2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben mimiklerimden nasıl hissettiğimi aşırı belli ediyorum.
Ne kadar sakin olmaya çalışırsam çalışayım veya hissettirmek istemesemde, hemen eşim algılıyor.
Malesef ki...

aynen... kv yanında da bozulduğum, şaşırdığım bişeyi belli ediyorum. hatta belki tahmin ettiğimden de fazla ediyorum... eşim bana çok demiştir sana bişey denince suratını ekşitiyosun diye.. kötü yani.. bazen yanyana otursak, yan tarafında da olsam hareketimden bozulduğumu yada sinirlendiğimi yada hoşuma gitmediğini anlıyo.. belli etmemek çok zor,ama zaman zaman yapmak zorundayız..

Ben mimiklerimden nasıl hissettiğimi aşırı belli ediyorum.
Ne kadar sakin olmaya çalışırsam çalışayım veya hissettirmek istemesemde, hemen eşim algılıyor.
Malesef ki...

niye malesef diyorsun bu harika birşey bence canım .. ne güzel tanımış seni hislerini saklama zaten eşinden ..

söylemek istediğini söylemeli insan .. bazen ortamdan dolayı ertelemek zorunda kaldıklarımız oluyor .. bunu da mutlaka ilk fırsatta dile getirmeli .. içinde kalmamalı .. insan sinirlendiğini sadece bağırarak mi ifade edebilir? tek yolu bu mudur ki :26: sinirlendiğin konu hakkında konuşarakta eşlere duygular açılabilir .. anlamayacak mı ? artık birşeyleri anlamaya başlayan çocuklar bile söylediklerimizi anlıyor. evlendiğimiz kocalar mı anlamayacak

Yok benim öyle değil

Bildiğiniz çocukça küsmek

Konuşmuyorum hiç , havaya bakıp trip atıyorum hıh diye O da bana gülüyor

Bir de çok sinirli isem hiç bi şekilde tepki vermem/konuşmam (trip bile atmam ), sinirimin yatışmasını beklerim konuşmak için..

Son düzenleme:

eliiiiif yeme onuuuuu
nurtug geldi kızlar susun

sen cidden bazı konularda eşim kılıklısın... ben çok yoruluyorum bazen onun bu tavırları karşısında..

çileklipastaa Allah yardımcın olsun, cidden zor zamanlar geçirmişsin... inşallah diledğin huzuru mutluluğu nişanlında (eşinde) bulursun.. inşallah korkularından uzaklaşır, huzur içinde yaşarsın..

sen cidden bazı konularda eşim kılıklısın... ben çok yoruluyorum bazen onun bu tavırları karşısında..

Eşini bilmem ama ben sinirliyken konuşursam ağır konuşurum, bu yüzden o an susuyorum.. yatışınca konuşuyorum ve böylesi daha güzel oluyor..

O an konuşsam o tatsızlığın üstüne yenilerini eklerim muhtemelen

çileklipastaa Allah yardımcın olsun, cidden zor zamanlar geçirmişsin... inşallah diledğin huzuru mutluluğu nişanlında (eşinde) bulursun.. inşallah korkularından uzaklaşır, huzur içinde yaşarsın..

Sağol canım geçti çok şükür bugün evliliğimizin 50. günü :) pek tatlı geçmedi ama atlatılır tabi..

Seni çok iyi anlıyorum canım, çünkü bende kolay bir hayatı yaşayamadım.
Eminim herkesin kendine göre hayat zorlukları mücadelesi mevcuttur.
Senin de ağır bir hayatın olmuş bundan sonrasında incinmek en son isteyeceğin şey.
Ben de aynı şekilde, çok fazla şey yaşadım ve en ufak birşeyde sinirlenebiliyorum.
Çok fazla ağzına geleni söyleyen bir insan değilim kendimi tutmaya çalışırım.
Fakat üzüntü 1 ise ben onu düşünerek 4e katlayabilirim, bu da kötü birşey.
Bunu yenmekle uğraşıyorum son zamanlarda, fakat yaşanmışlıklar fazla olunca, bardağın taşmasına damla değil bir minik toz tanesi bile yetiyor...

Bir noktada belli etmek gerek. Aynen aşağıda ilkay'ın dediği gibi.
Aynı şeyi diyecektim, belli olması güzel birşey fakat benim belli olmasından çekindiğim zamanlar oluyor.
Yani bir şeye gerçekten sinirliysem, o sinirimi farkettirmeden konuşabilmeyi isterim yani.
Ama bu mümkün olamayabiliyor veya sevincimi saklayabilmek heyecanımı, anlık olsa saklayabilmek isterdim.
Bu da gerekli bir durum...

