- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Kızlar benim yemek kitapları hala kitap kolilerimde malesef, bir kitaplık alırsam açıcam koliyi inşallah...
Canım sülfatsız şampuan dediğin hangisi?
Ben bioblas kullanıyorum ve memnunum. Fakat dediğin gibi benim de 2. bir şampuana ihtiyacım var.
Onun haricinde sprey olarak bioblas'ın tavsiye ederim, dökülme açısından da yararı çok oluyor.
Her yerde ve her daim bulunmuyor tek sıkıntısı bu sanırım...
Bende ne zamandır bulamıyorum ondan...
Devamlı bir dökülmemi yaşıyorsun , yoksa dönem dönem mi? Bir ara benimde saçlarım çok dökülüyordu, ama şimdi o kadar değil, ben elidor kullanıyorum hep, eşim bioplus kullanıyor, elimdeki şampuanım bitsin, bende dökülmeyi önleyen bir şampuan kullanmaya başlıcam, şampuanım da çok büyük, kimbilir kaç ayda biter(
Bir benim eşim uzun saçı sevmiyor sanırım,, saçlarım omuzlarıma yeni değdi, kısalt kısalt deyip duruyor sinir oluyorumm
Ya aslına bakarsan yemek yapmakta, çorba yapmakta basit aslında.
O yüzden hazıra gerek yok bence, zaten ne gibi kimyevi maddeler kullandıkları belli değil.
Tamam oturup bir ayran aşı çorba, düğün çorbası vs. gibi yapmadım hiç (bunların hazırları var diye örnekledim).
Ama yapamıyorum diye hazırını da almam, elbet bir gün yaparım...
Şanslısın o zaman canım...Bir benim eşim uzun saçı sevmiyor sanırım,, saçlarım omuzlarıma yeni değdi, kısalt kısalt deyip duruyor sinir oluyorumm
koçtaştan aldık geçen biz kitaplık,gayet sade 5 raflı bi kitaplık.. 64 TL idi.. düşünüyorsan tavsiye ederim canım..
canım teşekküür ederim, ben bi bakayım. saç dökülme için sıvı krem demişsin ya, saç diplerine de sıkılıyor bu ozaman değil mi...
sülfatsız şampuan DOA diye bi markanın.. kendileri üretiyorlar.. sülfat,tuz,paraben bişey yok içinde.. çok iyi geldi, 2. kutum bitmek üzere ama biraz ara versem iyi olacak sanırım..
dökülme devamlı değil, düğünden sonra da arttı gibi bu sıralar.. elidorda fln sls var diye kullanmak istemiyorum ama sebamedde bile var, dr tavsiyesi plecentada bile var sls.. ne seçeceğimi şaşırdım.. tresan ısırgan otluyu mu alsam diye düşünüyorum ama karar veremedim...
Kayınvaliden düşünceliymiş canımm, bende de oktay ustanın çay saatleri var , birde benim kendi notlarını aldığım bir defterim var, kızım olursa ona bırakıcam inşallah:))
ay benmde şu ara anormal dökülüyordu dktorla konuştum şu mevsimde saç dökülmesi artar dedi kestirincede kısmen azaldı
Taramayı kolaylaştıran spreyler çok saç dökülmesi yapıyor yani dökülmen ikiye katlanabilir.. benim de bir ara saç dökülme problemim vardı şampuanıma çam terebentin yapı karıştırmıştım az bir miktar bir araştır istersen
Bir benim eşim uzun saçı sevmiyor sanırım,, saçlarım omuzlarıma yeni değdi, kısalt kısalt deyip duruyor sinir oluyorumm
sls olmaması mı lazımmış :26: ersağdan organik şampuan almıştım, iyi gidiyordu, taa ki uçakta gramajı yüksek olduğu için çöpe atılana kadarşimdi olsaydı bakardım içinde sls var mı diye. yine de aklımda bulunsun.
oyy ayranaşı memleketimin çorbası....Haydi kağıt kalem alın yapmak isteyenlere sesleniyorum...
-4 kaşık dövmeyi-Çorbalık buğday olarakda geçer- suda haşlıyoruz..
-İsteğe göre biraz kıymaya tuz biber konup minnak köfteler yapıp hafif bir yağda kızarır gibi çeviriyoruz ama köfteler nohut gibi..
-geldik çorbanın yapımına gençler
TEREYAĞ VE SIVI YAĞ KARIŞIMINDA MİNİCİK DOĞRANMIŞ SOĞANLARI İİCE KAVURUYORUZ. HAŞLANMIŞ DÖVMEYİ ATIP MÜMKÜNSE ET SUYUNU DEĞİLSE NORMAL SUYU GÖZ KARARI KOYUP ONLARI TUZ EŞLİĞİNDE KAYNAMAYA BIRAKIYORUZ..kENARDA 2 KAŞIK UN,2KAŞIK YOĞURT,VARSA BİZİM BURADA AYRAN DERLER BAZI YÖRELERDEDE TUZLU YOĞURT ONDANDA 1 KAŞIK KOYUP SOĞUK SU İLE ÖZDEŞLEŞTİRİYORUZ.KAYNAMAKTA OLAN ÇORBAYA KÖFTECİKLER VE TERBİYESİNİ DÖKÜP KAYNAMAYA BIRAKIYOZ...sONRA İSTEĞE GÖ.RE YAĞDA NANE YAKIP KONULABİLİR YADA DEREOTU EKLENEBİLİR YADA AŞOTU KONULUR MİSSSSS MİSSSS KOKUSU GELDİ:46
Birşey daha, DOA şampuan nerede satılıyor?
Sadece kendi sitesinde mi, yoksa marketlerde veya eczanelerde bulabiliyor muyuz?
Başakcım alıntı yapmıyorum çok uzun diye.. çok teşekkür ederim canım başta..
yağ karışımı bende de var.. onun içine zeytinyağı ve ampül kırarak dün bakımlarıma geri dönüş yaptım...
vitamin eksikliği için demir kullanmıştım, ama sonra tahlil yaptırmadım, çok eksik değildi çünkü zaten..
B12 dediğin gibi çok faydalı, yorgunluğa fln da iyi geliyosa düşünebilirim.
lavanta kürüne başlasam iyi olur bu mevsimde kullanmak gerekiyormuş anlattığın gibi.. haftada 1-2 lavanta yapayım, öğlen arası alınacaklara ekledim..
Gliss de çoktandır aklımda olan bi sprey.. bi türlü cesaret edemedim.. keratinli oluşu besleyici olur hissi uyandırıyo.. en azından saçlarım tararken hırt hırt kırılmaz...
kızlar siparişler geldi netvariumdan ürünler çok ii çok şaşırdım ve çok uygundu
güle güle kullan canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?