- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Ben mimiklerimden nasıl hissettiğimi aşırı belli ediyorum.
Ne kadar sakin olmaya çalışırsam çalışayım veya hissettirmek istemesemde, hemen eşim algılıyor.
Malesef ki...
Ben mimiklerimden nasıl hissettiğimi aşırı belli ediyorum.
Ne kadar sakin olmaya çalışırsam çalışayım veya hissettirmek istemesemde, hemen eşim algılıyor.
Malesef ki...
Yok öyle değil, mesela ben birşey anlatırken heyecanlanıyorsam veya sinirleniyorsam (o konuyla ilgili sinirliysem) hemen anlıyor.
Ağzım titriyormuş, yüzümde farklı mimikler oluşuyormuş vs.
Veya kızgın zamanımda eşim benimle konuşarak barışmaya çalışıyorsa, durduk yerde hemen algılıyor ve diyor "görüyorum o ağzının kenarındaki 3.2 milimlik kaymayı" kahkahayı basıyoruz zaten
eliiiiif yeme onuuuuu
nurtug geldi kızlar susun
Yok benim öyle değil
Bildiğiniz çocukça küsmek
Konuşmuyorum hiç , havaya bakıp trip atıyorum hıh diyeO da bana gülüyor
Bir de çok sinirli isem hiç bi şekilde tepki vermem/konuşmam (trip bile atmam), sinirimin yatışmasını beklerim konuşmak için..
sen cidden bazı konularda eşim kılıklısın... ben çok yoruluyorum bazen onun bu tavırları karşısında..
çileklipastaa Allah yardımcın olsun, cidden zor zamanlar geçirmişsin... inşallah diledğin huzuru mutluluğu nişanlında (eşinde) bulursun.. inşallah korkularından uzaklaşır, huzur içinde yaşarsın..
Ama insan psikolojisi derindir biliyorsunuz kurcalasanız içinden tahmin edemeyeceğiniz şeyler çıkabilir..hayat hırçınlaştırmış olabilir insanı..epilepsi hastasıyım az çok biliyorsunuz üzerine de kanser tedavisi gördüm üzerine bir nişanlılık geçirdim nişanım bozuldu sonra yıllar sonra çocukluk arkadaşımı buldum ve hayatımı paylaşıyorum gerçekten çok mutluyum ancak ve ancak en ufak şeyi bile kaldıramaz hale geldim bu süreçlerden geçince ben onca şeyi atlatmışken zamanla kimse tarafından _eşim de olsa_ üzülmek istemiyorum..en ufak birşeye bile çok büyük tepkiler verebiliyorum tekrar kötü birşey yaşayacak olmak korkusu ile......
aynen... kv yanında da bozulduğum, şaşırdığım bişeyi belli ediyorum. hatta belki tahmin ettiğimden de fazla ediyorum... eşim bana çok demiştir sana bişey denince suratını ekşitiyosun diye.. kötü yani.. bazen yanyana otursak, yan tarafında da olsam hareketimden bozulduğumu yada sinirlendiğimi yada hoşuma gitmediğini anlıyo.. belli etmemek çok zor,ama zaman zaman yapmak zorundayız..
niye malesef diyorsun bu harika birşey bence canım .. ne güzel tanımış senihislerini saklama zaten eşinden ..
söylemek istediğini söylemeli insan .. bazen ortamdan dolayı ertelemek zorunda kaldıklarımız oluyor .. bunu da mutlaka ilk fırsatta dile getirmeli .. içinde kalmamalı .. insan sinirlendiğini sadece bağırarak mi ifade edebilir? tek yolu bu mudur ki :26: sinirlendiğin konu hakkında konuşarakta eşlere duygular açılabilir .. anlamayacak mı ? artık birşeyleri anlamaya başlayan çocuklar bile söylediklerimizi anlıyor. evlendiğimiz kocalar mı anlamayacak
Eşini bilmem ama ben sinirliyken konuşursam ağır konuşurum, bu yüzden o an susuyorum.. yatışınca konuşuyorum ve böylesi daha güzel oluyor..
O an konuşsam o tatsızlığın üstüne yenilerini eklerim muhtemelen
Eşini bilmem ama ben sinirliyken konuşursam ağır konuşurum, bu yüzden o an susuyorum.. yatışınca konuşuyorum ve böylesi daha güzel oluyor..
