2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben de kendimi değiştirmek istiyorum ama benim koca "doğallık gibisi var mı?" diyip aklımı çeliyo..Düğünden sonra 3 parmak kestirdim zar zor:26:..

tabiki doğallıktan iisi yok canımda şahsen bende öyle çok uç noktalarda gtmyorum..Bnce o doğallığı koruyarak hafif yenilikler yapabilirsin

ben de bir kere bal kabağından yemek yapmıştım, yabancı bir arkadaşımdan yemiş ve çok beğenmiştim. kendi yaptığım ise midemi bulandırdı ve dökmüştüm. sanırım ben de çorbada tatlı tat sevmeyenlerdenim. ne yaptımsa bastıramamıştım o tatlı tadı.

Ben de kendimi değiştirmek istiyorum ama benim koca "doğallık gibisi var mı?" diyip aklımı çeliyo..Düğünden sonra 3 parmak kestirdim zar zor:26:..

Canım benimkide aynısını der, ben seni doğal seviyorum uğraşma der ama, hafif makyaj yapıp saçımı başımı değiştirince dibi düşer... Sen bence arada değişiklik yapıp süpriz yap ona ,emin ol güzel tepkiler alacaksın...

Bende çok aşırı çorba bilmem, fakat evlendiğimden beri şunları yaptım:
- Kırmızı Mercimek
- Yeşil Mercimek
- Yıldız Şehriye
- Havuç Çorbası
- Kremalı Brokoli
- Yayla Çorbası
- Tarhana (anacığımın tarhanasından)

Aslında ilk başta ilginç geliyor tadı ama kaşıkladıkça kaşıklayası geliyor insanın

günaydın hatunlar :79: bir "ceee" deyip çıkacağım
saat 10 daki görüşmem gelinceye kadar kimler varmış bir bakayım dedim birazdan gelirim

Ben makyaj hastasıyım diyebilirim.. ama artık fazla yapamıyorum vakit darlığından ve bence de kocalarımız beğeniyor ama kıskanıyorlar ondan doğallık güzel bahanesi hihihi

Canım yayla çorbasını nasıl yapıyorsun??

Bazen evet öyle oluyor, bende beğendiğim şeyleri denemeyi severim ama, tutturamayınca ortaya bir fiyasko çıkabiliyor malesef.
Çokta tatlı olduğunu söyleyemem, sadece tatlımsı bir tad veriyor ama yoğurt onu dengeliyor bence.
Ha bir de ben sarımsak koydum o tarife ek olarak, tadı enfes oldu!!

Aslında ilk başta ilginç geliyor tadı ama kaşıkladıkça kaşıklayası geliyor insanın
Hah işte tam da bu dediğin uyuyor.
Sonradan kaşıkladıkça kaşıklayası geliyor insanın.

Bu arada tarifi kim vermişti???

saat 10 daki görüşmem gelinceye kadar kimler varmış bir bakayım dedim birazdan gelirim

Günaydın canım... Kolay gelsin işlerinde, gelince kaynatırız

ayyy kızlar netvarium diye bir siteden ilk kez alışveriş yaptım korkarak ayın 6sında gelecek sipariş hala gelmedi ve müşteri hizmtlerini arayınca kimseyi bulamıyorum siz çağrı atın biz sizi ararız diyo böyle saçmalık görmedim ben

benim de saçlarım bana göre uzun,ama evlenmeden önce sipariş vardı eşimden.. şimdi ben de kıyamıyorum kestirmeye.. ama taradıkça dökülüyo ya, işte o anda kestir kısacık diyo şeytan

Günaydın kızlar
Kızlar ben bu çorbayı yaptım, tavsiye ederim!
Çok güzel oldu, eşimde çok beğendi, ayrıca biraz karabiber katınca daha da güzel oluyor tadı

hmm ellerine sağlık canım, bi havuç alsam sorun çözülür inşallah ben de yaparım

canım kınadan nası kurtuldun, ben çok zor kurtuldum ya.. yani işte kurtuldum derken, boya yine kızıl ışıltılı oldu ama beğendim yine de.. kızıldan kurtuluş yok yani muhakkak fırlıyo rengin altından..

kolay gelsin canım, bekleriz

Evet kolay kolay kurtulunmuyo

Ama benim uzadı

Uçlarda azıcık var ve çok az belli oluyor.. O da sanki bilerek hafif koyu gölge yaptırmış gibi altlara, o kadar.. bi süre sonra uçlardan kırıkları ala ala onlarda gidecek zaten

netvarium'a bulaşmasaydın keşke, berbat bir site
kızlar Türk mutfağının belli başlı tatlarının tarifi elimde olsun istiyorsanız, Portakal Ağacı kitabını alabilirsiniz. ya da sitesinden derleyip çıktı alabilirsiniz. benim o kitap mutfağımda duruyor ve pilavı bile ona bakarak yapıyorum. mercimek, yayla, şehriye, pilav, sodalı börek... bir sürü günlük hayatta sık sık yapılan tarif var içinde

Canım yayla çorbasını nasıl yapıyorsun??

Yayla çorbası çok basit canım, bir akşam iş çıkışı eve gidince çorbam yoktu.
Eve gider gitmez yaptım, eşim de geldikten sonra oturduk sofraya, beni çok oyalamadı çorba.
Yalnız tarifi yanımda yok, internetten bulmuştum, aynı tarifi bulamadım tekrar baktım da...

O yüzden istersen eve gidince sana tarifimi vereyim, hem kolay hem de lezzetli olmuştu...
Sana özelden msj gönderirim olmadı, burayı takip edemezsem oradan ulaştırırm tarifi yani...

hem sitede hemde evlilik kervanında yeniyim.15 temmuzdan beri evliyim.evliliğin bukadar güzel bir duygu olduğunu düşünemezdim hiç.çok mutluyum ve bu mutluluk herkesede nasip olsun inşallah.tek zorlandığım konu ailemii çok özlüyorum.( haftada 1 görmeme rağmen :))

öyle her yerden alma bari kuzum gittigidiyor'u tek geçiyorum bi ürün bulma konusunda hem de en ucuzunu. başka yerleri de pek deneme bence canım

birdaha tövbe zaten ya

en güzeli markete gidip hazır çorba almak, çokta lezzetli oluyor...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…