- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
Kader'cim haklısın, fakat şöyle bir durum var, kırış kırış çarşafların içerisinde ben yatamam ki.
Nemli sermek bana pek mantıklı gelmiyor, sonuçta nevresim takımı, ben onları gerdirip ipe seriyorum ve mandal kullanmıyorum iz olmasın diye.
Yine de kırışıyorlar yani ister istemez.
Elif'cim tekrardan hayırlı olsun...
Koala, valla ne diyeyim, ütü malesef önemli birşey evde, o olmadan olmuyo işte...
Benim ütüm bu kızlar, ben çok memnunum, bir alt modelini teyzem kullanıyordu yıllardır o da memnun.
Şimdi kayınvalidem de aynısından alacak...
Modeli: Braun Texstyle 7
Aynen
Bende ütülemeyi düşünmüyorum hiç
Bizde beraber yapıyoruz çünkü odamız çok minik, ben atlıyorum dar yereordan çıkmayayım diye eşimde diğer yandan tutuyor yapıyoruz beraber
Ha derse ütülü daha hijyen, bilmem bi dene istersen derimben kendi kıymetimi bilmezsem , kimse bilmez
yıkarken düşük devirde sıkmaya alsan belki daha az kırışır o kadar uğraştırmaz yazık narin kollarına
hijyen olarak çok bir fark olacağını sanmıyorum annem hiç ütülemedi bir sağlık problemi de yaşamadık
bende ütüleyemem, kıyafetlerimizi zor ütülüyorum :26: başlarda evde giydiğimiz tişörtleri de ütülüyordum tabi ütü uzun sürüyordu, en sonunda bir akşam eşim elimden aldı tişörtleri kendi kendine iş çıkarıyorsun diyeşimdi onları da ütülemiyorum sadece dışarda giydiklerimizi ütülüyorum oooh rahatım
herkesin seçimi farklı, kim nasıl rahat ediyorsa neyi doğru buluyorsa onu yapıyor
Poff bugün ne sıkıcı bir hava var yaa kasvetlendim:120:
bu havuçlu çorba nasıl yapılıyordu kızlar :44:
havuçlu çorba gdoganın değil miydi
tarif de şöyle kızlar:
HAVUÇLU ŞEHRİYELİ ÇORBA
Malzemeler:
7 su bardağı tavuk suyu (yoksa normal su içine de bulyon bir adet )
1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet büyük boy havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
Üstüne: 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı pulbiber (istenirse:)
Yapılışı:
Sıvıyağı tencereye alalım.havuçları rendeleyip tencereye alalım ve 1-2 dk.kavuralım.Arpa şehriyeleri de ilave edip tavuk suyunu dökelim.Şehriyeler ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kaynatalım.
Ayrı bir kaba yoğurdu ve yumurta sarısını alıp çırpalım.Kaynayan çorbanın suyundan 1-2 kaşık ilave edip karıştıralım ve yavaş yavaş çorbaya dökelim.Sürekli karıştıralım
hijyen olarak çok bir fark olacağını sanmıyorum annem hiç ütülemedi bir sağlık problemi de yaşamadık
bende ütüleyemem, kıyafetlerimizi zor ütülüyorum :26: başlarda evde giydiğimiz tişörtleri de ütülüyordum tabi ütü uzun sürüyordu, en sonunda bir akşam eşim elimden aldı tişörtleri kendi kendine iş çıkarıyorsun diyeşimdi onları da ütülemiyorum sadece dışarda giydiklerimizi ütülüyorum oooh rahatım
herkesin seçimi farklı, kim nasıl rahat ediyorsa neyi doğru buluyorsa onu yapıyor
leen ben t-shirtleri de ütülüyorum haleeeennn, ama kocam giyiyo yani napiyim. elime ne gelirse ütüleyiveriyorum kızlar iç çamaşırlar haricinde.eşofman falan da ütülemiyorum. aman ne biliyim işte bişileri ütülüyorum.
balkabaa'nındı diye hatırlıyorum :44: kimin olduğundan çok bana şuan tarif lazımdı sağol tatlım akşam sadece çorba salata yiyeceğiz de
leen ben t-shirtleri de ütülüyorum haleeeennn, ama kocam giyiyo yani napiyim. elime ne gelirse ütüleyiveriyorum kızlar iç çamaşırlar haricinde.eşofman falan da ütülemiyorum. aman ne biliyim işte bişileri ütülüyorum.
Ben hafta sonu birkaç zeytin yağlı yapıyorum dolaba atıyorum
Hafta içi istersek arzuya göre yanına , yoğurtlu ya da yeşil salata yapıyoruz, kolay oluyo
Eşim rejimde diye böreklere ara verdim şimdilikben tek bitiremiyorum
Ben hafta sonu birkaç zeytin yağlı yapıyorum dolaba atıyorum
Hafta içi istersek arzuya göre yanına , yoğurtlu ya da yeşil salata yapıyoruz, kolay oluyo
Eşim rejimde diye böreklere ara verdim şimdilikben tek bitiremiyorum
iyi yapmışsınız, bizde ara verdik ağır yemeklere bakalım
sebze yiyen eş candır bence...
ben taze fasülye yapcam akşama, bu sıralar et yemiyoruz..
burun kıvırır ama mecbur yapcak bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?