2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de ne kadar sınav varsa gireceğim kızlar, karar verdim

bende bahar yarı yılında ales, kpds, üds'ye tekrar gireceğim .. bu dönem ara vermiştir girmemiştim. 2 yıldır giriyordum bağımlı gibi girelim de elimizde bi puan olsun (babam böyle der hep)

Bilmiyorum ama telefonda baya söylendim kırıcı bir şekilde sinirime hakim olamıyorum ben

Bilmiyorum ama telefonda baya söylendim kırıcı bir şekilde sinirime hakim olamıyorum ben

sen çok sinirlenmişsin o belli tatlım . bence akşama kadar konuşma hiç .. sakinleş, akşamda eve gidince oturun bir konuşun .. önce sen onu dinle neden böyle yapmış .. sonra sen anlat ona sen neden bu kadar sinirlendin .. ve nasıl olursa siz daha mutlu olacaksınız onu konuşun

bende bahar yarı yılında ales, kpds, üds'ye tekrar gireceğim .. bu dönem ara vermiştir girmemiştim. 2 yıldır giriyordum bağımlı gibi girelim de elimizde bi puan olsun (babam böyle der hep)

BENDE KPDSE GRDİM 45 ALDIM..gEÇENDEDE SONBAHAR ALESE BAŞVURDUM KOCİŞİM GELMİŞTİ O TARİHTE AKLIMDA O UYURKEN GİDİP GİRMEK VARDI AMA AHHH AŞK AKLIMI ALMIŞ BAŞIMDAN 2 GÜN SONRA AKLIMA GELDİ BEN SSINAVA GİRECEKTİM DİYE

kafamı karıştırdın koala :111: saçım biraz gürleşse mutlu olurum :109:

benimki de karıştı canım yaa.. evet keşke benim de saçlarım biraz gürleşse

forumda bi yerlerde buna benzer bişey okumuştum, bioxin serumla alakalı konuşulurken.. bana bioblas yada tresan yakın geliyo.. tresan almanya menşeli oluşu hoş, bitkiselse bitkiseldir.. ben avusturyada bi losyon kullanmıştım, saç diplerime çok iyi gelmişti.. tresanın da varmış losyonu.. cok rahatlatıyo kepeğe fln çok iyi geliyo... bakalım bi araştırıcam...

Ama ben çok yoğunum :84::120:

belli oluyo yokluğun şekerim... ciddi ve bi yandan da esprili iletilerini bekliyoruzzz...

Benimde üst kısmım çok küçük, omuzlarım çok kısa

Modeller hep omzumdan düşüyor, büyük gibi oluyor

XS sadece oluyor bana omuzdan , bi de çocuk giyim

senin gibi pastacı, börekçi, kolacı, cipsçi birine hiç yakışıyo mu çocuk giyim, XS giyim haa

canım bazen erkekler böyle olabiliyor.. sen onun yerine kendini koysana.. bi kız yazsa bişeyler.. bilmem ben olsam sorarım,bu kim diye.. bence karışmak değil de merak.. çok sert çıkmamaya çalış canım..

ters birimi bişey yazdı ki kuzusenin lafta ağır olmuş biras ama haledersiniz alırsın gönlünü..Biz flörtken çok tartıştık face yüzünden kapattık kurtulduk şükür.

aynen biz de.. kapatmadık daha ama eşim artık karıştırmıyo benim face'imi.. o zaman şifre de biliyodu, sürekli girer taaaaaa eski iletilere bakardı... neyse Allah uzak etsin o günler çok kötüydü yaa..

benim kocam bırakın face'i bilgisayarı bile acmıyo. entel ya kendileri, anca kitap okur en son 6 ay önce falan face'ine girdi herhalde

Kızlar üst kattan telefon geldi arkadaşın netten aldığı paketler gelmiş çağırıyor öptüm sizi gelirim yine

HC'nin anlık kampanyasını yakaladım kızlar, normalde 65'TL alacağım şey, 58,50 TL ye geldi

ha haaayy sınavı unutmuş aşık arkadaşım benim böylesi daha güzel boşver

Akşam bi sakin kafayla konuşayım yoksa şu an karşımda olsa onu ahanda bu zebani çatalıyla parçalarım

Tatlım sen evli misin?

ha haaayy sınavı unutmuş aşık arkadaşım benim böylesi daha güzel boşver

Aslında kafamda karışıktı bu konuda bn y.lisansa geçen sene başladım bıraktım sadce 4 dersim var tez aşamasına geçmek içinOndan girecektim anabilimdalımı değiştirmeye sonra düşündüm evlenip tezlemi uğraşacağım falanda filan derkene iş arkadaşlarım gir puanın dursun demştiler bende öle başvurdum ama kısmet değilmiş..Aşkımla uyudum alesten daha güzeldi walla

benim kocam bırakın face'i bilgisayarı bile acmıyo. entel ya kendileri, anca kitap okur en son 6 ay önce falan face'ine girdi herhalde

en iyisini yapıyor eşim benim şifremi bilir bende onunkini ama hiç girip bakmıyoruz zaten .. 4 yıl önce ilk face aldığımız zamanlar çok kavga etmiştik .. ya bu faceyi kapatacağız yada bir daha face yüzünden kavga etmeyeceğiz dedi eşim .. bende kavga etmemeyi seçtim faceden vazgeçemedim çünkü orda arkadaşlarım vardı sadece ordan haber aldığım .. onunda arkadaşlarının olabileceğini kabullenip kıskançlık muhabbetini kapattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…