2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

valla saçım şuan viyole kızıl koyu yani açtırmam gerek kuaförcümde diyo çok açık olmamalı sendeki orta tonda bişey olsun dedi...Muhtemelen yaptıracağım sıkıldım kızıl tonlarından

Evet ten renginden dolayı sana çok açık renk gitmez

Kuaförün zaten daha yardımcı olur bu konuda

walla bu sabah saçlarımı tararken bildiğin kısacık kestirmek geldi içimden..
ama eşim istemiyor.. o yüzden uçlarından aldırıcam, yoksa böyle bakımların da bi faydası olmaz..
benim kına vardı saçımda, önce palette yoğun açıcıyla açtım, turuncular,sarılaaar.. acayip bi renk oldu.. sonra da sıcak çikolataya boyadım.. aktıkça kızıl esintiler kaldı saçımda ama sıkıntı yok güzel oldu baya.. bi daha boyarsam hoş bi renk olacak gibi bakalım..

Ben de saçlarımı 2 hafta içinde boyatacağım tam tepemde beyazım var çünkü...
Düğünün ertesi günüde hemen kuaföre gidip kestiricem...:))))

düğünün hemen ertesi gününüde kuaföre gitmek mi canım bu biraz zor olabilir

benmde sağ köşe bembeyaz bir hat şeklinde herkes boyatıyorum zannediyo Bende boyatcam da fındık kabuğu nasıl olur karar veremedim :44::44::44::44:

Fındık kabuğu ben de beğeniyorum sana yakışır diye tahmin ediyorum yine de koaföre gittiğinde bir sor bakalım onlar daha iyi fikirler veriyorlar... Ben genelde çikolata kahve yapıyorum kendi saç rengime en yakın o sadece beyazları kapatmak için benim küçüklüğümden beri var beyaz zaten...

gelir mi dersin şöyle 2 haneli rakamlara sağol tatlım bnde hep yanındayım biliyorsun zaten:13::13:

Allah'ın izni ile inşallah o günler de gelecek..:)) sağol tatlım

Günaydın kızlar nasılsınızz... Ben bomba gibiyim çok şükür... Kendimi daha iyi hissediyorum,, kuaför muhabbetleri dönmüş, bende bekarken hiç kuaföre gitmezdim, saç kestirmeden kestirmeye uğrardım , kaş bıyık hepsini kendim hallederdim,ama evlendikten sonra kuaför yolunu öğrendim kaş bıyık, ağda ,, saçlarımı evlendikten hemen sonra kestirdim, şimdi uzatmak istiyorum, ama eşim uzun saçı sevmiyor, saçlarımda oldukça dolgun, hatta kabarık olduğu için de kısa saçı ben pek sevmiyorum ama orta yolu bulcaz bakalım... Bu arada geçmiş olsun ayşenurr.. daha iyi olmussun

Ben zaten küçük duruyorum saçımı kısa kesince hepten minnacık kalıyorum resimlerim vardı eşim gördü dedi zaten uzun saç daha iyi.. Orda iyice çocuk gibisin..

Bende uzun zamandır kısa kestirmiyorum zaten..

Açıcı hiç denemedim , çok yıpratıyor diyorlar ve saçım zaten koyu değil benim

aynı tonda ritim tutturduysam bende evde boyuyorum hele şu köpük boya çıktıktan sonra çookk kolay oluyoAmaa açtırma renk değişimi olunca evde yapamam

Evet o riskli olabilir..

Benim saç rengim acayip her renk hemen hemen iyi tutuyo.. Zaten çok fazla fark olan renkler yapmıyorum, kendi tonlarıma yakın renklerde ara ara boyuyorum parlak ve güzel oluyo boyadan sonra

Son düzenleme:

Koala evimin hemen karşısında bir kuaför var balayı için öğleden sonra yola çıkacağımız için öyle bir plan yaptım ama inşallah giderim saçlarım bana göre çok uzun bakamıyorum çok da dökülüyor...

Günaydın hoş geldin

Kaş mı

Benim ki orjinal

Ben saçlarımı hiç boyatmadım, artık beyazlarım çıkmaya başladı,, çoğalana kadar düşünmüyorum boyatmayı,

Günaydın kızlar

Kızlar ben bu çorbayı yaptım, tavsiye ederim!
Çok güzel oldu, eşimde çok beğendi, ayrıca biraz karabiber katınca daha da güzel oluyor tadı

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım, evet iyi oldum elhamdulillah. ben de kaş-bıyık kendim alıyorum ip ilen. bazen kaş için kuaföre de gittiğim oluyor

Doğal kaş gibisi yok ki zaten, bende hep o niyetle kuaföre gitmeye korktum, çünkü birkere alınca gerisi geliyor,, 25 yıl doğal kaş kullandım, artık yeter

Saçım da doğaldı ama geçen yıl kına vardı ve kına yakmak daha zahmetli, alttan kendi saçım daha açık renk çıkınca düğünde boyadım..

24 yıl sonra boyaya bulaştım bende

Ama kaş düşünmüyorum, iyi böyle

Ben de kendimi değiştirmek istiyorum ama benim koca "doğallık gibisi var mı?" diyip aklımı çeliyo..Düğünden sonra 3 parmak kestirdim zar zor:26:..

Günaydın kızlar

Kızlar ben bu çorbayı yaptım, tavsiye ederim!
Çok güzel oldu, eşimde çok beğendi, ayrıca biraz karabiber katınca daha da güzel oluyor tadı

günaydınnn, çorba konusunda çok az bilgiye sahibim, 3 çeşit çorba vardır anca bildiğim, değişik çorbalar öğrenmeliyim, ama havuç çorbaya tatlımsı bir tat katmıyor mu acaba... Ben bikere patetes çorbası denemiştim, havuçlu, herşeyi çok güzledi, havucun verdiği tat dışında

Evet canım tatlımsı bir tat katıyor, fakat tuzunu ona göre ayarlayabilirsin.
Havuç hem tuzlu yenilebilen birşey olduğu için, sıkıntı olmuyor, biz beğendik eşimle...
Hatta kuzenim bendeydi yaptığım akşam, o da bayıldı... Ertesi gün "çorba içebilir miyim" diye soruyordu...

Herkesin damak tadına uymayabilecek birşey.
Yani misafir açısından yapılabilir mi soru işareti tabii...
Denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…