[ı]malesef benim eşim hazır çorbalardan nefret ediyor.
O yüzden benim hazır herhangi birşey yapma gibi lüksüm olmuyor.
[/ı]
Evet çok zor olsa gerek , özellikle konu sahibi için..
Yoksa adamın hala çok normal olduğunu sanmıyorum, insan normalde bile böyle bir şaka yapamazken doğumuna 5 gün kalan eşine nasıl yapar ben anlamıyorum .. Bence şaka değil... Ya da adam akli melekelerini yitirmiş kendi yavrusunu riske atıp arkadaşlarına sevimli görünmek adına abuk subuk iddialara giriyor..
bence şaka değil .. kadın şaka olduğuna inandırılmak isteniyor .. bunun için yakın arkadaşlar ve onların eşleri de akşam eve getiriliyor ..bu olayda durumu en zor kişi hamile kadın (aslında inanmıyor ama o anda ne yapacağını bilemiyor, hamile olmasaydı bir karar verdi), ama bence ikinci zor durum ise kadına ve bebeğe birşey olmaması için yalancı şahitlik yapmak zorunda kalan o kadınlar (adamın arkadaşlarının eşleri) :26:
Konu sahibesi çok kötü durumda evet
Ama bilmiyorum ben diğerlerinin o kadar zorda olduğunu düşünmüyorum
Bana teklif edilse kabul etmem şahsen, onu en başta düşünecekti.. Bi pisliğe kendi iradesi ile bulaşan kendi iradesi ile kendini aklasın aklayabiliyorsa.. Yalancı şahitlik yapamam, hele de böyle bi ciğersiz için.. Bir de o masum kadını kandırma oyununa dahil olmak istemem..
ilk bakıldığında o "ciğersiz" için şahitlik yapacakmışsın gibi görünebilir, ama aslında kadın ve bebeği için yapılıyor burda o yalancı şahitlik .. bence hassas bir karar .. ben ne yapardım bilmiyorum .. böyle bir şahitlik yapmazdım diyemiyorum net bir şekilde :44:
O ciğersiz için yapmıyor olsam bile bi kadını hemcinsimi kandırmak adına yapıyorum.. Ben bana yapılmasını istemezdim, bu yüzden yapmayı tercih etmezdim...
tabi ki düşünce farklılıkları, öncelikler giriyor burda karar verirken canım .. herkesin duruşu farklıdır böyle konularda .. Allah kimsenin başına vermesin
Evet ben haksızlığa gelemiyorum, fazla sivrilirim bazen bu yönden..
Üzüldüm konu sahibine ama eşi hala gözümde aynı.. Zaten inanmak istedikten sonra benim yalancı şahit olmama gerek yok, herşeye inanabilir isteyen.. İster 3 kişiye ister 5 farketmez..
inanmak zorunda kalmış gibi görünüyor .. umarım bebeği sağsağlim doğar ve kendisi ruhsal olarakta sağlığa kavuştuğunda bu durumu tekrar değerlendirir .. her ne karar verirse, kendi doğrularıyla karar vermiş olacakAllah pişman etmesin ..
tamam kadın hamile durumu tehlikeli ama adam aldatacak kadını ben gidip yalancı şahitlik yapacam yapamam vicdanım rahat etmez göz yummuş olurum o zaman
başıma böyle bir olay gelmeden ben ne karar veririm bilmiyorum .. olayın zamanı, kişilerin (annenin) karakteri vs. önemli, o yüzden durumdan duruma değişir.. belki o şahitliği bebeğin sağlıklı doğması için yaparım doğumdan sonra da gider açıklarım .. belki de kabul etmem karşıdan sonuca bakarım .. benim için kritik nokta şu: doğuma 5 gün kalmış ..
haklısın çocuk için yapılabilir başımıza gelmeden bilemeyiz ki ben hiç bilemem daha birşey yaşamadım sayılır sizler tecrübelisiniz ama benim vicdanım rahat etmezdi göz yumamazdım gibi geliyor
canım haklı yada haksız aramıyoruz zaten .. bunların hepsi kişinin kendi fikridir .. ne ben senin düşüncene yanlış diyebilirim, ne de sen benimkine .. herkes kendi hayat bakışına göre bir karar verir .. o hamile kadında kendi doğruları çerçevesinde karar verdi ve bunun şaka olduğuna inanmayı tercih etti .. ben burdan, bu sanal ortamdan, onun burda yazdıkları kadarını bilebilirim .. yanlış yapmışsın diyemem ona .. herkes kendi doğrusu kendine .. kimse benim kararlarımı sorgulayıp iyi yapmışsın kötü yapmışsın diyemez .. bende kimsenin kararlarına bu yanlış diyemem .. bdv' fazla yorum yapmama sebebim bu aslında .. neyseeeeeee
evet doğru ne kadar anlattıklarına bağlı anlattıkları önemli herkesin kendi kararları vardır tabiki kimse kimseyi yargılayamaz bende fazla yorum yapmam oraya okurum çoğunlukla zaten kesinlikle size yanlışsınız demedim demek istediğim galiba benim vicdanım rahat etmez yada o an ölede gerekebilir
kızlaarrr akşama hamsi yapacaktım ama odadaki arkdaşlar daha mevsimi değil biraz daha bekle hamsiyi dediler..
çinekop mevsimiymiş.. akşam çıkışta temizletip evde kızartayım diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?