- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
balkabaa'nındı diye hatırlıyorum :44: kimin olduğundan çok bana şuan tarif lazımdı sağol tatlım akşam sadece çorba salata yiyeceğiz de
günaydın hatun kişiler!!! naber Koala bebeemm? ben hiç maske falan yapmam yüzümehiç nevresim ütülemem gibi oldu
nevresim ütüleme zuzucan zaten.. maske yap ama :116:
amaan evlenmeden önce yapardım ne güzel, iyice saldım çayıra Mevlam kayıra oldu.. yapiimm dedim ben de.. güzel de oldu
öğlen de arkadaş randevu aldıysa kuaföre gidicem, saçlarımı kestirmeye... :130:
Günaydın Kızlar.... Güzel bir gün diliyorum hepinize..
Dün akşam nişanlım gelmedi tabi gece 12'ye kadar bekledim ama işi bitmedi(( Sağlık olsun dedik artık....
Bugün de öğlene kadar sizlerleyim öğleden sonra seminere gidiyorum....
ben o kestirme işini evlendikten 2 hafta sonra yapıverdimşimdi saclarımı sarı istiyorum; ama öncelikle sacımdaki yıpranmış kısımlardan kurtulmam gerek, daha vakti var yani. çok severim kuaföre gitmeyii
ben o kestirme işini evlendikten 2 hafta sonra yapıverdimşimdi saclarımı sarı istiyorum; ama öncelikle sacımdaki yıpranmış kısımlardan kurtulmam gerek, daha vakti var yani. çok severim kuaföre gitmeyii
Günaydın kızlar
günaydın kuzum olsun ya sıkma canını nasılsa şurada birarada yaşamanıza kaç gün kalmışBak burada gün hesabından vazgeçmiş ayları sayan kmlerce uzaktaki sevdiceği burnunda tütenler var şükret duygusallaştım
...Canısı bende cumartesi gittim kestirdim saçlarımı yılbaşınada fındık kabuğu yapmayı düşünüyorum resimleri gördünüz ya yakışır mı sizce kocişi farklı renkte karşılamak istiyorum
Yok güzelim üzülmedim evet şunun şurasında ne kaldı ki...16 güncük bişey yaniii Senin gününü birlikte sayacağız yalnız bırakmam seni merak etme...
...Canısı bende cumartesi gittim kestirdim saçlarımı yılbaşınada fındık kabuğu yapmayı düşünüyorum resimleri gördünüz ya yakışır mı sizce kocişi farklı renkte karşılamak istiyorum
Ben de saçlarımı 2 hafta içinde boyatacağım tam tepemde beyazım var çünkü...
Düğünün ertesi günüde hemen kuaföre gidip kestiricem...:))))
Sende iyi olur
Fındık kabuğu değişik bi renk herhalde.. Saç rengine göre çok değişiyo..
Hiç bende diğerleri gibi olmadı.. Diğer arkadaşlar yaptı saçı koyuydu onlarda normal oldu..
Ben yaptım, benim ki havuç kafa gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?