Tatlım sen evli misin?
Aslında kafamda karışıktı bu konuda bn y.lisansa geçen sene başladım bıraktım sadce 4 dersim var tez aşamasına geçmek içinOndan girecektim anabilimdalımı değiştirmeye sonra düşündüm evlenip tezlemi uğraşacağım falanda filan derkene iş arkadaşlarım gir puanın dursun demştiler bende öle başvurdum ama kısmet değilmiş..Aşkımla uyudum alesten daha güzeldi walla
baldan tatlı
çok ösledim burnumda tüttü bir andaaayeni şafağım 28 aralık
çok ösledim burnumda tüttü bir andaaayeni şafağım 28 aralık
sizlere özeniyorum valla oh eşlerinizle ne güzel allah mutluluk versin hepinize evet ya bu facebook yüzünden kavgalar çoğaldı
benim kocam bırakın face'i bilgisayarı bile acmıyo. entel ya kendileri, anca kitap okuren son 6 ay önce falan face'ine girdi herhalde
Çileklipasta'cım "neyin var" dedim kayboldum demi...
İşler girdi araya ve eşim girdi araya, kusura bakmayasın canım...
Erkekler öyle yahu, çocuk gibiler bazen.
Benimki de bazen çocuksu davranıyor, o haliyle de her istediğini yaptıracağını sanıyor.
Akşam bende ona dedim "bunun bana işlemeyeceğini biliyorsun dimi" diye...
"Çok katısın" dedi küstü, ben oralı olmayınca da küstüğü gibi barıştı...
Eskiden benim eşimde yapardı aynı şeyleri, yok faceteki arkadaşların siciline kadar saydırtır.
O kim bu kim sora sora didiklerdi... Kuzenimle dans ederken çekilmiş fotoğrafımı bile kıskanmıştı..
Yuh demiştim o zaman, kan bağım var yahu o kadarda değil diye çıkışmıştım...
Zamanla attı bu huyları üzerinden.. Sanırım dönemsel oluyor canım ya... Sıkma canını...
yıllar önce "facebook yuva yıkar" der dalga geçerdi eşim ama bence kişilerden kaynaklanıyor :44:
yıllar önce "facebook yuva yıkar" der dalga geçerdi eşim ama bence kişilerden kaynaklanıyor :44:
Sevgi garip birşey yahu, biz evlendik ben kocamı arada özlüyorum mesela...
Anlamıyorum nasıl birşey...
Ama an geliyor seni doğuran ananın bile yeri geldimi gözü seni görmüyor, bunu düşününce de fazla bağlanmamakta gerek diyorum...
Bi tuhafım ben vesselam...
Böyle tuhaf duygulara kapılanlarınız oluyor mu kızlar? Yoksa bende mi bir gariplik var...
Sevgi garip birşey yahu, biz evlendik ben kocamı arada özlüyorum mesela...
Anlamıyorum nasıl birşey...
Ama an geliyor seni doğuran ananın bile yeri geldimi gözü seni görmüyor, bunu düşününce de fazla bağlanmamakta gerek diyorum...
Bi tuhafım ben vesselam...
Böyle tuhaf duygulara kapılanlarınız oluyor mu kızlar? Yoksa bende mi bir gariplik var...
bende özlüyorum kocamı .. çoğu zaman oda söyler, eve gelince özledim der sarılır
bence bağlanmakta ince bir sınır var .. bağlılık güzel birşey, ama abartıp sensiz yaşayamam, ölürüme gelince sıkıntı başlıyor
Bizde hiç böyle muhabbet olmadı ilk kez olması gıcığıma gitti benim de anlamadım nie böyle yaptı..koç burcuyum ben azcık gıcığım kısıtlanmaya gelemiyorum
bende özlüyorum kocamı .. çoğu zaman oda söyler, eve gelince özledim der sarılır
bence bağlanmakta ince bir sınır var .. bağlılık güzel birşey, ama abartıp sensiz yaşayamam, ölürüme gelince sıkıntı başlıyor
Biz eşimle 6 yaşından beri arkadaşız ama çok fazla flört dönemimiz olmadı 7-8 ay kadar flört ettik evlenmesen önce herhalde diyorum bu tarz şeyleri yaşamadığımızdan yeni yeni mi yaşamaya başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?