- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
bence de bu yüzden şimdi yaşıyorsunuz bunları tatlım .. ne kadar arkadaş olunsa da flört dönemi farklı. bence burcunun özelliklerine bakma .. sen insanlarla olan iletişiminde sıkıntı yaşıyorsan kişilik özelliğinden kaynaklanıyor .. koç burcuyum ben böyleyim deyip çekilme ve karşı tarafında kendini anlatmasına izin ver kuşum (senin muhabbet kuşların geldi aklıma, ishal olmuştu bi tanesi, geçti mi :26: lafı nasıl nereye çevirdiysem artık)
Biz eşimle 6 yaşından beri arkadaşız ama çok fazla flört dönemimiz olmadı 7-8 ay kadar flört ettik evlenmesen önce herhalde diyorum bu tarz şeyleri yaşamadığımızdan yeni yeni mi yaşamaya başladık
katılıyorum sana canım.. aynen ben de eşim de birbirimizi gün içinde özlediğimiz oluyor..
o da der, eve nası geldiğimi bilmiyorum diye.. bazen bana da oluyo hemen eve gideyim diye..
ama çok bağlanmak, o olmazasa naparım düşüncesinin yanında psikolojik bunalım getiriyo bence.. Allah yokluklarını göstermesin.. ama gün içinde onu özlemek bile güzel.. akşam kavuşacağımı bilerek... Rabbim ayırmasın
Sevgi garip birşey yahu, biz evlendik ben kocamı arada özlüyorum mesela...
Anlamıyorum nasıl birşey...
Ama an geliyor seni doğuran ananın bile yeri geldimi gözü seni görmüyor, bunu düşününce de fazla bağlanmamakta gerek diyorum...
Bi tuhafım ben vesselam...
Böyle tuhaf duygulara kapılanlarınız oluyor mu kızlar? Yoksa bende mi bir gariplik var...
doğru bir yerde katılıyorum birinde katılmıyorum size...Kişiden şöyle kaynaklı en sınırlarını kiminle nasıl konuşman gerektğini bilirsen n problem..Ama biz genelde tanımadığım kişilerden aldğım mesajlardan tartışırdık..Adamın biri ilanı aşk eder öteki yok şurada gördüm burada derse grdik birlikte yazar -üni. yıllarımda- ben çok sıkıntısını yaşadım birde eski sevgiliden yok unutamadımda sevym mesajları gelince..Karşındaki erkek taş olsa çatlıyor yani dayanamıyor bir yerde bilmiyorum bnm için çok önmli bir eksiklik değil kendisi önemli olan kişilerle arkd.zaten telde görüşüyorum şahsım adına...Geçendede bir haberde okudum boşanmaların artık yüzde 70i internet-sosyal paylaşım siteleri yüzünden diye...Tabi bunu genellememek lazım gayet mantık çerçevesinde olayı saptırmadan kullanan yakınlarıyla görüşende vardır..Amannn ne bileyim ben dertliyim o konudan vesselam..Allah ne kadını ne erkeği doğru yolundan şaşırtmsın gerisi sadece vesile........
Belki de canım haklısın, bizde o tarz şeyleri yaşadık ve bitti sonucunda.
O içindeki düşüncelerini çıkardı ortaya, bende fikirlerimi döktüm ortaya, uzlaştık.
Seninki de böyle birşey işte, önce fikirleriniz bir çakışacak sonrasında mutlaka uzlaşacaksınız.
Amin canım amin, Allah eşlerimizin yokluğunu, acısını göstermesin.
Mesela benim eşimdeki en büyük korku, nişanlı olduğumuz dönemde benim başıma birşey gelmesi ve evlenemeden ölümün yaşanmasıydı.
Çok romantik ama bir o kadar da onun korkusu beni korkutmuştu...
Allah kimseye yaşatmasın, böyle şeyler ile sınamasın.
kocamı özledimakşam olsun duygulandırdınız beni kızlar kocişime kıyamam, sevgisini sonuna kadar gösterir her hareketiyle ve sözüyle, ah canım benim insan özlemez mi şimdiii
Çok haklısın canım elbette altatacağız ama keşke olmasa
zamanla mantığın ağır bastığı yerde oluyor canım...olmalı da zaten..hiç bir şeye körü körüne
bağlanmamak gerekiyor aslında...yaşarken kabullenmesi zor ama doğru olan bu..kaptırıp gitmekle
ipleri koyvermek arasında ince bir çizgide gitmeli..biraz bıçak sırtı gibi..her iki türlü de üzülür insan..
ama zamanla kendine en az zarar veren duruma alışıyor sanırım..ben de bu ilişkim de daha çok yaşıyorum bunu..
üzüldüğüm zamanlarda oluyor,kırıldığımda...çok şükür ki tartışmalarımız uzun uzadıya değil..ben daha gözü karayım..
