merhaba hoşgeldin manolya, nasılsın
bana bu puanla bişey gelmezde yinede yaptım hakkımızdan hayırlısı kuzu
iyiyim teşekkürler sen nasılsın hoşbulduk
ben de ne kadar sınav varsa gireceğim kızlar, karar verdim
bende iyiyi çok şükür canım teşekkürler
çilek bence senin onunla herşeyini paylaşmadığını düşünüyor olabilir :26: yani beklediği kadar yakın hissetmiyor olabilir .. böyle yaparak senin hayatına daha çok dahil olacağını zannetmiştir .. yanlış olmuş ama eminim iyi bir niyetle yapmıştır .. bir konuşsan akşam :26:
Bilmiyorum ama telefonda baya söylendim kırıcı bir şekilde sinirime hakim olamıyorum ben
Eki Görüntüle 557372 kızlar bende şunu almıştım sabah paylaşaım dedim:13::13:
bende bahar yarı yılında ales, kpds, üds'ye tekrar gireceğim .. bu dönem ara vermiştir girmemiştim. 2 yıldır giriyordum bağımlı gibigirelim de elimizde bi puan olsun (babam böyle der hep)
kafamı karıştırdın koala :111: saçım biraz gürleşse mutlu olurum :109:
Canım ben de bioxin ile ilgili duyduğum bir bilgiyi paylaşayım seninle.
Belki doğru belki hurafe ama yine de bilgimi paylaşayım.
Bioxin iyi bir ürün, etkili bir ürün fakat sürekli kullanılması gereken bir ürün.
Sürekliden kastim, daima. Çünkü bıraktığın andan itibaren daha çok dökülmelere sebep oluyor.
Yani saçın ve saç derin ona alışıyor ve o olmadan kesinlikle sağlıklı kalmıyor...
Böyle duymuştum, fakat ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii.
Ben kullanmama taraftarıyım...
Ama ben çok yoğunum :84::120:
Benimde üst kısmım çok küçük, omuzlarım çok kısa
Modeller hep omzumdan düşüyor, büyük gibi oluyor
XS sadece oluyor bana omuzdan , bi de çocuk giyim
Bulantı Öğlen oldu canım bugün..ya benim adam yeni yeni huylar çıkardı ve bana oldukça çocuksu geliyor hiç yapmazdı "vay efendim bilmem kim benim facebook taki durumuma nie yorum yapmış nie beğenmiş bilmem nee çok ama çok saçmaa yaa..Ben de sen bana karışamazsın diyince iş büyüdü
ters birimi bişey yazdı ki kuzusenin lafta ağır olmuş biras ama haledersiniz alırsın gönlünü..Biz flörtken çok tartıştık face yüzünden kapattık kurtulduk şükür.
BENDE KPDSE GRDİM 45 ALDIM..gEÇENDEDE SONBAHAR ALESE BAŞVURDUM KOCİŞİM GELMİŞTİ O TARİHTE AKLIMDA O UYURKEN GİDİP GİRMEK VARDI AMA AHHH AŞK AKLIMI ALMIŞ BAŞIMDAN 2 GÜN SONRA AKLIMA GELDİ BEN SSINAVA GİRECEKTİM DİYE
BENDE KPDSE GRDİM 45 ALDIM..gEÇENDEDE SONBAHAR ALESE BAŞVURDUM KOCİŞİM GELMİŞTİ O TARİHTE AKLIMDA O UYURKEN GİDİP GİRMEK VARDI AMA AHHH AŞK AKLIMI ALMIŞ BAŞIMDAN 2 GÜN SONRA AKLIMA GELDİ BEN SSINAVA GİRECEKTİM DİYE
ha haaayysınavı unutmuş aşık arkadaşım benim böylesi daha güzel boşver
benim kocam bırakın face'i bilgisayarı bile acmıyo. entel ya kendileri, anca kitap okuren son 6 ay önce falan face'ine girdi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?