Ama insan psikolojisi derindir biliyorsunuz kurcalasanız içinden tahmin edemeyeceğiniz şeyler çıkabilir..hayat hırçınlaştırmış olabilir insanı..epilepsi hastasıyım az çok biliyorsunuz üzerine de kanser tedavisi gördüm üzerine bir nişanlılık geçirdim nişanım bozuldu sonra yıllar sonra çocukluk arkadaşımı buldum ve hayatımı paylaşıyorum gerçekten çok mutluyum ancak ve ancak en ufak şeyi bile kaldıramaz hale geldim bu süreçlerden geçince ben onca şeyi atlatmışken zamanla kimse tarafından _eşim de olsa_ üzülmek istemiyorum..en ufak birşeye bile çok büyük tepkiler verebiliyorum tekrar kötü birşey yaşayacak olmak korkusu ile......
Sağol canım geçti çok şükür bugün evliliğimizin 50. günü :) pek tatlı geçmedi ama atlatılır tabi..
kimsenin seni üzmesine izin verme zaten tatlımgerçekten sıkıntılı günler geçirmişsin .. çok şükür hepsini atlattın ama şöyle de bir gerçek var .. bunların sorumlusu eşin değildi .. kimse kimse yüzünden üzülmek istemez .. eşinde üzülmek istemez .. sen ona yüreğini aç, o sana kocaman kucağını açar kızım olursa nasıl evlendiririm diye ağlayan bir adamdan bahsediyoruz
not: kucak derken yanlış anlaşılmasın
işte diyorum ya boşuna demiyorum eşim gibisin diye..
o da sinirliyken konuşursa yıkar geçer.. haksız duruma düşer, sonra da hemen gelip de özür dileyim demez.. sinirim geçsin, karşımdaki de benim laflarımın acısını biraz gidersin der 1 gün sonra gelir.. yada gelmese de benim gelmemi bekler, bişe olmamış gibi davranır.. ben naptım gitmedim artık sonunda, 2gün sonra geldi..
çok yorucu bence..neyse alışcaz birbirimize..
evliliğin ilk 50 günü mü tatlı geçmedi yoksa 50. günü mü...
walla canım okuduysan bilirsin benim de evliliğimin ilk zamanları.. 30unda 2 ay olacak daha.. bugün çok güzel geçti dedikten 3 saat sonra deli gibi kavga ettiğimizi biliyorum...
yine diyorum cicim ayları diye bişey yok... tartış, alış sonra tadını çıkar... evlilik böyleymiş.. biraz zamana yaymak, biraz politik olmak..
souvvenir Kimbilir hayatlarımızdan kurcalasak neler neler çıkar..sana da mutlu bir ömür diliyorum canım
En büyük destekçim sağolsun arasıra da çocuklukları olmasa ahh ahh ... Yok şeker yanlış anlamadık
kimsenin seni üzmesine izin verme zaten tatlımgerçekten sıkıntılı günler geçirmişsin .. çok şükür hepsini atlattın ama şöyle de bir gerçek var .. bunların sorumlusu eşin değildi .. kimse kimse yüzünden üzülmek istemez .. eşinde üzülmek istemez .. sen ona yüreğini aç, o sana kocaman kucağını açar kızım olursa nasıl evlendiririm diye ağlayan bir adamdan bahsediyoruz
not: kucak derken yanlış anlaşılmasın
işte diyorum ya boşuna demiyorum eşim gibisin diye..
o da sinirliyken konuşursa yıkar geçer.. haksız duruma düşer, sonra da hemen gelip de özür dileyim demez.. sinirim geçsin, karşımdaki de benim laflarımın acısını biraz gidersin der 1 gün sonra gelir.. yada gelmese de benim gelmemi bekler, bişe olmamış gibi davranır.. ben naptım gitmedim artık sonunda, 2gün sonra geldi..
çok yorucu bence..neyse alışcaz birbirimize..
Ah canım sorma, herkes için geçerli bu bence, kıyıda köşede vardır herkesin yaşadığı acılar, sıkıntılar, üzüntüler...
Amin amin... Allah cümlesine nasib etsin canım... Bundan sonra inşallah eşlerimizden yana şansımız vardır da, kimse bizi üzmez.
Ah bak işte, ne güzel dedin, bende aynısını söyleyebiliyorum eşim için.
Bu önemli birşey bence, önemli bir nokta.
Ben eşime bir seferinde demiştim "sen bana sahip çıkmazsan kimse bana sahip çıkmaz, o yüzden senden rica ediyorum ne olursa olsun bana sahip çıkmasını bil, annene karşı, babana karşı yeri geldi mi benim aileme karşı... çünkü bende aynı şekilde sana sahip çıkmak zorundayım"... Duygulanmıştı...
bu iyiydi yaaaa.. kucak
bi de doğru yaa çileklipastaa senin eşin kızımı nası vercem diye ağlamıştı... ayy iyidir o, innşallaaaah üzmezz seni hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?