sağol tatlım şoktayım biras ta 6sında gelecekti çok sıkıntılı oldu süreç ama ayakkabılar çok şeker fiyatlarıda 18,13 tl falan bnde ç gözlü gibi5 çift aldım saat aldım falanda filan..Güzelmiş ama bir daha asla almayacağım oradan
evet canım bu dönem biraz daha özen göstermek gerekiyor..ben uzun saç seviyorum..bir ara belime iniyordu neredeyse..
ama o kadar cansız ve hacimsizdi ki ..mecbur kaldım şuan kısacık kestirdim..bakımı daha kolay olur diye..bu bakımla
düğüne kadar uzar inşallah..
gliss in kokusu bir muhteşem gerçekten ya..sadece saç uçları için güzel evet..
hoşgeldin kibar insanAhanda geldim bile
kızlar tercih zamanı başlamış bende bir cacık olmayacak puanımla tercih yaptım...Bu aşamaya kadar sıkıntı yoktu taki hatyda iskenderunda eleman alımı olduğunu görüncee kadar..Keşke sson 2 ay bırakmasaydımda puanım yüksek olsaydı şimdi hemn tercih yapar şak diye kocamın yanına atanırdım düğünüde hemen patlatırdık..Hayırlısı diyorum tabiki ama yinede pişmanlık hissettim savsakladığım için son 2 ayHakkımda hayırlısı inşaallah son pişmanlığım olur pek pişman olan biri değilim bu beni sarstı mı ne biras
zaten saç ucu için,tararken sorun olmaması adına istiyorum sprey. kokusu da güzelse yeme de yanında yat
hoşgeldin kibar insan
eminim philips çok iyidir. benimki rowenta, gerçi ben de memnunum da. çok pahalı bişi almadım acıkcası. işimi görüyor:
Eki Görüntüle 557221
neyi beğenmedim canım..:26:
ben de çeyize aldın sandım..
bu arada kızlar , süpürge olarak ne öneriyorsunuz dökülün bakalım..
koalacım tarak da önemli ama...her ne kadar çok sık saçlarım olmasa da ben geniş dişli bir tarak kullanıyorum kırılmaması için saçlarımın..
ve sıcaktan korumak önemli anlattığım gibi..
komşummm hoşgeldin..:13:
evet,philips adını çok duyuyorum memnun kullanıcılar arasında...rowenta da iyi diye biliyorum...
orta karar bir şey istiyorum..en önemlisi ergonomik ve hafif olması..
komşummm hoşgeldin..:13:
evet,philips adını çok duyuyorum memnun kullanıcılar arasında...rowenta da iyi diye biliyorum...
orta karar bir şey istiyorum..en önemlisi ergonomik ve hafif olması..
ben memnunum komşum. yer kaplamıyor, iyi çekiyor. çok büyük özellikleri yok ama, benimkisi oldugu gibi cekmiyor, iyice ufalıyor, parçalıyor pislikleri.
Ben elektolux un makinasını aldım inannııılllmazzz derecede memnunum yok böyle bi icat..Fiyatı 200 tl idi ben aldığımda
Eki Görüntüle 557234
tercihim ikisinden biri olcak zaten...çeyizimizin en önemli parçası tabii..
ay bir de az ses çıkarması önemli tabi...malum çalışcaz, açmaya korkmayalımm
güle güle kullan canımmm..
bu markanın beyaz eşyalarını da beğeniyorlar ama ne derece güzel bilemiyorum..ama sağlam bir imajı var o kesin..
hoşgeldin canımm....
kızlar siparişler geldi netvariumdan ürünler çok ii çok şaşırdım ve çok uygundu
zaten saç ucu için,tararken sorun olmaması adına istiyorum sprey. kokusu da güzelse yeme de yanında yat
hoşgeldin kibar insan
Canım ben philıps kullanıyorum ve çok memenunum, düşük derecesinde kulladığım halde çekiş gücü süper,, ve kısık atarda çalıştıpında çok sessziz, gecenin 12 sinde bile çalıştırdığım oluyor
Eki Görüntüle 557259 bu tatlım benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?