2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın Kızlar.... Güzel bir gün diliyorum hepinize..

Dün akşam nişanlım gelmedi tabi gece 12'ye kadar bekledim ama işi bitmedi (( Sağlık olsun dedik artık....

Bugün de öğlene kadar sizlerleyim öğleden sonra seminere gidiyorum....

günaydın hanımlaaarr!
dün akşam bakımlarıma geri dönmeye karar verdim. yüzüme maske, saçıma yağ
hepimiz yapmalıyız bence :115:
sabah da lenslerimi takarken birini düşürmüşüm herhalde, bi gözüm göriii biri görmiiii :122:

sizlerden naaber hatuniçeler :103:

günaydın hatun kişiler!!! naber Koala bebeemm? ben hiç maske falan yapmam yüzüme hiç nevresim ütülemem gibi oldu

günaydın hatun kişiler!!! naber Koala bebeemm? ben hiç maske falan yapmam yüzüme hiç nevresim ütülemem gibi oldu

nevresim ütüleme zuzucan zaten.. maske yap ama :116:
amaan evlenmeden önce yapardım ne güzel, iyice saldım çayıra Mevlam kayıra oldu.. yapiimm dedim ben de.. güzel de oldu
öğlen de arkadaş randevu aldıysa kuaföre gidicem, saçlarımı kestirmeye... :130:

ben o kestirme işini evlendikten 2 hafta sonra yapıverdim şimdi saclarımı sarı istiyorum; ama öncelikle sacımdaki yıpranmış kısımlardan kurtulmam gerek, daha vakti var yani. çok severim kuaföre gitmeyii

günaydın kuzum olsun ya sıkma canını nasılsa şurada birarada yaşamanıza kaç gün kalmış Bak burada gün hesabından vazgeçmiş ayları sayan kmlerce uzaktaki sevdiceği burnunda tütenler var şükretduygusallaştım

Bende hiç maske yapmadım , bekarkende şimdi de..

Benim cildim çok kuru soyulma filan olabiliyo, yüz temizleme jelleri varya onlardan bazen kullanıyorum hepsini kendiliğinden soymaya yardımcı oluyo

Yüzüme birşey sürmek beni rahatsız ediyo, nemlendirici krem sürerim o da azıcık.. Fondöten filan kullanmam..

günaydın evli mutlu ileridede çocuklu olacak hatunlar 5de çıktım 5den sonra bayağı muhabbet dönmüş oku oku ancak bitirdim...Koala ne maskesi yaptın bnm şu ara t bölgemde minik minik dökmeler oldu...Aslında bir cilt uzmanım var yine ona bakıma mı gitsem çok ii oluyor yüze ozon,buhar,tüp veriyo özel kremlerle masaj yapıo:44::44: Ayşenurcum cnm nasıl oldun?? bende bir hastalığımdansonra çaydan-şekerden nefret ettim 3 senedir içemiyorum hep birki çayı yada sıcak su yada sıcak suya 1 damla çay dedemin çayı gibi kader sanada günaydın tatlım:Niye herkese böyle tek tek isimsel yazdımsa bende anlamadım

ben o kestirme işini evlendikten 2 hafta sonra yapıverdim şimdi saclarımı sarı istiyorum; ama öncelikle sacımdaki yıpranmış kısımlardan kurtulmam gerek, daha vakti var yani. çok severim kuaföre gitmeyii

...Canısı bende cumartesi gittim kestirdim saçlarımı yılbaşınada fındık kabuğu yapmayı düşünüyorum resimleri gördünüz ya yakışır mı sizce kocişi farklı renkte karşılamak istiyorum

evlendikten sonra kuaför yolunu unuttum, ya kendime bakmaz oldum
dün karar verdim, toniğimi hazırladım, bugün de bakalım inşallah iş yerine yakın arkadaşın gittiği varmış, bayan kesme yeri varsa gidicem ben de.. ben de çok severimm..
boyamam da lazım aslında dipleri geldi, beyazlarım da çok.. bi kestireyim,biraz bakım yapayım da inş boyaya da öbür ay el atarım inşş..

Günaydın kızlar

günaydın haaaanıımm :116:

Yok güzelim üzülmedim evet şunun şurasında ne kaldı ki... 16 güncük bişey yaniii Senin gününü birlikte sayacağız yalnız bırakmam seni merak etme...

Ben saçımı uzatıyorum

İnce telli olduğundan çabuk kırılıyorum ama arada uçlardan aldırıyorum

Düğünde boyaya bulaştım dolayısıyla devam ediyorum

Ama o koyu bi renkti ben şimdi kendi saç rengime yakın bi tona boyadım , açık kumral

Ben de saçlarımı 2 hafta içinde boyatacağım tam tepemde beyazım var çünkü...
Düğünün ertesi günüde hemen kuaföre gidip kestiricem...:))))

Sende iyi olur

Fındık kabuğu değişik bi renk herhalde.. Saç rengine göre çok değişiyo..

Hiç bende diğerleri gibi olmadı.. Diğer arkadaşlar yaptı saçı koyuydu onlarda normal oldu..

Ben yaptım, benim ki havuç kafa gibi oldu

Ben de saçlarımı 2 hafta içinde boyatacağım tam tepemde beyazım var çünkü...
Düğünün ertesi günüde hemen kuaföre gidip kestiricem...:))))

benmde sağ köşe bembeyaz bir hat şeklinde herkes boyatıyorum zannediyo Bende boyatcam da fındık kabuğu nasıl olur karar veremedim :44::44::44::44:

valla saçım şuan viyole kızıl koyu yani açtırmam gerek kuaförcümde diyo çok açık olmamalı sendeki orta tonda bişey olsun dedi...Muhtemelen yaptıracağım sıkıldım kızıl tonlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…