kolay gelsin canım işlerini bitir hemencecik gel
Kızlar markafoni den bugün bunları aldım
Eki Görüntüle 557320 Eki Görüntüle 557321 Eki Görüntüle 557322
çok güzeller bunlarben bir türlü elbise alamıyorum denemeden :26: çünkü kalçama göre belim ince kalıyor mutlaka üzerimde görmem gerekiyor :26: ama senin elbiseleri harika
Geçmiş olsun canım hayırdır ben kaçırmışım nen var kuzumsouvvenırcım, güle güle kullan canım..gerçekten çok güzel görünüyorlar,maharetleri de epey fazla..
bu arada şu bahsi geçen hc clear sitesinde ben fiyat göremedim.. kaç kuruş bu şampuan.
ben bugün boyna ilaç aldım..:26: kafam hafiften kayık , ilaç içmekten..
pööff evet kadrolar iğrenç ben 2 yıl önce 81 aldım atanamadım bu kez 68 aldım bakarsın tezat bi durum olurbu arada kadroların açıklanması beni de çarptı .. puanım yüksek değildi ama denizliye kontenjan açılmamış .. en azından umudum olurdu
Ben de ikna edemiyorum yaa bayılıyorum bob modeline avrupai bi hava veriyor insanayaa bende istiyorum :26: sen askere gidince kestireceğim görürsün diyorum, ziyaretime gelmeyeceksin heralde diyorkısasını istemiyorum zaten ama adamı ikna edemedim
ayy al benden de o kadar JLO halt etmiş benim popomun yanında ama belim 60 cm bile deil. orantısız çokçok güzeller bunlarben bir türlü elbise alamıyorum denemeden :26: çünkü kalçama göre belim ince kalıyor mutlaka üzerimde görmem gerekiyor :26: ama senin elbiseleri harika
Geçmiş olsun canım hayırdır ben kaçırmışım nen var kuzum
pööff evet kadrolar iğrenç ben 2 yıl önce 81 aldım atanamadım bu kez 68 aldım bakarsın tezat bi durum olur
Ben de ikna edemiyorum yaa bayılıyorum bob modeline avrupai bi hava veriyor insana
ayy al benden de o kadar JLO halt etmiş benim popomun yanında ama belim 60 cm bile deil. orantısız çok
BUGÜN MORALİM ÇOK BOZUK KIZLAR
Geçmiş olsun canım hayırdır ben kaçırmışım nen var kuzum
pööff evet kadrolar iğrenç ben 2 yıl önce 81 aldım atanamadım bu kez 68 aldım bakarsın tezat bi durum olur
Ben de ikna edemiyorum yaa bayılıyorum bob modeline avrupai bi hava veriyor insana
ayy al benden de o kadar JLO halt etmiş benim popomun yanında ama belim 60 cm bile deil. orantısız çok
BUGÜN MORALİM ÇOK BOZUK KIZLAR
eylülün zonası varmış ilaç kullanıyormuş canımpuan önemli değil aslında senin tercih ettiğin yer tercih edilmezse girersin ama ben yaşadığım şehirde kadro açılırsa tercih yapacaktım açılmadı :26: neden moralin bozuk? bu arada mide bulantın oldu mu sabah :44:
Bulantı Öğlen oldu canım bugün..ya benim adam yeni yeni huylar çıkardı ve bana oldukça çocuksu geliyor hiç yapmazdı "vay efendim bilmem kim benim facebook taki durumuma nie yorum yapmış nie beğenmiş bilmem nee çok ama çok saçmaa yaa..Ben de sen bana karışamazsın diyince iş büyüdü
eylülün zonası varmış ilaç kullanıyormuş canımpuan önemli değil aslında senin tercih ettiğin yer tercih edilmezse girersin ama ben yaşadığım şehirde kadro açılırsa tercih yapacaktım açılmadı :26: neden moralin bozuk? bu arada mide bulantın oldu mu sabah :44:
Yok yaww herhangi bir arkadaşım Bana karışılmasından nefret ediyorum herkesin yaşam alanı olmalı bence
Bulantı Öğlen oldu canım bugün..ya benim adam yeni yeni huylar çıkardı ve bana oldukça çocuksu geliyor hiç yapmazdı "vay efendim bilmem kim benim facebook taki durumuma nie yorum yapmış nie beğenmiş bilmem nee çok ama çok saçmaa yaa..Ben de sen bana karışamazsın diyince iş büyüdü
inan senn durum daha ii tatlım yaşadığın yerde açılmamış...Benm istediğim yerde alım var puan yok bu daha acı
herkese merhabalar kızlar
en azından kontenjan açılsaydı, tercih yapardım umut beslerdim :26: neyse aralık-ocak gibi sağlık bakanlığı alım yapacakmış birde onlar açıklansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?