2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Güle güle kullan Souvvenir

Ben hiç internetten kıyafet almayı denemedim , ordaki gibi durmaz belki diye tereddüt ettim

Ama çeyiz hazırlığı dönemimde eski işimden dolayı hiç vaktim yoktu ve bol bol internetten sipariş verdim, adres olarakta işyerimi verdim genelinden memnunum

çok güzeller bunlar ben bir türlü elbise alamıyorum denemeden :26: çünkü kalçama göre belim ince kalıyor mutlaka üzerimde görmem gerekiyor :26: ama senin elbiseleri harika

Benimde üst kısmım çok küçük, omuzlarım çok kısa

Modeller hep omzumdan düşüyor, büyük gibi oluyor

XS sadece oluyor bana omuzdan , bi de çocuk giyim

Geçmiş olsun canım hayırdır ben kaçırmışım nen var kuzum
bu arada kadroların açıklanması beni de çarptı .. puanım yüksek değildi ama denizliye kontenjan açılmamış .. en azından umudum olurdu
pööff evet kadrolar iğrenç ben 2 yıl önce 81 aldım atanamadım bu kez 68 aldım bakarsın tezat bi durum olur
yaa bende istiyorum :26: sen askere gidince kestireceğim görürsün diyorum, ziyaretime gelmeyeceksin heralde diyor kısasını istemiyorum zaten ama adamı ikna edemedim
Ben de ikna edemiyorum yaa bayılıyorum bob modeline avrupai bi hava veriyor insana
çok güzeller bunlar ben bir türlü elbise alamıyorum denemeden :26: çünkü kalçama göre belim ince kalıyor mutlaka üzerimde görmem gerekiyor :26: ama senin elbiseleri harika
ayy al benden de o kadar JLO halt etmiş benim popomun yanında ama belim 60 cm bile deil. orantısız çok

BUGÜN MORALİM ÇOK BOZUK KIZLAR

eylülün zonası varmış ilaç kullanıyormuş canım puan önemli değil aslında senin tercih ettiğin yer tercih edilmezse girersin ama ben yaşadığım şehirde kadro açılırsa tercih yapacaktım açılmadı :26: neden moralin bozuk? bu arada mide bulantın oldu mu sabah :44:

Hayırdır neyin var??

Bulantı Öğlen oldu canım bugün..ya benim adam yeni yeni huylar çıkardı ve bana oldukça çocuksu geliyor hiç yapmazdı "vay efendim bilmem kim benim facebook taki durumuma nie yorum yapmış nie beğenmiş bilmem nee çok ama çok saçmaa yaa..Ben de sen bana karışamazsın diyince iş büyüdü

kızlar bir yemeğe çıktım geldim oku oku bitmedi sayfalar souvvenier hayırlı olsun tatlım yeni cicişlerinde bende 6 aydır normal mağazadan tek kalem bişey almadım hep kıyafet ayakkabı çanta eşarplar şallar hepsi netten..İş yerindekiler artık bazen gelmeyince kargo neden gelmiyo diyorlar Virüs gibi bulaştrdım buradaki hatunlarada herkes alıyo kargosu gelen arıyor onun odasına geçiyoz kahveler ve podyum açılıyo

ters birimi bişey yazdı ki kuzusenin lafta ağır olmuş biras ama haledersiniz alırsın gönlünü..Biz flörtken çok tartıştık face yüzünden kapattık kurtulduk şükür.

Yok yaww herhangi bir arkadaşım Bana karışılmasından nefret ediyorum herkesin yaşam alanı olmalı bence

Son düzenleme:

inan senn durum daha ii tatlım yaşadığın yerde açılmamış...Benm istediğim yerde alım var puan yok bu daha acı

Yok yaww herhangi bir arkadaşım Bana karışılmasından nefret ediyorum herkesin yaşam alanı olmalı bence

canm tam mevzu nedir bilemem ama haklısın herkesin kendi nefes alanı olmalı..Ama bu yapılan yorumdan yorumada değişir yapan kişiye göre...Durumu bilmiyoum ama ona öyle bir durum olsa sen karışsan oda senn bana karışmaya hakkın yok gibilerinden dese ne düşünürsün? Senn içindeki özgür kız çıkıpta demiş daha orta yoldn konuşarak anlat ona yazan kişinn kim olduğunu falanda filan..Konuşulmazsa daha fena olabilir..Söylediğin lafa takılır kalır yoksam

çilek bence senin onunla herşeyini paylaşmadığını düşünüyor olabilir :26: yani beklediği kadar yakın hissetmiyor olabilir .. böyle yaparak senin hayatına daha çok dahil olacağını zannetmiştir .. yanlış olmuş ama eminim iyi bir niyetle yapmıştır .. bir konuşsan akşam :26:

eylülcüm geçmiş olsun bnm babaannem de de zona vardı ama geçti..İlaçlarını al düzenli kuızu onunki çok sızlayan bişeydi:26::26:

inan senn durum daha ii tatlım yaşadığın yerde açılmamış...Benm istediğim yerde alım var puan yok bu daha acı

en azından kontenjan açılsaydı, tercih yapardım umut beslerdim :26: neyse aralık-ocak gibi sağlık bakanlığı alım yapacakmış birde onlar açıklansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…