- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
AAA Ben bunu bilmiyordum cumadan ıslatır ctesi kaynatırım öyleyse ben dee teşekkürler
ayy valla ya neyse cumartesi sabah yapıyım bari ya, madem öyle, koala bereketli oluyormuş diyor. öyle yapıyım barii.
Ben biliyordum ama unutmuştum
Teşekkür ederiz koala
Cumartesi yapalım ev alışverişlerimizi
duruldunuz gene kızlar
kader nolmuş hamile kadının eşi ne demiş ben anlamadım şaka mı yaptık demiş :26: çok uzun sayfalar çok, okuyasım gelmedi
ben kahvaltı yapamamıştım kek aldım geldim, süt eşiliğinde kek yiyorum da ayşenur tatlım o yüzden faal olamadım
evet çok severim. sütün yanında kek çikolata veya şekersiz çay içtiğim için onun yanında çikolatalı gofret süper gidiyoruzak durmaya çalışsak da mesela şu an öğle arasında eve gidince süt içip yanında çikolata yemeyi hayal ediyorum :)
madem arkadaşlarının eşleri de gelmiş; bu gerçekten şaka olabilir ama doğumuna 5 gün kala bi kadına şaka yapılır mı? çocuk mu bunlar? ayrıca zaten böyle bir konunu şakasını olmamalı .. hala yetişkin olamamış insanlar var, birde hem koca hem baba olmaya çalışıyorlar
Ben hiç Bdv ye girmedim ya merak ettim bir kere daha burada konuşmştunuz baktım işlerim vardı okumadan çıktım merak sardı ilk müsait olduğum zaman ordayım
bende kaderin yorum yazdığı konuları görüyorum mesela, başlığı dikkatimi çekerse girip bir okuyorum
Böyle bir arkadaş çevresi varsa çok normal olmalarını da beklemiyorum eşlerinin
Bir değil birden fazla balım karım diye mesajlar atılmış ve gelen kutusu silinmiş , giden kutusu unutulmuş.. İlk kez telefonuna baktım diyordu konu sahibi
Hiç telefonu eline almayan bir eşim varken nasıl görebileceğini düşünüp öyle bi şaka yapabilirm ki ? Ve ya yaptım neden gelen kutusunu boşaltayım.. Madem karıştırmıyor telefon görsün diye hatta açık bi şekilde koyarım ortaya.. Bir değil birden çok gönderme neden yapayım.. Eşimin doğumuna 5 gün kala hemde, ya o anda çocuğuma birşey olsa? Ve yahutta olayı biliyorum diye mesaj atınca neden eşimin yanında bulunmam paçalarım tutuşur saatler sonra cevap yazarım şakaydı diye..
Bana tuhaf geldi..
sherlock holmes olmaya adaysın Kader
bana da arkadaşları cocukları olacak az kaldı, ayrılmasınlar diye yardım etmişler gibi geldi.ben de pek inandırıcı bulmadım acıkcası.
Böyle bir arkadaş çevresi varsa çok normal olmalarını da beklemiyorum eşlerinin
Bir değil birden fazla balım karım diye mesajlar atılmış ve gelen kutusu silinmiş , giden kutusu unutulmuş.. İlk kez telefonuna baktım diyordu konu sahibi
Hiç telefonu eline almayan bir eşim varken nasıl görebileceğini düşünüp öyle bi şaka yapabilirm ki ? Ve ya yaptım neden gelen kutusunu boşaltayım.. Madem karıştırmıyor telefon görsün diye hatta açık bi şekilde koyarım ortaya.. Bir değil birden çok gönderme neden yapayım.. Eşimin doğumuna 5 gün kala hemde, ya o anda çocuğuma birşey olsa? Ve yahutta olayı biliyorum diye mesaj atınca neden eşimin yanında bulunmam paçalarım tutuşur saatler sonra cevap yazarım şakaydı diye..
Bana tuhaf geldi..
belki de kadın inanmak istemiş olabilir eşine .. kendimi onun yerine koyduğumda (Allah korusun) doğuma 5 gün var ve aldatıldığımı öğreniyorum .. ne yapabilir ki insan .. bağırsa sinirlense bebeğine birşey olabilir .. belki annelik içgüdüyse inanmayı tercih etti .. yada bir karar vermeyi doğumdan sonraya ertelemeyi seçti .. olayın zamanı sağlıklı, mantıklı bir karar vermek için çok riskli .. burada bdv'de kendini yeterli anlatamamış olabilir .. çok anlamsız yorumlar var çünkü ..
ama haklısın, burdan genel olarak bakıldığın bir tuhaflık var gerçekten ..
belki de kadın inanmak istemiş olabilir eşine .. kendimi onun yerine koyduğumda (Allah korusun) doğuma 5 gün var ve aldatıldığımı öğreniyorum .. ne yapabilir ki insan .. bağırsa sinirlense bebeğine birşey olabilir .. belki annelik içgüdüyse inanmayı tercih etti .. yada bir karar vermeyi doğumdan sonraya ertelemeyi seçti .. olayın zamanı sağlıklı, mantıklı bir karar vermek için çok riskli .. burada bdv'de kendini yeterli anlatamamış olabilir .. çok anlamsız yorumlar var çünkü ..
ama haklısın, burdan genel olarak bakıldığın bir tuhaflık var gerçekten ..
Yok zaten konu sahibine bu kadar detaylı yazmadım
Ne olur ne olmaz karnı burnunda kadın..
Ancak eşleri geldiyse doğru olabilir dedin ya sen şimdi, sana açıkladım bana tuhaf gelen yumağı.. Hani tutarlı olan tek birşey bile yok nerdeyse.. Eşim böyle bişey görmüş şok olmuş ve doğumuna 5 gün varsa 2 eli kanda bile olsa yanına koşmaz mı insan ?
Akşama kadar tık yok akşam saz ekibi ile gelmiş o bi iddiaydı demiş.. :26:
Ya sahtekar ya da şahsına münhasır bi kişilik olacak ki bana garip geldi..
sadece erkek arkadaşlarını toplayıp getirseydi emin olurdum bende .. ama işin içine kadınlarda girince inanasım geldi ama dediğin gibi belkide o kadınlarda sırf doğumuna az kaldı kadına bebeğine birşey olmasın diye kalkıp gelmek zorunda kaldılar .. bu onlar içinde zor bir karardır, bir hayli arada kalmışlardır aslında düşündüğümde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?