2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

souvvenırcım, güle güle kullan canım..gerçekten çok güzel görünüyorlar,maharetleri de epey fazla..

bu arada şu bahsi geçen hc clear sitesinde ben fiyat göremedim.. kaç kuruş bu şampuan.

ben bugün boyna ilaç aldım..:26: kafam hafiften kayık , ilaç içmekten..

bu arada kadroların açıklanması beni de çarptı .. puanım yüksek değildi ama denizliye kontenjan açılmamış .. en azından umudum olurdu

Hoşgeldin canım, vallahi iltifat etmiş canım o, benim eşimde arada der "hazır birşey yapmıyorsun maşallah" diye
Zira korkuyordu evlenince aç kalacak diye...

Bu gliss'i çok övdünüz bende alıcam madem öyle, bakayım bakalım nasıl birşeymiş...

ayy ben de takip edemiyorum bugün burayı...

benim o bahsettiğin model canım şimdi..yakın zamanda fotoğraflarsam görürsün..

önler uzun,arka kısa..bob model diyorlar sanırım bu kesime..

Kızlar ben yemeğe gidiyorum, dönüşte de işlerime yoğunlaşacağım biraz... görüşürüz..

Afiyet olsun canım, ben yemeğimi bugün ofiste yiyorum, o yüzden masa başındayım...
Fakat yapmam gereken işler var, onları da halledicem inşallah...

Canım sitede "sipariş" bölümü var, oraya bir tıkla orada fiyatları tek tek yazılı

tamam canım bakayım tekrar...şu bir kaç dakka da o kadar çok şeye baktım kii....arada kaçırmışım..geldim geleli gram iş de yapamadım...
yemek saati geldi bir de..

ben bayılıyorum bob kesime. cok kısasını da kullandım. şimdi biraz uzununu kullanıyorum. gerçi kadın yapamadı cok iyi ama bi daha düzelttiricem. dünya üzerinde herkes yaptırsa da ben yine yaptırırım sacımı öyle valla

bende iltifat olarak algıladım, evlenmeden önce hiç yemek yapmaya biri olarak glisi tavsiye ederim yıllardır kullanıyorum, sadece uçlara sıkıyorsun, bir ağırlaşma olmuyor saçlarında ben iyi bir şampuan arıyorum şimdilik pantene kullanıyorum :44:

ayy ben de takip edemiyorum bugün burayı...

benim o bahsettiğin model canım şimdi..yakın zamanda fotoğraflarsam görürsün..

önler uzun,arka kısa..bob model diyorlar sanırım bu kesime..

bu arada sen neden ilaç içiyorsun neyin var kuzum:26: kansızlık var bende de .. en son tahlilde iyi çıktı ama .. neyin etkisi oldu bilmiyorum, doğum kontrol hapımın son 4 hapı kan hapıymış acaba onun faydası mı oldu ki:26: her neden olduysa iyi oldu ama kendimi çok yorgun hissettiğim ve unutkanlığım oluyor .. bence benimde b 12 almam gerekiyor :26:
hemen foto istiyorum o zaman bende o modeli istiyorum saçlarım düz .. ama kociş istemiyor

HC'ye bakayım bi canım. teşekkür edeirm..
kibarsın tabii bu arada

benim eşim de arasıra diyor, ben senin bu kadar güzel yemek yapacağını elinin bu kadar lezzetli olduğunu tahmin etmezdim diye sanırım iltifat oluyo bu
ben de bulyon kullanyorum ama sık değil.. aklıma esince..
gliss alayım ben en iyisi, kocişim de beğensin inşallah..

yaa bende istiyorum :26: sen askere gidince kestireceğim görürsün diyorum, ziyaretime gelmeyeceksin heralde diyor kısasını istemiyorum zaten ama adamı ikna edemedim

kuzum bende zona çıkmış..çok ağrılı bişiy..onun neticesinde bugün bir sürü ilaç verdi dr..onları içtim kafam bulanıklaştı yavv..
b12 gerçekten güzel bir ilaç mı desem takviye mi...şampuan olarak ben H&D Solders kullanıyorum canım..gayette memnunum..içine
çam terebentin ve ilk yazımda bahsettiğim yağlardan koyuyorum güzel oluyor..ama saç dökülmesinin ana nedenini keşfetmek daha önemli..

bu arada ben de boya düşünüyorum ama kararsızım..:26: fotoğraf aklımda..

sen nerde kestiriyon komşum..
ben pendik de bir yere gittim en son güzeldi..

geçmiş olsun bebeğim bana b12 ver diyeyim doktora gidip bende pantene'ne koysam çam terebentini olur mu ki :26: bir ara kullanmıştım üniversitedeyken ama faydasını görüp görmediğimi hatırlamıyorum :26: ben bronz kahveye boyuyorum ama en son onu bulamamıştım kışkırtıcı kahve almıştım pek fark yoktu ikisi arasında

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canım bakayım tekrar...şu bir kaç dakka da o kadar çok şeye baktım kii....arada kaçırmışım..geldim geleli gram iş de yapamadım...
yemek saati geldi bir de..

Vallahi bende gram iş yapmadım daha, fakat karnımı doyurmayı başardım...

Evet bende fotoğraf bekliyorummm...
Ayrıca Head & Shoulders şampuan en iyilerden bir tanesi, çünkü içeriğinde Prithrion Zinc var.
Şampuanın içeriğine bakarsan eğer Zinc değerini görürsün, saç derisine faydası muazzam.
Özellikle saç deriri problemi yaşayanlar için, babam kullanırdı o şampuanı çok iyi bilirim.
İpek şampuanında aynı özelliklerde bir şampuanı var, çok para vermek istemeyenler için.
İçeriği aynı aslında, zinc oranı ipekte daha bile fazla olabilir...

aman Kartal'da bi yere gittim ben canım. Pendik'teki Aydın Taner miydi?

evet canım...şampuanlar içerinde en pahalısı belkide sınıfında..ama ben çok memnunum..pek çoğunu kullandım
ama ondan aldığım etkiyi göremedim..aynen devam yani..otacı kullandın mı peki? ben 10 bitkili şampuanını kullandım..
tekrar alsam da arada onla da yıkasam mı diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…