizde eşimle beraber yapıyoruz bu işi, o bi güzel sıkıştırıyor yanlardan bide yorganın kılıfını da beraber geçiyoruz be tek başıma yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?