2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben sulu yemek pek sevmem ki

Patates kızartması veya fırında baharatlı patates, börek, kısır vs. ben böyle severim..

Yemekten sonra da cips kola.. Eşimse dedeler gibi demli çay içer

seni gidi çıtır kız..
ye ye sonra böyle zapazayıf kal
demek biz de dedeler neneler gibi çay içiyoruz
walla dinlendiriyo öyle deme.. her akşam cips kola olsa walla nolur halimiz kimbilir.. dombili bişeyler oluruz,kapılardan sığmayız herhalde.

yapınca mecbur yiyecek canım, yap bence de sebzesiz olmaz

bence de canım yaa, mecbur yiycez artık.. hem düdüklüde 10 dkda olur...
hem de sağlıklı... hep et nereye kadar..

ayy kızlar ya benim içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum az önce nişanlım aradı akşam yanıma gelecek:)) tam
4 gündür görüşmedik doğru düzgün konuşamadık da o çok çok yoğundu ben de müsaade ettim işlerini bitirsin diye ama onu çok özledim 4 gün kısa ama ne bileyim çokkkk özledim onu.....

ayy o günleri özledim sen öyle deyince kız ama kocişim hala uzaktan beni görünce kocaman açıyo kollarını koşuyo bana yerim ben onu

kader napıyorsun sen burda bakim
ne işin var senin burda hııı
çabukkkkkk

4 gün kısa değiiiil bence uzun bir süre tatlım heyecanın hiç bitmesin

Son düzenleyen: Moderatör:

Öyle değil eşim hiç bişey bilmez
Eti cin
Eti puf
Cips isimleri
Bonibon
Sanki hiç çocuk olmamış
Varsa yoksa fındık ve çay :44: Yaşlılar gibi meyve suyu içer gazoz kola sevmez

Bende bazen işyerinde stok yapıyorum öğle yemeğinden sonra odamda yiyorum

ayy o günleri özledim sen öyle deyince kız ama kocişim hala uzaktan beni görünce kocaman açıyo kollarını koşuyo bana yerim ben onu

İnşallah biz de öyle oluruz ya.. sizlerleyim anlatırım zaten umarım çok mutlu olurum bazen korku oluyor acaba anlaşırmıyız diye... Hemen siliyorum aklımdan ikimizde çok düşkünüz birbirimize kavga da etsen birbirimizi de yesek bu hiç değişmedi... Umarım hepimiz çok mutlu oluruz...

arkadaşlar ben hastalıgımdan sonra nohuttan nefret ettim nedense aklıma hep nohut geliyor ya

bir süre nohut yemek istemezsin tatlım .. belki de yıllarca .. sonra tekrar yemeye başlarsın kafanda hastalığınla nohut arasında negatif kodlama olmuştur

Taze gelin numarası yapıyordum ne olsun

Burası 2012 gelinlerinin ya , bende sıvıştım 2011 gelini olsamda çaktırmıyorum

kendini tay mı zannediyodun
40 yıl olmuş evleneli
taze çıtırların arasınamı girdin kamuflaj yapıp

hmm anlatmştın evet, ama ben üzüldüm ya yazık
benim eşime de babası küçükken fln hep kumaş pantolon giydirmiş. şimdi de kot giyince rahatsız oluyo..
çok üzülüyorum ben,yazık cocukluk yaşamamış hep büyük muamelesi görmüş..
eşim de o açıdan emekli dedeler gibidir, hsonu bile gömlek - kumaş pantolon giyer..

ama iş yemeye içmeye gelince ooww, benden 3 adım önde maşallah
bi de yemekten sonra yiyosun walla bravo sana

kendini tay mı zannediyodun
40 yıl olmuş evleneli
taze çıtırların arasınamı girdin kamuflaj yapıp

Evet gayette güzel kah Ouslarımıza karşı tek yürek oluyoruz burda kah pasta börek yapıp sanal gün yapıyoruz

Benim net gidip geliyo zaten şafak demiş coni moni ben anlamam oni buni mesaimin bitmesine 2 dk kaldı yani

Her an kaybolabilirim

Demek çocukluğuna inmem lazım

O da yer ama klasik kurufasülye pilav turşu, sonrasında çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…