2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar tercih zamanı başlamış bende bir cacık olmayacak puanımla tercih yaptım...Bu aşamaya kadar sıkıntı yoktu taki hatyda iskenderunda eleman alımı olduğunu görüncee kadar..Keşke sson 2 ay bırakmasaydımda puanım yüksek olsaydı şimdi hemn tercih yapar şak diye kocamın yanına atanırdım düğünüde hemen patlatırdık..Hayırlısı diyorum tabiki ama yinede pişmanlık hissettim savsakladığım için son 2 ayHakkımda hayırlısı inşaallah son pişmanlığım olur pek pişman olan biri değilim bu beni sarstı mı ne biras

neyi beğenmedim canım..:26:

ben de çeyize aldın sandım..

bu arada kızlar , süpürge olarak ne öneriyorsunuz dökülün bakalım..

zaten saç ucu için,tararken sorun olmaması adına istiyorum sprey. kokusu da güzelse yeme de yanında yat

Ahanda geldim bile
hoşgeldin kibar insan

sağlık olsun canım..benden de bir cacık olmadı..
zaten beklemiyordum da..çok fazla hazırlanamadım..daha zamanım var..ama sınav üstüne
sınav gibi olcak benim bakalım..:26:

zaten saç ucu için,tararken sorun olmaması adına istiyorum sprey. kokusu da güzelse yeme de yanında yat

hoşgeldin kibar insan

koalacım tarak da önemli ama...her ne kadar çok sık saçlarım olmasa da ben geniş dişli bir tarak kullanıyorum kırılmaması için saçlarımın..
ve sıcaktan korumak önemli anlattığım gibi..

eminim philips çok iyidir. benimki rowenta, gerçi ben de memnunum da. çok pahalı bişi almadım acıkcası. işimi görüyor:

Eki Görüntüle 557221

komşummm hoşgeldin..:13:

evet,philips adını çok duyuyorum memnun kullanıcılar arasında...rowenta da iyi diye biliyorum...
orta karar bir şey istiyorum..en önemlisi ergonomik ve hafif olması..

Ben elektolux un makinasını aldım inannııılllmazzz derecede memnunum yok böyle bi icat..Fiyatı 200 tl idi ben aldığımda

Son düzenleme:
koalacım tarak da önemli ama...her ne kadar çok sık saçlarım olmasa da ben geniş dişli bir tarak kullanıyorum kırılmaması için saçlarımın..
ve sıcaktan korumak önemli anlattığım gibi..

evet canım ben de geniş tarakla tarıyorum.
eşim tahta fırça almıştı düğünden önce, adam saç kırılmalarnı filan önler dedi.. ama fırça olunca saçlarımı yoluyor resmen...
ben de geniş düz bi tarak kullanıyorum yine de aynı..

evet,philips adını çok duyuyorum memnun kullanıcılar arasında...rowenta da iyi diye biliyorum...

walla ben de almadan önce çok araştırdım. sonra annemlerle bi avmye gittik,gezerken beko gördük.
babam da vardı yanımızda, öyle gezmeyii flln sevmez. girdik aldık çıktık...
çekişinden çok memnunum,biraz ağır ama napalım...

ben memnunum komşum. yer kaplamıyor, iyi çekiyor. çok büyük özellikleri yok ama, benimkisi oldugu gibi cekmiyor, iyice ufalıyor, parçalıyor pislikleri.

ben memnunum komşum. yer kaplamıyor, iyi çekiyor. çok büyük özellikleri yok ama, benimkisi oldugu gibi cekmiyor, iyice ufalıyor, parçalıyor pislikleri.

tercihim ikisinden biri olcak zaten...çeyizimizin en önemli parçası tabii..

ay bir de az ses çıkarması önemli tabi...malum çalışcaz, açmaya korkmayalımm

güle güle kullan canımmm..

tercihim ikisinden biri olcak zaten...çeyizimizin en önemli parçası tabii..

