2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Haftasonu yıkadığım nevresim takımlarımı ütüledim, zor şeymiş kızlar.
Gömlek ütülemek daha kolay vallahi, kollarım ağrıdı, çarşaf ve nevresim ütülemekten...

Sen fazla mükemmeliyetçisin ama bence uzun vadede bu sana zarar

Hafif nemliyken ya da kuruyken bile sersen sonra kendi düzeliyo

Herşeyi bu kadar kusursuz yapmaya çalışırsak ohoooo kendimizi vakit zor kalır

Haftasonu yıkadığım nevresim takımlarımı ütüledim, zor şeymiş kızlar.
Gömlek ütülemek daha kolay vallahi, kollarım ağrıdı, çarşaf ve nevresim ütülemekten...

ay evet cok zor oluyor onları ütülemek. biliyor musunuz kızlar benim ütüm bozuldu dakka bir gol bir zaten de ucuz bişiydi amann uğraşmadım bi tane daha aldım dün 69 lira gibi komik bi rakama Delonghi almıştım. şimdi Rowenta aldım ahan da bunu:

sağolun kuzular ta geçen sene bir tane nevresim aldıydım taçtan birde bunlar oldu işte ama nişandan sonraki ilk göz ağrılarım olduinşallah bunları kullandığım günlerdede böyle sizlerle paylaşırım amanda çok hoş çıktılarda falanda filan

hımm kötü olmuş yaa diğer kızlar neler almış acep ütü alırkene fikrimiz olurben kaznlıları sevyrum ama almam sanırım çok devasa ya hiç ergonomik olmas sanki evde:44:

hımm kötü olmuş yaa diğer kızlar neler almış acep ütü alırkene fikrimiz olurben kaznlıları sevyrum ama almam sanırım çok devasa ya hiç ergonomik olmas sanki evde:44:

Ben sırf "nereye koyucam o devasa şeyi" diyip almamıştım ama alıp ta memnun olmayan yok benim çevremde yerin varsa düşün derim

Ben sırf "nereye koyucam o devasa şeyi" diyip almamıştım ama alıp ta memnun olmayan yok benim çevremde yerin varsa düşün derim

benim ablamda var, cok da memnun, ama benim yerim yok diye almadım. yoksa süper gercekten de.

benimki philips azur canım bundan:

çok memnunum ben.. ydışından istemiştim bi arkadaşımdan.. ben aldığm zamanar burda 400 tl flndı,arkadaşım getirince 180-200 gibi bişeye gelmişti... ama ablam geçen araştırıyodu 249'a bulmuştuk hızlıal'dan..

Bende

Bazaya bir güzel serip kaymasın diye sıkıştırıyorum yanlardan.. Zaten dümdüz oluyor, azcık bekleyince hele

daha hijyenik mi oluyor ütülenince acaba :44:
annemde ütülemezdi .. hoş o ütülese de ben ütülemezdim
bizde eşimle beraber yapıyoruz bu işi, o bi güzel sıkıştırıyor yanlardan bide yorganın kılıfını da beraber geçiyoruz ben tek başıma yapamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

yerde sıkıntı yokta canım bazen tembelliğimden ütü masasını açmıyorum yere yada düz bulduğumzemine hemn bişey serip oracıkta ütülüyorum o yüzden benm tembelliğime pek uygun değil sanki ha deyince kucaklayıp götüremem her yere

Allah iyiliğini

Kader'cim haklısın, fakat şöyle bir durum var, kırış kırış çarşafların içerisinde ben yatamam ki.
Nemli sermek bana pek mantıklı gelmiyor, sonuçta nevresim takımı, ben onları gerdirip ipe seriyorum ve mandal kullanmıyorum iz olmasın diye.
Yine de kırışıyorlar yani ister istemez.

Elif'cim tekrardan hayırlı olsun...

Ayşenur; valla ne diyeyim, ütü malesef önemli birşey evde, o olmadan olmuyo işte...

Benim ütüm bu kızlar, ben çok memnunum, bir alt modelini teyzem kullanıyordu yıllardır o da memnun.
Şimdi kayınvalidem de aynısından alacak...

Modeli: Braun Texstyle 7

Son düzenleme:

Aynen

Bende ütülemeyi düşünmüyorum hiç

Bizde beraber yapıyoruz çünkü odamız çok minik, ben atlıyorum dar yere ordan çıkmayayım diye eşimde diğer yandan tutuyor yapıyoruz beraber

Ha derse ütülü daha hijyen, bilmem bi dene istersen derim ben kendi kıymetimi bilmezsem , kimse bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…