- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
ben de 3 haftalık gelinim yeni geldim buralara :) yemek yapmayı bilmiyorum annemin buzluğa attığı dondurulmuşlarla idare ediyorum hergün telefonla yemek hazırlıyorum :d hepsi çok güzel oluyobi akşam makarna yaptım annemi aramadım bunlar ne yedi aramadı die merak etmiş anneler işte
bodoslama daldım mevzuyakurufasulye,nohut,dövme,kuruincir,kuruüzüm,kuru kayısı,nar,tuz,nişasta annemle hep böyle alırız 7 çeşit olmalıymış derler birde içine 2 tane karanfil at sonra çıkar güzel aroması olur yemem ben ama anlarım azıcık
su+yumuşatıcı fikri güzelmiş teşekkürler canım :13:
ilahi bennasıl anlamışım alışverişi tamam ben evimin ihtiyaçlarını alırım birde aşurelik alışveriş yaparım başkası için
muhakkak dene ev kokan bişey yaptığında yumuşatıcıyı şeker
alışveriş işinde de anlaştık
ben celdüm kızlarrrr! off akşam olsun yaa
akşam olsada evimize gitsek dimiDün karnıbaharı haşlıyayım diyordum haşlayamadım annemlerden geldikten sonra kocişim hastaydı onunla ilgilendim ayırmadı yanından Bugünde canım pırasa istiyor kocişte çok sever eve gider gitmez onu yapacağım
Akşam menüleriniz ne kızlar
herşey hazıırrr, eve gidişim 8 oluyor.veee sanırım ben evde hiç yemek yapamayacağım...(
akşam olsada evimize gitsek dimidün karnıbaharı haşlıyayım diyordum haşlayamadım annemlerden geldikten sonra kocişim hastaydı onunla ilgilendim ayırmadı yanından bugünde canım pırasa istiyor kocişte çok sever eve gider gitmez onu yapacağım
akşam menüleriniz ne kızlar
biz dün göya bugün için köfteli iskender gibi bişi yapmaya karar vermiştik, daha doğrusu koala beni gaza getirmişti. kıymayı cıkarmadım ki ben yine koalaaaaaayyy şaka gibi. ne yapacagımı ise bilmiyorum şu an için. keşke benim kocam da pırasa yese koşa koşa gider alırım yaaa dur ya alıyım akşama yapıyım bakıyım yicek mi deneyelimm. bol limonlu oyyyy!
Ben geldim kızlar ne kaçırdım
Ben akşam ıslak kurabiye yaptım dolaba attım , görümcem erken çıkıyor büyük ihtimalle en erken 19:30 gelir çünkü biz tam o saatte evde oluyoruz..
Bu yüzden pratik şeyler düşünüyorum ıslak kurabiyenin yanına.. Kısır ve hamur kızartsam olur mu ? Zaten belki girmez bile ama biz ısrar ederiz.. Sınav kağıdını almaya uğruyor..
Ne bileyim ben evhamlıyım yine de iyi ağırlamak isterim elimden geldiğincehaftasonu olsa daha iyi bi menü yapabilirdim ama 19:30 evde olacağımızdan hemen 20:00 de bunları yetiştirebilirim ancak..
ben geçen kısa kadar yemiyordum ama çok şey kaybetmişim yıllarca yemeyerekşimdi bayılıyorum eşimde öyle pırasam var havucum var limonum var oooh her şeyim var akşam yapması kaldı seninki yemiyorsa yapma tatlım yada önce bir sor yemem derse kendine az yaparsın onada başka birşey yaparsın
geç gidiyormuşsun :44: Peki akşamdan yapsan ? Yani bu akşam yapsan yarın yeseniz
haklısın hemen hazırlanacak şeyler yapman gerekiyor ama kısırı son geldiklerinde yapmıştın sanırım :44: ama yeni birşey de denenmez tabi o saattesen bilirsin canım görümce kısıra bayılıyorsa ben gibi her daim yiyebilirse yap kısırı koy turşuyu
Ben geldim kızlar ne kaçırdım
Ben akşam ıslak kurabiye yaptım dolaba attım , görümcem erken çıkıyor büyük ihtimalle en erken 19:30 gelir çünkü biz tam o saatte evde oluyoruz..
Bu yüzden pratik şeyler düşünüyorum ıslak kurabiyenin yanına.. Kısır ve hamur kızartsam olur mu ? Zaten belki girmez bile ama biz ısrar ederiz.. Sınav kağıdını almaya uğruyor..
Ne bileyim ben evhamlıyım yine de iyi ağırlamak isterim elimden geldiğincehaftasonu olsa daha iyi bi menü yapabilirdim ama 19:30 evde olacağımızdan hemen 20:00 de bunları yetiştirebilirim ancak..
ben geçen kısa kadar yemiyordum ama çok şey kaybetmişim yıllarca yemeyerekşimdi bayılıyorum eşimde öyle pırasam var havucum var limonum var oooh her şeyim var akşam yapması kaldı seninki yemiyorsa yapma tatlım yada önce bir sor yemem derse kendine az yaparsın onada başka birşey yaparsın
Kızlar biliyorsunuz liseden kız arkadaşlarım evime gelecek bu akşam .. ikramlarımın fotosunu çeker yarın koyarım.. :))sizle paylaşmak hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?