2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

çoklu alıntı yapıp cevap veremiyorum nasıl yapıonuz yardım

onu bulana kadar benimde göbeğim çatladı alıntı ile cevaplanın sağ tarafında bir baloncuk varya canım, alıntılamak istediğin mesajların yanındaki o baloncuğu tıkla sonrada konuya cevap ver de, mesj panelinde o zman hepsi çıkıyor zaten

Canım keşke o siteyi araştırmadan oradan alışveriş yapmasaydın...
Üzüldüm şimdi, inşallah siparişin eline ulaşır...

Alıntı ile cevapla yazan yerin yanında " işareti var, ona tıklayınca o mesajı alıntı yapacaksın diye işaretliyor.
Sonrasında alıntı yapmak istediğin diğer mesajları da o şekilde işaretliyorsun.
En alttan da "konuya cevap ver" kısmına tıklayınca da alıntıladığın mesajlar mesaj yazacağın bölümde hazır oluyor.

Ayyy kuzum maşallh allah daim etsinHoşgeldin

canım "alıntı ile cevapla" kısmının yan tarafında ( ") tırnak işareti varya okuduğun konunun altında onu tıkla en sonunda da cevap yaz kısmına gel hepsi çıkıyor...(Umarım düzgün anlatabilmişimdir)

o sitenin tariflerinden bende çok faydalandım, kitabını almakta aklımda , inşallah birgün rastgelirsem almayı düşünüyorum

Sevinirim canımm, öğrencilik yıllarımda yapardım bende , ama nasıl yaptığımı unuttum, çok severim yayala çorbasını, eşimde sevmezmiş, güzel denenmiş bir tarif bulmalıyımki eşime de sevdireyim

wuuuuuuuuuuuuuuuuwwwoldu teşekkürler kuzular

kızlar bugünki konum belli benim, sıkılmayın benden
dökülme için tavsiye edebilecğeiniz bi şampuan var mı?
ben sülfatsız bi şampuan kullanıyorum,başlarda çok iyiydi ama hani hep derler ya şampuanın 2 tane olacak dönüşümlü kullanacaksın diye.. 2.bi şampuan bulsam iyi olacak.. etkisi azalmya başladı..
mecitefendi, tresan.. dökülmeye etkili dediğiniz var mı şampuan?
bi de banyo sonrası saça sıkılan ve taramayı kolaylaştıran sprey arıyorum ..

Kızlar benim yemek kitapları hala kitap kolilerimde malesef, bir kitaplık alırsam açıcam koliyi inşallah...

Malesef benim eşim hazır çorbalardan nefret ediyor.
O yüzden benim hazır herhangi birşey yapma gibi lüksüm olmuyor.

Bende hazır çorbaya alışmak istemiyorum, marketten hiç almam bile,, hazır çorba yapana kadar mis gibi şehriyeli çorba yaparım, hem taze taze, hemde çok basit oda..

Canım sülfatsız şampuan dediğin hangisi?

Ben bioblas kullanıyorum ve memnunum. Fakat dediğin gibi benim de 2. bir şampuana ihtiyacım var.
Onun haricinde sprey olarak bioblas'ın tavsiye ederim, dökülme açısından da yararı çok oluyor.
Her yerde ve her daim bulunmuyor tek sıkıntısı bu sanırım...
Bende ne zamandır bulamıyorum ondan...

Devamlı bir dökülmemi yaşıyorsun , yoksa dönem dönem mi? Bir ara benimde saçlarım çok dökülüyordu, ama şimdi o kadar değil, ben elidor kullanıyorum hep, eşim bioplus kullanıyor, elimdeki şampuanım bitsin, bende dökülmeyi önleyen bir şampuan kullanmaya başlıcam, şampuanım da çok büyük, kimbilir kaç ayda biter(

Kızlar benim yemek kitapları hala kitap kolilerimde malesef, bir kitaplık alırsam açıcam koliyi inşallah...

Ben kitaplarımı annemde daha getirmedim, kitaplık almadan da getirmeyi düşünmüyorum, çünkü koliyle bile koyacak yerim yok malesef(

Bende hazır çorbaya alışmak istemiyorum, marketten hiç almam bile,, hazır çorba yapana kadar mis gibi şehriyeli çorba yaparım, hem taze taze, hemde çok basit oda..

Ya aslına bakarsan yemek yapmakta, çorba yapmakta basit aslında.
O yüzden hazıra gerek yok bence, zaten ne gibi kimyevi maddeler kullandıkları belli değil.
Tamam oturup bir ayran aşı çorba, düğün çorbası vs. gibi yapmadım hiç (bunların hazırları var diye örnekledim).
Ama yapamıyorum diye hazırını da almam, elbet bir gün yaparım...

prenses, sağlığınızı düşünüyorsan hazır çorba almamaya çalış bence ben evlenmeden önce eve abur cubur, bulyonlar, hazır çorbalar asla girmezdi. şimdi eşimle alışverişe çıkınca adam o taraflara gittiğinde ne yapacağımı bilemiyorum:44: halbuki nasıl yaşadığımı biliyordu. tatlı dille anlatarak, yavaş yavaş tarzıma uyum sağlamasını bekliyorum. çok sağlıksız çünkü

ay benmde şu ara anormal dökülüyordu dktorla konuştum şu mevsimde saç dökülmesi artar dedi kestirincede kısmen azaldı

canım yemek kitapları sayısı fazla olan şeyler değil. ben bir tane kutuyu dergi kutusu şeklinde kestim, içine yemek kitaplarımı koydum. mutfakta henüz yerini bulamadım ama orda burda duruyor işte. kah yerde kah masada kah buzdolabı üstünde. yine de hemen ulaşmak hoşuma gidiyor :) çalışma odamız evin arkasında zira. böyle bir şey düşünebilirsin.

Taramayı kolaylaştıran spreyler çok saç dökülmesi yapıyor yani dökülmen ikiye katlanabilir.. benim de bir ara saç dökülme problemim vardı şampuanıma çam terebentin yapı karıştırmıştım az bir miktar bir araştır istersen

Benim eşim Allah'tan nefret eder hazır şeylerden.
Yoksa bulyon mesela bence kolaylık binde bir de olsa kullanılabilecek birşey.
Çünkü insan her daim et suyu veya tavuk suyu kaynatamayabiliyor, fakat mümkün mertebe kullanılmaması gereken birşey.
O muhakkak. O yüzden katılıyorum sana, zaten hayatımız yeterince sağlıksız, bari bu tarz şeylerden uzaklaşarak sağlığı korumakta fayda var.

ay benmde şu ara anormal dökülüyordu dktorla konuştum şu mevsimde saç dökülmesi artar dedi kestirincede kısmen azaldı

Ay valla ben de saçımı kestirmek istiyorum, fakat eşim buna yanaşmıyor.
Çok aşırı uzun bir saçım yok, o yüzden uzasın diyor, gel gelelim ince telli yapısından dolayı da yıpranıyor hemen.
Bugün kestirsem mi acep... Tepkisi nolur acebaaa

Kesinlikle ben de kesinlikle hazır şeylerden kaçınıyorum

Bir benim eşim uzun saçı sevmiyor sanırım,, saçlarım omuzlarıma yeni değdi, kısalt kısalt deyip duruyor sinir oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…