çoklu alıntı yapıp cevap veremiyorum nasıl yapıonuz yardım
ayyy kızlar netvarium diye bir siteden ilk kez alışveriş yaptım korkarak ayın 6sında gelecek sipariş hala gelmedi ve müşteri hizmtlerini arayınca kimseyi bulamıyorum siz çağrı atın biz sizi ararız diyo böyle saçmalık görmedim ben
hem sitede hemde evlilik kervanında yeniyim.15 temmuzdan beri evliyim.evliliğin bukadar güzel bir duygu olduğunu düşünemezdim hiç.çok mutluyum ve bu mutluluk herkesede nasip olsun inşallah.tek zorlandığım konu ailemii çok özlüyorum.( haftada 1 görmeme rağmen :))
netvarium'a bulaşmasaydın keşke, berbat bir site
kızlar Türk mutfağının belli başlı tatlarının tarifi elimde olsun istiyorsanız, Portakal Ağacı kitabını alabilirsiniz. ya da sitesinden derleyip çıktı alabilirsiniz. benim o kitap mutfağımda duruyor ve pilavı bile ona bakarak yapıyorum. mercimek, yayla, şehriye, pilav, sodalı börek... bir sürü günlük hayatta sık sık yapılan tarif var içinde
Yayla çorbası çok basit canım, bir akşam iş çıkışı eve gidince çorbam yoktu.
Eve gider gitmez yaptım, eşim de geldikten sonra oturduk sofraya, beni çok oyalamadı çorba.
Yalnız tarifi yanımda yok, internetten bulmuştum, aynı tarifi bulamadım tekrar baktım da...
O yüzden istersen eve gidince sana tarifimi vereyim, hem kolay hem de lezzetli olmuştu...
Sana özelden msj gönderirim olmadı, burayı takip edemezsem oradan ulaştırırm tarifi yani...
Malesef benim eşim hazır çorbalardan nefret ediyor.en güzeli markete gidip hazır çorba almak, çokta lezzetli oluyor...:)
onu bulana kadar benimde göbeğim çatladıalıntı ile cevaplanın sağ tarafında bir baloncuk varya canım, alıntılamak istediğin mesajların yanındaki o baloncuğu tıkla sonrada konuya cevap ver de, mesj panelinde o zman hepsi çıkıyor zaten
Canım keşke o siteyi araştırmadan oradan alışveriş yapmasaydın...
Üzüldüm şimdi, inşallah siparişin eline ulaşır...
Alıntı ile cevapla yazan yerin yanında " işareti var, ona tıklayınca o mesajı alıntı yapacaksın diye işaretliyor.
Sonrasında alıntı yapmak istediğin diğer mesajları da o şekilde işaretliyorsun.
En alttan da "konuya cevap ver" kısmına tıklayınca da alıntıladığın mesajlar mesaj yazacağın bölümde hazır oluyor.
Malesef benim eşim hazır çorbalardan nefret ediyor.
O yüzden benim hazır herhangi birşey yapma gibi lüksüm olmuyor.
kızlar bugünki konum belli benim, sıkılmayın benden
dökülme için tavsiye edebilecğeiniz bi şampuan var mı?
ben sülfatsız bi şampuan kullanıyorum,başlarda çok iyiydi ama hani hep derler ya şampuanın 2 tane olacak dönüşümlü kullanacaksın diye.. 2.bi şampuan bulsam iyi olacak.. etkisi azalmya başladı..
mecitefendi, tresan.. dökülmeye etkili dediğiniz var mı şampuan?
bi de banyo sonrası saça sıkılan ve taramayı kolaylaştıran sprey arıyorum ..
ben sülfatsız bi şampuan kullanıyorum,başlarda çok iyiydi ama hani hep derler ya şampuanın 2 tane olacak dönüşümlü kullanacaksın diye.. 2.bi şampuan bulsam iyi olacak.. etkisi azalmya başladı..
Kızlar benim yemek kitapları hala kitap kolilerimde malesef, bir kitaplık alırsam açıcam koliyi inşallah...
Bende hazır çorbaya alışmak istemiyorum, marketten hiç almam bile,, hazır çorba yapana kadar mis gibi şehriyeli çorba yaparım, hem taze taze, hemde çok basit oda..
Kızlar benim yemek kitapları hala kitap kolilerimde malesef, bir kitaplık alırsam açıcam koliyi inşallah...
prenses, sağlığınızı düşünüyorsan hazır çorba almamaya çalış benceben evlenmeden önce eve abur cubur, bulyonlar, hazır çorbalar asla girmezdi. şimdi eşimle alışverişe çıkınca adam o taraflara gittiğinde ne yapacağımı bilemiyorum:44: halbuki nasıl yaşadığımı biliyordu. tatlı dille anlatarak, yavaş yavaş tarzıma uyum sağlamasını bekliyorum. çok sağlıksız çünkü
ay benmde şu ara anormal dökülüyordu dktorla konuştum şu mevsimde saç dökülmesi artar dedi kestirincede kısmen azaldı
prenses, sağlığınızı düşünüyorsan hazır çorba almamaya çalış benceben evlenmeden önce eve abur cubur, bulyonlar, hazır çorbalar asla girmezdi. şimdi eşimle alışverişe çıkınca adam o taraflara gittiğinde ne yapacağımı bilemiyorum:44: halbuki nasıl yaşadığımı biliyordu. tatlı dille anlatarak, yavaş yavaş tarzıma uyum sağlamasını bekliyorum. çok sağlıksız çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?