ay bir de az ses çıkarması önemli tabi...malum çalışcaz, açmaya korkmayalımm

güle güle kullan canımmm..

ses konusunda bişi diyemem; ama sessiz olanlar için sanırım kesenin ağzını biraz acmak gerekiyor, şöyle 700-800'den başlıyordur diye tahmin ediyorum.

bu markanın beyaz eşyalarını da beğeniyorlar ama ne derece güzel bilemiyorum..ama sağlam bir imajı var o kesin..

alırken tereddüt ettim ama sonra iyi ki almışım dedim o kadar sessiz ve o kadar çekiş gücü kuvvetli ki makinanın çekiş kısmına elinizi koyduğunuzda makina havaya kalkıyor anlatamadım tam ama öyle bişi işte

Ohoooo ben buraya bakana kadar maşallah döktürmüşsünüzzz...

hoşgeldin canımm....

kızlar siparişler geldi netvariumdan ürünler çok ii çok şaşırdım ve çok uygundu

Canım çok sevindim geldiklerine, iyi günlerinde güle güle kullan inşallah...

Bende çeyizine aldım sandım vallahi...
Süslü Elif seniiiii
Bende bugün paraya kıydım Markafoni'den bişiler aldım kızlar

hoşgeldin kibar insan

Ay çok kibarım değil mi :26:
Pardon ya, hoşbuldummmmm

Koala'cım bu arada bir dönem kullanıp memnun kaldığım bir ürün var.
Eşime aldırıyorum, tekrar kullanmaya başlayacağım.
Sana da tavsiye ederim... HC (Hair Care) duydun mu bilmem.
Bir şu linke göz atarsın HC, Saç Bakımı, Saç Dökülmesi, Saç Uzatma, Saçlar, Saç

Benim elektrikli süpürgem bu kızlar, inanılmaz güzel ve çok memnunum.
Tavsiye ederim.
Philips FC8761

Ama biraz daha maddi anlamda gücü yeteceklere tavsiyem:
Philips FC 9232

Bu çok daha iyisi

Canım ben philıps kullanıyorum ve çok memenunum, düşük derecesinde kulladığım halde çekiş gücü süper,, ve kısık atarda çalıştıpında çok sessziz, gecenin 12 sinde bile çalıştırdığım oluyor

bu tatlım benim ki

amma konuşmuşsunuz yaaa anca gelebildim buralara dün akşam havuçlu şehriyeyi yaptım çok beğendik biz eşim çorbaları çok sever zaten, gözlerimin içine bakıp "evlendiğimizden beri hazır çorba yapmadın, bu kadarını beklemiyordum, çabalıyorsun" dedi iltifat mı hakaret mi artık algıya göre değişir
ben hazır olarak sadece bulyon kullanıyorum .. çok kullanmıyorum ama tavuk haşlamakla uğraşamam, zaten haşlanmış tavuk kokusuna gelemiyorum
koala bende gliss'i kullanıyorum, çok memnunum ve bayılıyorum o kokusunu eşimde öyle
başka ne konuşulmuştu :26: hah bende saçımı boyuyorum daha doğrusu yengem boyuyor .. kendisi boyayan hatunlar köpük boya mı kullanıyorsunuz:26: peki memnun musunuz, saç döküyor diye yorumlar duymuştum da :44:
bende saçlarımı şu önü uzun arkası kısa olan model var ya bir ara modaydı, ondan kestirmek istiyorum ama eşim istemiyor, uzun seviyor .. o saç modelininde modası geçmişken kestiresim var

Elektrikli süpürge denilince Philips en iyisi.
Çekiş gücü istiyorsan eğer, benim halıları pırıl pırıl yapıyor.
Çünkü ilk evlendiğin zaman o halının tüyleri insanı çileden çıkartabilir.
O yüzden iyi çekişli bir süpürgenin olması avantaj, kısa sürede o tüylerden kurtulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…