2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

%90 iyileşti canım morali düzelsin diye de ona bir eş almış eşim şimdi 2 tane oldular :)) pek sevinçli..Eşim de arıyor demin pişman oldu yumuşak yumuşak konuşuyo taviz vermedim hıh

Belki de canım haklısın, bizde o tarz şeyleri yaşadık ve bitti sonucunda.
O içindeki düşüncelerini çıkardı ortaya, bende fikirlerimi döktüm ortaya, uzlaştık.
Seninki de böyle birşey işte, önce fikirleriniz bir çakışacak sonrasında mutlaka uzlaşacaksınız.

Amin canım amin, Allah eşlerimizin yokluğunu, acısını göstermesin.

Mesela benim eşimdeki en büyük korku, nişanlı olduğumuz dönemde benim başıma birşey gelmesi ve evlenemeden ölümün yaşanmasıydı.
Çok romantik ama bir o kadar da onun korkusu beni korkutmuştu...

Allah kimseye yaşatmasın, böyle şeyler ile sınamasın.

zamanla mantığın ağır bastığı yerde oluyor canım...olmalı da zaten..hiç bir şeye körü körüne
bağlanmamak gerekiyor aslında...yaşarken kabullenmesi zor ama doğru olan bu..kaptırıp gitmekle
ipleri koyvermek arasında ince bir çizgide gitmeli..biraz bıçak sırtı gibi..her iki türlü de üzülür insan..
ama zamanla kendine en az zarar veren duruma alışıyor sanırım..ben de bu ilişkim de daha çok yaşıyorum bunu..

üzüldüğüm zamanlarda oluyor,kırıldığımda...çok şükür ki tartışmalarımız uzun uzadıya değil..ben daha gözü karayım..
çabuk silebiliyorum..belki bu da kötü olan ,yapılmaması gereken..ama dediğin gibi en yakının,canın,kanın bile ayrılıyor senden
yeri gelince..Allah ım her durumda bize aklımızı kullanmayı nasip etsin..

canım kişiden kaynaklı derken zaten aldatmalara falan odaklanmamıştım ben .. gerçekten kıskançlığı sebep olan kişilerde çıkabiliyor karşımıza bunda haklısın, nişanlında haklı bir yere kadar tanımadığı erkeklerin mesajlarına sabredebilmiştir.. seninde elinden birşey gelmiyor öyle bir durumda ve siz çözümünüzü bu şekilde bulmuşsunuz .. birde bir şey yokken "şüpheci" tavırlar sergileyen sevgililer var .. orda işte kişiden kaynaklanıyor .. güven sarsılıyor karşılıklı

Çok haklısın canım elbette altatacağız ama keşke olmasa

kocamı özledim akşam olsun duygulandırdınız beni kızlar kocişime kıyamam, sevgisini sonuna kadar gösterir her hareketiyle ve sözüyle, ah canım benim insan özlemez mi şimdiii

kıyamam ben sizeee

ulen benim de aşkımı depreştirdinizz...

ben de artık şöle diyorum: " aşkım,seneye bu zamanlar şimdi biz evimize mi gidicez? "

bu bile tuhaf geliyor bana yavvv

Çok haklısın canım elbette altatacağız ama keşke olmasa

size olur mu bilmiyorum canım ama genel de her çiftte vardır bu durum..

bir kırgınlık, kızgınlık olduktan sonra sonraki o barışma anı her zaman daha tutkulu ve güzeldir..
böyle düşün lütfen...hiç bir şeyi uzatmaya değmez sevgiden başka bu üç günlük dünya da..
konuşarak aşılmayacak durum yok çileğim, müsterih ol sen..

Yok yaaw aslında bizimki çok basit bir şeyden çıktı ben hava yağmurlu diye "yağdır mevlam su" yazmıştım bir erkek arkadaşım da "yağıyor zaten" yazmış yok efendim kimmiş o ne hakla benim yazdığıma muhalefet olurmuşş kimse onun karısına laubalilik yapamazmış..aslında komik ama sinir bozuyor

Hah işte canım benim, beni anladın... Ben de öyleyim işte.
Gözüm fazla kara... Sanırım birazda insanın yaşadıkları ile sabit bu görüşleri.
Ben en ufak sebeplerden, gereksiz konulardan bir birini bir kalemde silen sözüm ona "asla birbiri olmadan olamayan" insanları gördüm.
Gözümün önünde böyle örnekler varken, kalbim onsuzda atar atmasına da, nasıl oluşabilecek hasarları minimuma indiririm düşüncesi hep kafamda.

Cicim ayları çabuk geçer, derler ya hep.
Korkum o yani, bir birimizin canavar yüzünü görmedik daha.
En sınır sinirli halimizi yaşamadık (Allah yaşatmasın ne bana ne başkasına).
Fakat bunlar bir gün yaşanacak, çünkü hepimiz insanız, ama sonrası beni korkutan işte...

