2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

eşim head & shoulders kullanıyor, yanıbaşımdaki hazineyi bilememişim ben (bu icon'un gülerken kafasını sağa sola salladığı ana bayılıyorum )

sağolasın canımm

olur tabi neden olmasın...faydasını gören çok kişi var..ayrıca bir kaç diş sarımsağı soyup sütün içinde bir taşım kadar kaynatıp şampuanın
içine rendelerseniz onun da faydasını göreceksiniz dostlarım..

ben gölge düşünüyorum ama, bilemedim yine de...doğal olsun diyorum..bakınca çok göz yormasın falan..

bioblas da anti stress diye bi şampuan üretmiş yeni...

ANTI STRESS EFFECT şampuanında bulunan Çinko, Demir, Kalsiyum, Magnezyum, Potasyum mineralleri saç köklerini besler, saç tellerini kalınlaştırır, güçlendirir.

diyorr.... bu kadar element cidden varsa içinde iyi bişey mi olmuş acaba :26:
hadi hepimizin kafasını karıştırayım

evet sarımsak olayına katılıyorum kesinlikle... ben de eskden yapıyodum, tekrar başlıcam yeni şampuan alayım da inş..

evet sarımsak olayına katılıyorum kesinlikle... ben de eskden yapıyodum, tekrar başlıcam yeni şampuan alayım da inş..

koalacım epey bir faydasını görüyor insan ..en azından içimiz rahat oluyor..

bir de şu değerlerime baktırısam bu olayı kökten çözerim inşallah..

ben yavaştan işe döneyim , hiç bir şey yapmadım akşam raporuma bir iki bir şey yazayım en azından..

arada uğrayacağım inşallah, sevgiler kızlar, hoş sohbetler size...

süt az olacak değil mi canım :44: ben genelde kahve tonlarını seviyorum .. ama senin saçın açık renk değil mi, gölge de olur sana

kafamı karıştırdın koala :111: saçım biraz gürleşse mutlu olurum :109:

süt az olacak değil mi canım :44: ben genelde kahve tonlarını seviyorum .. ama senin saçın açık renk değil mi, gölge de olur sana

evet canım üstünü kapatacak kadar olsun yeter...ender saraç ın sarımsak kokusuna karşı kadınlara önerdiği yöntem..
annem sağolsun izlemiş de bana önerdi bunu.. sarımsak ezeceği ile sıkıyorum sampuana ben bunu..

açık kestane canım..hatta beyazlarla daha da bir açıldı rengi sorma..

İşlere daldım kızlar hemen cevaplayamadım kusura bakmayın...

Yok canım kullanmadım, ben genelde bitkisel ürünleri sevmekle beraber, onlardan korkmaktayım açıkçası.
Ters etki yapabilme ihtimali olduğu için, sonuçta herkeste aynı sonuç alınacak diye bir kaide yok kanımca.
Herkesin saç yapısı ve saç deri yapısı farklı... O yüzden korkuyorum bu tarz şeylerden..
HC sipariş ettiriyorum kocacığıma, alsın ondan kullanayım, daha önce kullanıp çok memnun kaldığım için tekrar aldırıyorum...

bioxin de femine diye kadın dökülmesi için geliştirmiş yeni şampuan..
Eki Görüntüle 557285
iyice karıştı kafam..
Canım ben de bioxin ile ilgili duyduğum bir bilgiyi paylaşayım seninle.
Belki doğru belki hurafe ama yine de bilgimi paylaşayım.
Bioxin iyi bir ürün, etkili bir ürün fakat sürekli kullanılması gereken bir ürün.
Sürekliden kastim, daima. Çünkü bıraktığın andan itibaren daha çok dökülmelere sebep oluyor.
Yani saçın ve saç derin ona alışıyor ve o olmadan kesinlikle sağlıklı kalmıyor...

Böyle duymuştum, fakat ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii.
Ben kullanmama taraftarıyım...

Eskiden öyleydi canım, şimdi ne zaman bilgisayarımın saatine baksam 52 geçe oluyor hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…