2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yıkarken düşük devirde sıkmaya alsan belki daha az kırışır o kadar uğraştırmaz yazık narin kollarına

hijyen olarak çok bir fark olacağını sanmıyorum annem hiç ütülemedi bir sağlık problemi de yaşamadık
bende ütüleyemem, kıyafetlerimizi zor ütülüyorum :26: başlarda evde giydiğimiz tişörtleri de ütülüyordum tabi ütü uzun sürüyordu, en sonunda bir akşam eşim elimden aldı tişörtleri kendi kendine iş çıkarıyorsun diye şimdi onları da ütülemiyorum sadece dışarda giydiklerimizi ütülüyorum oooh rahatım
herkesin seçimi farklı, kim nasıl rahat ediyorsa neyi doğru buluyorsa onu yapıyor

owwww koca nevresimi ütülemek mi??? sanırım bu evlilik işleri pek bana göre değil çok sıktırmadan ipe sersek kurur sanki kırışmadan:18::18::18:yada yorgana geçirdikten sonra kocanla o bi köşesinden sen bi köşeden çekiştrip de düzeltilebilirŞaka bir yana bnce az nemli düz temz yere serip kendi haline bırakmak ii sanki bilemedim yaşayıp tecrübe edeceğiz artıkın..

yıkarken düşük devirde sıkmaya alsan belki daha az kırışır o kadar uğraştırmaz yazık narin kollarına

Düşük devirde sıktırıyorum zaten, ama haftasonu yıkadıklarım pamukluydu.
Ondan sanırım çok kırışmışlar, anlamadım ki....
Zaten bende herşeyi ütüleme hastalığı falan yok yani, ama görüntü açısından temiz görünsünler diye ütüledim...
Hijyen açısından nedir onu da bilemiyorum tabii ki...

Evet

Ben rahat bir insanımdır ama ablam tam tersi.. Ev mi ablama hizmet ediyo ablam mı eve belli değil..

Ben kimsenin kendini o kadar yıpratmasını istemem, erkekler onda birini yapmazken kadınlar saçını süpürge ediyo..

Feminist damarlarım kabardı neyse kısaca gömlek vs. dışında bişey ütülemem ben , he bi de havlu kenarındaki model güzel dursun diye ona ütü basarım o kadar

havuçlu çorba gdoganın değil miydi
tarif de şöyle kızlar:

HAVUÇLU ŞEHRİYELİ ÇORBA

Malzemeler:
7 su bardağı tavuk suyu (yoksa normal su içine de bulyon bir adet )
1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet büyük boy havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
Üstüne: 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı pulbiber (istenirse:)

Yapılışı:
Sıvıyağı tencereye alalım.havuçları rendeleyip tencereye alalım ve 1-2 dk.kavuralım.Arpa şehriyeleri de ilave edip tavuk suyunu dökelim.Şehriyeler ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kaynatalım.
Ayrı bir kaba yoğurdu ve yumurta sarısını alıp çırpalım.Kaynayan çorbanın suyundan 1-2 kaşık ilave edip karıştıralım ve yavaş yavaş çorbaya dökelim.Sürekli karıştıralım

balkabaa'nındı diye hatırlıyorum :44: kimin olduğundan çok bana şuan tarif lazımdı sağol tatlım akşam sadece çorba salata yiyeceğiz de

leen ben t-shirtleri de ütülüyorum haleeeennn, ama kocam giyiyo yani napiyim. elime ne gelirse ütüleyiveriyorum kızlar iç çamaşırlar haricinde. eşofman falan da ütülemiyorum. aman ne biliyim işte bişileri ütülüyorum.

Son düzenleme:

ben artık evde giydiğimiz hiçbir şeyi ütülemez oldum canımdan kıymetli mi, ayaklarım ağrıyor ütü esnasında

balkabaa'nındı diye hatırlıyorum :44: kimin olduğundan çok bana şuan tarif lazımdı sağol tatlım akşam sadece çorba salata yiyeceğiz de

hmm evet balkabaa da olabilir..
çıktı alacağım tariflere eklemiştim, hemen copy paste.. işine yaradıysa ne mutlu

ay canım yaa ne gerek var evde giyilen şeyleri ütülemeyeee??
eşimle anlaştım walla, ben gömleklerini ütüleyim sen de pantolonları olurmmu ben pantolon ütüleyemiyorum dedim..
gömlekleri ütüleyip koyuyuorum, pantolonlar ütü yerinde duruyor.. istediğini alıp giyiyor..
bi de gerekirse kazaklarını ütülerim üzerine bez koyup.. başka ütüleyemem ki, zaten bunlara anca yetişiyorum..
birikiyo, kurtlaar vadisi olan bi gün topluca ütü

bu arada kurtlar vadisi = KV
kayınvalide = KV
ne kaaaa güzel bi benzerlik değil miii :90: :90:

Ben hafta sonu birkaç zeytin yağlı yapıyorum dolaba atıyorum

Hafta içi istersek arzuya göre yanına , yoğurtlu ya da yeşil salata yapıyoruz, kolay oluyo

Eşim rejimde diye böreklere ara verdim şimdilik ben tek bitiremiyorum

iyi yapmışsınız, bizde ara verdik ağır yemeklere bakalım

sebze yiyen eş candır bence...
ben taze fasülye yapcam akşama, bu sıralar et yemiyoruz..
burun kıvırır ama mecbur yapcak bişey yok..

iyi yapmışsınız, bizde ara verdik ağır yemeklere bakalım

sebze yiyen eş candır bence...
ben taze fasülye yapcam akşama, bu sıralar et yemiyoruz..
burun kıvırır ama mecbur yapcak bişey yok..

Ben sulu yemek pek sevmem ki

Patates kızartması veya fırında baharatlı patates, börek, kısır vs. ben böyle severim..

Yemekten sonra da cips kola.. Eşimse dedeler gibi demli çay içer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…