valla saçım şuan viyole kızıl koyu yani açtırmam gerek kuaförcümde diyo çok açık olmamalı sendeki orta tonda bişey olsun dedi...Muhtemelen yaptıracağım sıkıldım kızıl tonlarından
Ben saçımı uzatıyorum
İnce telli olduğundan çabuk kırılıyorum ama arada uçlardan aldırıyorum
Düğünde boyaya bulaştımdolayısıyla devam ediyorum
Ama o koyu bi renkti ben şimdi kendi saç rengime yakın bi tona boyadım , açık kumral
Ben de saçlarımı 2 hafta içinde boyatacağım tam tepemde beyazım var çünkü...
Düğünün ertesi günüde hemen kuaföre gidip kestiricem...:))))
Ben kendim boyuyorum saçımı
benmde sağ köşe bembeyaz bir hat şeklinde herkes boyatıyorum zannediyoBende boyatcam da fındık kabuğu nasıl olur karar veremedim :44::44::44::44:
gelir mi dersin şöyle 2 haneli rakamlarasağol tatlım bnde hep yanındayım biliyorsun zaten :13::13:
walla bu sabah saçlarımı tararken bildiğin kısacık kestirmek geldi içimden..
ama eşim istemiyor.. o yüzden uçlarından aldırıcam, yoksa böyle bakımların da bi faydası olmaz..
benim kına vardı saçımda, önce palette yoğun açıcıyla açtım, turuncular,sarılaaar.. acayip bi renk oldu.. sonra da sıcak çikolataya boyadım.. aktıkça kızıl esintiler kaldı saçımda ama sıkıntı yok güzel oldu baya.. bi daha boyarsam hoş bi renk olacak gibi bakalım..
..
düğünün hemen ertesi gününüde kuaföre gitmek micanım bu biraz zor olabilir
aynı tonda ritim tutturduysam bende evde boyuyorum hele şu köpük boya çıktıktan sonra çookk kolay oluyoAmaa açtırma renk değişimi olunca evde yapamam
walla bu sabah saçlarımı tararken bildiğin kısacık kestirmek geldi içimden..
ama eşim istemiyor.. o yüzden uçlarından aldırıcam, yoksa böyle bakımların da bi faydası olmaz..
benim kına vardı saçımda, önce palette yoğun açıcıyla açtım, turuncular,sarılaaar.. acayip bi renk oldu.. sonra da sıcak çikolataya boyadım.. aktıkça kızıl esintiler kaldı saçımda ama sıkıntı yok güzel oldu baya.. bi daha boyarsam hoş bi renk olacak gibi bakalım..
düğünün hemen ertesi gününüde kuaföre gitmek micanım bu biraz zor olabilir
Günaydın kızlar nasılsınızz... Ben bomba gibiyim çok şükür... Kendimi daha iyi hissediyorum,, kuaför muhabbetleri dönmüş, bende bekarken hiç kuaföre gitmezdim, saç kestirmeden kestirmeye uğrardım , kaş bıyık hepsini kendim hallederdim,ama evlendikten sonra kuaför yolunu öğrendimkaş bıyık, ağda ,, saçlarımı evlendikten hemen sonra kestirdim, şimdi uzatmak istiyorum, ama eşim uzun saçı sevmiyor, saçlarımda oldukça dolgun, hatta kabarık olduğu için de kısa saçı ben pek sevmiyorum ama orta yolu bulcaz bakalım... Bu arada geçmiş olsun ayşenurr.. daha iyi olmussun
havuçlu çorba gdoganın değil miydi
tarif de şöyle kızlar:
HAVUÇLU ŞEHRİYELİ ÇORBA
Malzemeler:
7 su bardağı tavuk suyu (yoksa normal su içine de bulyon bir adet )
1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet büyük boy havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
Üstüne: 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı pulbiber (istenirse:)
Yapılışı:
Sıvıyağı tencereye alalım.havuçları rendeleyip tencereye alalım ve 1-2 dk.kavuralım.Arpa şehriyeleri de ilave edip tavuk suyunu dökelim.Şehriyeler ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kaynatalım.
Ayrı bir kaba yoğurdu ve yumurta sarısını alıp çırpalım.Kaynayan çorbanın suyundan 1-2 kaşık ilave edip karıştıralım ve yavaş yavaş çorbaya dökelim.Sürekli karıştıralım
Ben saçlarımı hiç boyatmadım, artık beyazlarım çıkmaya başladı,, çoğalana kadar düşünmüyorum boyatmayı,
Günaydın hoş geldin
Kaş mı
Benim ki orjinal
Günaydın kızlar nasılsınızz... Ben bomba gibiyim çok şükür... Kendimi daha iyi hissediyorum,, kuaför muhabbetleri dönmüş, bende bekarken hiç kuaföre gitmezdim, saç kestirmeden kestirmeye uğrardım , kaş bıyık hepsini kendim hallederdim,ama evlendikten sonra kuaför yolunu öğrendimkaş bıyık, ağda ,, saçlarımı evlendikten hemen sonra kestirdim, şimdi uzatmak istiyorum, ama eşim uzun saçı sevmiyor, saçlarımda oldukça dolgun, hatta kabarık olduğu için de kısa saçı ben pek sevmiyorum ama orta yolu bulcaz bakalım... Bu arada geçmiş olsun ayşenurr.. daha iyi olmussun
Doğal kaş gibisi yok ki zaten, bende hep o niyetle kuaföre gitmeye korktum, çünkü birkere alınca gerisi geliyor,, 25 yıl doğal kaş kullandım, artık yeter
Günaydın kızlar
Kızlar ben bu çorbayı yaptım, tavsiye ederim!
Çok güzel oldu, eşimde çok beğendi, ayrıca biraz karabiber katınca daha da güzel oluyor tadı
günaydınnn, çorba konusunda çok az bilgiye sahibim, 3 çeşit çorba vardır anca bildiğim, değişik çorbalar öğrenmeliyim, ama havuç çorbaya tatlımsı bir tat katmıyor mu acaba... Ben bikere patetes çorbası denemiştim, havuçlu, herşeyi çok güzledi, havucun verdiği tat dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?