- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
evet canım...şampuanlar içerinde en pahalısı belkide sınıfında..ama ben çok memnunum..pek çoğunu kullandım
ama ondan aldığım etkiyi göremedim..aynen devam yani..otacı kullandın mı peki? ben 10 bitkili şampuanını kullandım..
tekrar alsam da arada onla da yıkasam mı diyorum..
eşim head & shoulders kullanıyor, yanıbaşımdaki hazineyi bilememişim ben(bu icon'un gülerken kafasını sağa sola salladığı ana bayılıyorum )
geçmiş olsun bebeğimbana b12 ver diyeyim doktora gidip bende pantene'ne koysam çam terebentini olur mu ki :26: bir ara kullanmıştım üniversitedeyken ama faydasını görüp görmediğimi hatırlamıyorum :26: ben bronz kahveye boyuyorum ama en son onu bulamamıştım kışkırtıcı kahve almıştım pek fark yoktu ikisi arasında
sağolasın canımm
olur tabi neden olmasın...faydasını gören çok kişi var..ayrıca bir kaç diş sarımsağı soyup sütün içinde bir taşım kadar kaynatıp şampuanın
içine rendelerseniz onun da faydasını göreceksiniz dostlarım..
ben gölge düşünüyorum ama, bilemedim yine de...doğal olsun diyorum..bakınca çok göz yormasın falan..
evet sarımsak olayına katılıyorum kesinlikle... ben de eskden yapıyodum, tekrar başlıcam yeni şampuan alayım da inş..
sağolasın canımm
olur tabi neden olmasın...faydasını gören çok kişi var..ayrıca bir kaç diş sarımsağı soyup sütün içinde bir taşım kadar kaynatıp şampuanın
içine rendelerseniz onun da faydasını göreceksiniz dostlarım..
ben gölge düşünüyorum ama, bilemedim yine de...doğal olsun diyorum..bakınca çok göz yormasın falan..
bioblas da anti stress diye bi şampuan üretmiş yeni...
ANTI STRESS EFFECT şampuanında bulunan Çinko, Demir, Kalsiyum, Magnezyum, Potasyum mineralleri saç köklerini besler, saç tellerini kalınlaştırır, güçlendirir.
diyorr.... bu kadar element cidden varsa içinde iyi bişey mi olmuş acaba:26:
hadi hepimizin kafasını karıştırayım
süt az olacak değil mi canım :44: ben genelde kahve tonlarını seviyorum .. ama senin saçın açık renk değil mi, gölge de olur sana
evet canım...şampuanlar içerinde en pahalısı belkide sınıfında..ama ben çok memnunum..pek çoğunu kullandım
ama ondan aldığım etkiyi göremedim..aynen devam yani..otacı kullandın mı peki? ben 10 bitkili şampuanını kullandım..
tekrar alsam da arada onla da yıkasam mı diyorum..
Canım ben de bioxin ile ilgili duyduğum bir bilgiyi paylaşayım seninle.bioxin de femine diye kadın dökülmesi için geliştirmiş yeni şampuan..
Eki Görüntüle 557285
iyice karıştı kafam..
Ay takıldı gene, sinir ediyor beni böyle olunca bu forum....
Eskiden öyleydi canım, şimdi ne zaman bilgisayarımın saatine baksam 52 geçe oluyor hep...
Ama ben çok yoğunum :84::120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?