çabuk silebiliyorum..belki bu da kötü olan ,yapılmaması gereken..ama dediğin gibi en yakının,canın,kanın bile ayrılıyor senden
yeri gelince..Allah ım her durumda bize aklımızı kullanmayı nasip etsin..
size olur mu bilmiyorum canım ama genel de her çiftte vardır bu durum..
bir kırgınlık, kızgınlık olduktan sonra sonraki o barışma anı her zaman daha tutkulu ve güzeldir..
böyle düşün lütfen...hiç bir şeyi uzatmaya değmez sevgiden başka bu üç günlük dünya da..
konuşarak aşılmayacak durum yok çileğim, müsterih ol sen..
Yok yaaw aslında bizimki çok basit bir şeyden çıktı ben hava yağmurlu diye "yağdır mevlam su" yazmıştım bir erkek arkadaşım da "yağıyor zaten" yazmış yok efendim kimmiş o ne hakla benim yazdığıma muhalefet olurmuşş kimse onun karısına laubalilik yapamazmış..aslında komik ama sinir bozuyor
Hakkaten çocuk bu erkekler, al birini vur ötekine...
Aynı benim eşimin tavırları, zamanla geçiyor canım hiç sıkma canını.
Zaten hatasını anlamış gibi, akşama tatlıya bağlanır bu mevzu bence
Yok yaaw aslında bizimki çok basit bir şeyden çıktı ben hava yağmurlu diye "yağdır mevlam su" yazmıştım bir erkek arkadaşım da "yağıyor zaten" yazmış yok efendim kimmiş o ne hakla benim yazdığıma muhalefet olurmuşş kimse onun karısına laubalilik yapamazmış..aslında komik ama sinir bozuyor
Hah işte canım benim, beni anladın... Ben de öyleyim işte.
Gözüm fazla kara... Sanırım birazda insanın yaşadıkları ile sabit bu görüşleri.
Ben en ufak sebeplerden, gereksiz konulardan bir birini bir kalemde silen sözüm ona "asla birbiri olmadan olamayan" insanları gördüm.
Gözümün önünde böyle örnekler varken, kalbim onsuzda atar atmasına da, nasıl oluşabilecek hasarları minimuma indiririm düşüncesi hep kafamda.
Cicim ayları çabuk geçer, derler ya hep.
Korkum o yani, bir birimizin canavar yüzünü görmedik daha.
En sınır sinirli halimizi yaşamadık (Allah yaşatmasın ne bana ne başkasına).
Fakat bunlar bir gün yaşanacak, çünkü hepimiz insanız, ama sonrası beni korkutan işte...
Ara ara göz attım yazdıklarınıza kızlar
Face yönünden hiç sorun yaşamadık hatta face sayesinde yıllar sonra buldu beni ( lise de aynı okuldaydık )Ondan herhalde.. Onu da az terslemedim Bende onun facebooku ile ilgili hiç bişey demedim, zaten anladığını sanmıyorum bişeyden ayda yılda bir girer face yenilenmiş şuna nerden bakılıyo zaman tüneli ne demek diyo Ben onu engin bilgilerimle aydınlatıyorum
Ama bi kere kıyafetime karışmaya çalıştı, hemde ilk evlendiğimiz hafta.. Oha felan oldumBende çilek gibi net bi tepki verdim.. Sen bana karışamazsın dedim, sana ters birşeyse en baştan söyleyecektin.. Ben bunu ilk kez giymiyorum ki ? Dk 1 gol 1 şimdi söylemenin sebebi sadece bi imza mı dedim.. O imzayı attım diye senin isteklerini yerine getirmek zorunda değilim, öyle bi beklentin varsa en baştan bileyim dedim.. Yok ım cım kem küm artık eşimsin ya ondan diyorum dedi.. Sende benim eşimsin ben sana yeni yeni adetler çıkartıyor muyum dedim.. Yok dedi.. O zaman sende çıkarma dedim.. Daha sesi çıkmadı
kocamı özledimakşam olsun duygulandırdınız beni kızlar kocişime kıyamam, sevgisini sonuna kadar gösterir her hareketiyle ve sözüyle, ah canım benim insan özlemez mi şimdiii
Amin canım amin, Allah eşlerimizin yokluğunu, acısını göstermesin.
Mesela benim eşimdeki en büyük korku, nişanlı olduğumuz dönemde benim başıma birşey gelmesi ve evlenemeden ölümün yaşanmasıydı.
Çok romantik ama bir o kadar da onun korkusu beni korkutmuştu...
Allah kimseye yaşatmasın, böyle şeyler ile sınamasın.
Hah işte canım benim, beni anladın... Ben de öyleyim işte.
Gözüm fazla kara... Sanırım birazda insanın yaşadıkları ile sabit bu görüşleri.
Ben en ufak sebeplerden, gereksiz konulardan bir birini bir kalemde silen sözüm ona "asla birbiri olmadan olamayan" insanları gördüm.
Gözümün önünde böyle örnekler varken, kalbim onsuzda atar atmasına da, nasıl oluşabilecek hasarları minimuma indiririm düşüncesi hep kafamda.
Cicim ayları çabuk geçer, derler ya hep.
Korkum o yani, bir birimizin canavar yüzünü görmedik daha.
En sınır sinirli halimizi yaşamadık (Allah yaşatmasın ne bana ne başkasına).
Fakat bunlar bir gün yaşanacak, çünkü hepimiz insanız, ama sonrası beni korkutan işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?