Ben de kendimi değiştirmek istiyorum ama benim koca "doğallık gibisi var mı?" diyip aklımı çeliyo..Düğünden sonra 3 parmak kestirdim zar zor:26:..
Ben de kendimi değiştirmek istiyorum ama benim koca "doğallık gibisi var mı?" diyip aklımı çeliyo..Düğünden sonra 3 parmak kestirdim zar zor:26:..
Evet canım tatlımsı bir tat katıyor, fakat tuzunu ona göre ayarlayabilirsin.
Havuç hem tuzlu yenilebilen birşey olduğu için, sıkıntı olmuyor, biz beğendik eşimle...
Hatta kuzenim bendeydi yaptığım akşam, o da bayıldı... Ertesi gün "çorba içebilir miyim" diye soruyordu...
Herkesin damak tadına uymayabilecek birşey.
Yani misafir açısından yapılabilir mi soru işareti tabii...
Denemekte fayda var
Canım benimkide aynısını der, ben seni doğal seviyorum uğraşma der ama, hafif makyaj yapıp saçımı başımı değiştirince dibi düşer... Sen bence arada değişiklik yapıp süpriz yap ona ,emin ol güzel tepkiler alacaksın...
Bende çok aşırı çorba bilmem, fakat evlendiğimden beri şunları yaptım:
- Kırmızı Mercimek
- Yeşil Mercimek
- Yıldız Şehriye
- Havuç Çorbası
- Kremalı Brokoli
- Yayla Çorbası
- Tarhana (anacığımın tarhanasından)
günaydın hatunlar :79: bir "ceee" deyip çıkacağım
saat 10 daki görüşmem gelinceye kadar kimler varmış bir bakayım dedimbirazdan gelirim
Bazen evet öyle oluyor, bende beğendiğim şeyleri denemeyi severim ama, tutturamayınca ortaya bir fiyasko çıkabiliyor malesef.ben de bir kere bal kabağından yemek yapmıştım, yabancı bir arkadaşımdan yemiş ve çok beğenmiştim. kendi yaptığım ise midemi bulandırdı ve dökmüştüm. sanırım ben de çorbada tatlı tat sevmeyenlerdenim. ne yaptımsa bastıramamıştım o tatlı tadı.
Hah işte tam da bu dediğin uyuyor.Aslında ilk başta ilginç geliyor tadı ama kaşıkladıkça kaşıklayası geliyor insanın
saat 10 daki görüşmem gelinceye kadar kimler varmış bir bakayım dedimbirazdan gelirim
Koala evimin hemen karşısında bir kuaför var balayı için öğleden sonra yola çıkacağımız için öyle bir plan yaptım ama inşallah giderim saçlarım bana göre çok uzun bakamıyorum çok da dökülüyor...
Günaydın kızlar
Kızlar ben bu çorbayı yaptım, tavsiye ederim!
Çok güzel oldu, eşimde çok beğendi, ayrıca biraz karabiber katınca daha da güzel oluyor tadı
Saçım da doğaldı ama geçen yıl kına vardı ve kına yakmak daha zahmetli, alttan kendi saçım daha açık renk çıkınca düğünde boyadım..
24 yıl sonra boyaya bulaştım bende
Ama kaş düşünmüyorum, iyi böyle
canım kınadan nası kurtuldun, ben çok zor kurtuldum ya.. yani işte kurtuldum derken, boya yine kızıl ışıltılı oldu ama beğendim yine de.. kızıldan kurtuluş yok yani muhakkak fırlıyo rengin altından..
Canım yayla çorbasını nasıl yapıyorsun??
ayyy kızlar netvarium diye bir siteden ilk kez alışveriş yaptım korkarak ayın 6sında gelecek sipariş hala gelmedi ve müşteri hizmtlerini arayınca kimseyi bulamıyorum siz çağrı atın biz sizi ararız diyo böyle saçmalık görmedim ben
netvarium'a bulaşmasaydın keşke, berbat bir site
kızlar Türk mutfağının belli başlı tatlarının tarifi elimde olsun istiyorsanız, Portakal Ağacı kitabını alabilirsiniz. ya da sitesinden derleyip çıktı alabilirsiniz. benim o kitap mutfağımda duruyor ve pilavı bile ona bakarak yapıyorum. mercimek, yayla, şehriye, pilav, sodalı börek... bir sürü günlük hayatta sık sık yapılan tarif var içinde
Yayla çorbası çok basit canım, bir akşam iş çıkışı eve gidince çorbam yoktu.
Eve gider gitmez yaptım, eşim de geldikten sonra oturduk sofraya, beni çok oyalamadı çorba.
Yalnız tarifi yanımda yok, internetten bulmuştum, aynı tarifi bulamadım tekrar baktım da...
O yüzden istersen eve gidince sana tarifimi vereyim, hem kolay hem de lezzetli olmuştu...
Sana özelden msj gönderirim olmadı, burayı takip edemezsem oradan ulaştırırm tarifi yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?