Doğru söylüyorsun canım..ama üzerini de kapatmamak gerek bence çözmeden bırakmamak gerek konuyu yoksa ilerde aşılamaz hal alabiliyo

Hakkaten çocuk bu erkekler, al birini vur ötekine...
Aynı benim eşimin tavırları, zamanla geçiyor canım hiç sıkma canını.
Zaten hatasını anlamış gibi, akşama tatlıya bağlanır bu mevzu bence

Valla yaa ergenlikten çıkamadın mı sen daha dedim ben deee

ay bu çok iyiymiş

Ara ara göz attım yazdıklarınıza kızlar

Face yönünden hiç sorun yaşamadık hatta face sayesinde yıllar sonra buldu beni ( lise de aynı okuldaydık ) Ondan herhalde.. Onu da az terslemedim Bende onun facebooku ile ilgili hiç bişey demedim, zaten anladığını sanmıyorum bişeyden ayda yılda bir girer face yenilenmiş şuna nerden bakılıyo zaman tüneli ne demek diyo Ben onu engin bilgilerimle aydınlatıyorum

Ama bi kere kıyafetime karışmaya çalıştı, hemde ilk evlendiğimiz hafta.. Oha felan oldum Bende çilek gibi net bi tepki verdim.. Sen bana karışamazsın dedim, sana ters birşeyse en baştan söyleyecektin.. Ben bunu ilk kez giymiyorum ki ? Dk 1 gol 1 şimdi söylemenin sebebi sadece bi imza mı dedim.. O imzayı attım diye senin isteklerini yerine getirmek zorunda değilim, öyle bi beklentin varsa en baştan bileyim dedim.. Yok ım cım kem küm artık eşimsin ya ondan diyorum dedi.. Sende benim eşimsin ben sana yeni yeni adetler çıkartıyor muyum dedim.. Yok dedi.. O zaman sende çıkarma dedim.. Daha sesi çıkmadı

sonrasında bir şey olacak diye de kendini şartlama canımcım..
neden olsun..benim gözümde çok güzel bir çiftsiniz..sen daha olgunsun eşine nazaran..
enişte bey biraz muzip mizaçlı mı.. burdan bakınca öyle hissettim..ama lütfen düşünme öyle..

her ilişkinin inişleri çıkışları vardır..kalp bile bir kere atıyor sonra duruyor..demek ki çok olağan bazı şeyler..

Anlattıklarından yola çıkarak kendime çok benzettim bu konulara karşı huyunu.. ben genelde sert çıkışırım ve asla özür dileme huyum yoktur..sırf huzursuzluk olmasın diye bazı şeyleri görmezden gelmeme gibi bi yapım yok ne yazık ki..kötü bir huy farkındayım ama asla geri adım atmam.. her zaman adım atan o olmuştur..Bu huyumu fazla sevmiyorum ama törpüleyemiyorum da

kocamı özledim akşam olsun duygulandırdınız beni kızlar kocişime kıyamam, sevgisini sonuna kadar gösterir her hareketiyle ve sözüyle, ah canım benim insan özlemez mi şimdiii

ooyy yerim seniii
ama var yaaa benim de aşkım depreşti walla..
pazar günü evde arkadaşlarımı ağırladım, onlar gitti benimki gelmedi.. biraz yalnız kaldım,gelince bi sarıldık birbirimize..
benimki de asabimdir ama hep der "sevgimi gösteremiorum sana,napiim bize böyle öğrettiler.. sevgini gösterme ne annene-babana,ne kardeşine,ne de sevdiğine.. şımarırı diye öğrettiler" der ama dediğin gibidir, sevgisini her haliyle belli eder.. ah canıımmm nası özleştim ben de şimdi

canım inanır mısın bu korkuyu ben çok yaşadım.. evlenmeden, kavuşamadan başımıza bişey gelmesi korkusu... düğün günü bile sonra konuştuk da, kaza filan olursa birimize yada başka birilerine bişey olurda düğün cenaze olursa diye çok korkmuştum, eşim de aynı şeyleri düşünmüş... o çok garip bi his..

biz burda konuşmuştuk, sen hatırlar mısın canım bilmiyorum ama..
cicim ayı diye bişey yok bence, insanın birbirine alışması zaman alıyor.. o bikaç ay çatışmalarla geçince asıl cicim ayı başlıyo... insan ne kadar severek de evlense aynı evde yaşamak, evliliği politikasını çözmek zaman alıyo... bence cicim ayı bu alışma sürecinden sonra başlıyo..

Geldim kızlar, evet Kader'e katılıyorum, net bir dille belirtmek gerek.

Fakat bir noktada da benim düşüncem şu yönde, hiç bir zaman uçuk kaçık bir insan olmadım, ama yeri geldiği zaman eşime ayak uydurmam gerekliliğini biliyorum veya eşimden de aynı beklentiyi beklerim. Sınır noktası önemli zaten...
Ben eşimin hiç birşeyine karışmadım bu güne kadar, ne nişanlıyken, ne flört ederken ne de şimdi.
Çünkü eğer ben ona karışıp birşeyleri didiklersem, biliyorum ki ona da karışma hakkı doğacak.
Tabii karışılacak şey var, karışılmayacak şey var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…