2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

vayy su+yumuşatıcı türk kahvesi valla bütün püf noktalar sizde kızlar maaşallah maaşallah

hoşgeldin buraya biraz takıl bak ne yemekler yapıyorsun

10 çeşit canım, 10 arapçada aşer, aşure de bundan geliyo..

muhakkak dene ev kokan bişey yaptığında yumuşatıcıyı şeker
alışveriş işinde de anlaştık

ben celdüm kızlarrrr! off akşam olsun yaa

akşam olsada evimize gitsek dimi dün karnıbaharı haşlıyayım diyordum haşlayamadım annemlerden geldikten sonra kocişim hastaydı onunla ilgilendim ayırmadı yanından bugünde canım pırasa istiyor kocişte çok sever eve gider gitmez onu yapacağım
akşam menüleriniz ne kızlar

herşey hazıırrr, eve gidişim 8 oluyor.veee sanırım ben evde hiç yemek yapamayacağım...(

biz dün göya bugün için köfteli iskender gibi bişi yapmaya karar vermiştik, daha doğrusu koala beni gaza getirmişti. kıymayı cıkarmadım ki ben yine koalaaaaa ayyy şaka gibi. ne yapacagımı ise bilmiyorum şu an için. keşke benim kocam da pırasa yese koşa koşa gider alırım yaaa dur ya alıyım akşama yapıyım bakıyım yicek mi deneyelimm. bol limonlu oyyyy!

Ben geldim kızlar ne kaçırdım

Ben akşam ıslak kurabiye yaptım dolaba attım , görümcem erken çıkıyor büyük ihtimalle en erken 19:30 gelir çünkü biz tam o saatte evde oluyoruz..

Bu yüzden pratik şeyler düşünüyorum ıslak kurabiyenin yanına.. Kısır ve hamur kızartsam olur mu ? Zaten belki girmez bile ama biz ısrar ederiz.. Sınav kağıdını almaya uğruyor..

Ne bileyim ben evhamlıyım yine de iyi ağırlamak isterim elimden geldiğince haftasonu olsa daha iyi bi menü yapabilirdim ama 19:30 evde olacağımızdan hemen 20:00 de bunları yetiştirebilirim ancak..

ben geçen kışa kadar yemiyordum ama çok şey kaybetmişim yıllarca yemeyerek şimdi bayılıyorum eşimde öyle pırasam var havucum var limonum var oooh her şeyim var akşam yapması kaldı seninki yemiyorsa yapma tatlım yada önce bir sor yemem derse kendine az yaparsın onada başka birşey yaparsın

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın hemen hazırlanacak şeyler yapman gerekiyor ama kısırı son geldiklerinde yapmıştın sanırım :44: ama yeni birşey de denenmez tabi o saatte sen bilirsin canım görümce kısıra bayılıyorsa ben gibi her daim yiyebilirse yap kısırı koy turşuyu

Bende yemiyordum eşimin yaptığını yedim güzelmiş aslında

Kızlar biliyorsunuz liseden kız arkadaşlarım evime gelecek bu akşam .. ikramlarımın fotosunu çeker yarın koyarım.. :))sizle paylaşmak hoşuma gidiyor

geç gidiyormuşsun :44: Peki akşamdan yapsan ? Yani bu akşam yapsan yarın yeseniz

hehee onuda denedim ozamanda biz çok gezici olduğumuz için kalıyo ve döküyorum.yani 2 kişiyken evde yemek bana göre değilmiş.işte sulu yemek ihtiyacımı anneme gidince gideriyorum...:))

Evet, garnitürlü makarnada yapabilirim hemen ama onu sevmiyor.. Kısırı seviyorlar :26:

hamur kızartmasına bayılırımm ben de mi alsam eve gidince yaa? ben de cok severim misafir ağırlamayı, kim gelirse gelsin güzel bi sofrayla karşılamaya bayılırım

canımı çektirdin haaa ay kızllaaarrr, hamur kızartsam, pırasa yapsam haha komik olur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…