Haklısın canım.
Elbetteki sinirlenmeden konuşulabilir, sonunda bizde bunu başarıyoruz hamd olsun.
Gerçi eşimle bir birimize yüksek sesle bağırarak konuşmadık hiç.
Fakat o algılarını kapatabiliyor ben birşey anlatırken bazen. Sanırım onu da zamanla aşıyoruz.
Ama birşeyi fark ettim, senin fikirlerini dinleyerek bazı davranışlarımı değiştirdim faydasını gördüm.
O yüzden fikirlerini bizden esirgeme canım...

bu sinir çok fena bir şey bende çok sinirliyim bazen ister istemez karşımdakini kırıyorum haksızlığa gelemiyorum hiç

Son düzenleme:

Hah işte bu bende de var, malesef ki...
O yüzden bende senin yaptığın gibi yapıyorum, sadece eşim konusunda değil, herkes ile böyleyim.
Çünkü sinirliyken gerçekten ağzımın tartısı yok, birazda yoğurdum ekşi demem kolay kolay, geri adım atmam.
Söylenmesi gerekenleri söylerim aslında, doğru ve gerçekleri ama kırıcı dilde.
O yüzden geri adım atmam bi daha, en iyisi susmak...
Sakinleşince konuşmak en doğrusu bence de...

kimsenin seni üzmesine izin verme zaten tatlım gerçekten sıkıntılı günler geçirmişsin .. çok şükür hepsini atlattın ama şöyle de bir gerçek var .. bunların sorumlusu eşin değildi .. kimse kimse yüzünden üzülmek istemez .. eşinde üzülmek istemez .. sen ona yüreğini aç, o sana kocaman kucağını açar kızım olursa nasıl evlendiririm diye ağlayan bir adamdan bahsediyoruz
not: kucak derken yanlış anlaşılmasın

souvvenir Kimbilir hayatlarımızdan kurcalasak neler neler çıkar..sana da mutlu bir ömür diliyorum canım

işte diyorum ya boşuna demiyorum eşim gibisin diye..
o da sinirliyken konuşursa yıkar geçer.. haksız duruma düşer, sonra da hemen gelip de özür dileyim demez.. sinirim geçsin, karşımdaki de benim laflarımın acısını biraz gidersin der 1 gün sonra gelir.. yada gelmese de benim gelmemi bekler, bişe olmamış gibi davranır.. ben naptım gitmedim artık sonunda, 2gün sonra geldi..
çok yorucu bence..neyse alışcaz birbirimize..

Sağol canım geçti çok şükür bugün evliliğimizin 50. günü :) pek tatlı geçmedi ama atlatılır tabi..

evliliğin ilk 50 günü mü tatlı geçmedi yoksa 50. günü mü...
walla canım okuduysan bilirsin benim de evliliğimin ilk zamanları.. 30unda 2 ay olacak daha.. bugün çok güzel geçti dedikten 3 saat sonra deli gibi kavga ettiğimizi biliyorum...
yine diyorum cicim ayları diye bişey yok... tartış, alış sonra tadını çıkar... evlilik böyleymiş.. biraz zamana yaymak, biraz politik olmak..

En büyük destekçim sağolsun arasıra da çocuklukları olmasa ahh ahh ... Yok şeker yanlış anlamadık

yok yok sadece 50. günü iyi geçmedi..Bu da alışma süreci farkındayım canım çok haklısın

Son düzenleme:
souvvenir Kimbilir hayatlarımızdan kurcalasak neler neler çıkar..sana da mutlu bir ömür diliyorum canım

Ah canım sorma, herkes için geçerli bu bence, kıyıda köşede vardır herkesin yaşadığı acılar, sıkıntılar, üzüntüler...
Amin amin... Allah cümlesine nasib etsin canım... Bundan sonra inşallah eşlerimizden yana şansımız vardır da, kimse bizi üzmez.

En büyük destekçim sağolsun arasıra da çocuklukları olmasa ahh ahh ... Yok şeker yanlış anlamadık

Ah bak işte, ne güzel dedin, bende aynısını söyleyebiliyorum eşim için.
Bu önemli birşey bence, önemli bir nokta.

Ben eşime bir seferinde demiştim "sen bana sahip çıkmazsan kimse bana sahip çıkmaz, o yüzden senden rica ediyorum ne olursa olsun bana sahip çıkmasını bil, annene karşı, babana karşı yeri geldi mi benim aileme karşı... çünkü bende aynı şekilde sana sahip çıkmak zorundayım"... Duygulanmıştı...

bu iyiydi yaaaa.. kucak
bi de doğru yaa çileklipastaa senin eşin kızımı nası vercem diye ağlamıştı... ayy iyidir o, innşallaaaah üzmezz seni hiç..

Ben eşin gibi olduğumu düşünmüyorum
Başkasına belki ama eşime günlerce küslüğü sürdürmem
Kalbini kırmamak adına susuyorum zaten değil mi ? Bi bahçeye çıkar nefes alır ya da face de kafa dağıtır içeri gelirim..
Özür ille de ayaklarına kapanarak dilenmez ki, eğer ben hatalı isem mesela gelirken mutfaktan bi cips alır sende yer misin derim
Olay kapanır Cips eşliğinde tv keyfi Sonra sonra dökülürüz biraz ben suna kırıldım sende şunu yapmasaydın filan diye, o kadar..

Son düzenleme:

Çok doğru konuşmuşsun canım eşine karşı gerçekten de.. benimki de "artık benim ailem sensin önceliğim sensin elbette annem babam baş tacım ama önceliği değişmeli insanın" der hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…