- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Kızlar biliyorsunuz liseden kız arkadaşlarım evime gelecek bu akşam .. ikramlarımın fotosunu çeker yarın koyarım.. :))sizle paylaşmak hoşuma gidiyor
hehee onuda denedim ozamanda biz çok gezici olduğumuz için kalıyo ve döküyorum.yani 2 kişiyken evde yemek bana göre değilmiş.işte sulu yemek ihtiyacımı anneme gidince gideriyorum...:))
Evet, garnitürlü makarnada yapabilirim hemen ama onu sevmiyor.. Kısırı seviyorlar :26:
Evet, garnitürlü makarnada yapabilirim hemen ama onu sevmiyor.. Kısırı seviyorlar :26:
Ben geldim kızlar ne kaçırdım
Ben akşam ıslak kurabiye yaptım dolaba attım , görümcem erken çıkıyor büyük ihtimalle en erken 19:30 gelir çünkü biz tam o saatte evde oluyoruz..
Bu yüzden pratik şeyler düşünüyorum ıslak kurabiyenin yanına.. Kısır ve hamur kızartsam olur mu ? Zaten belki girmez bile ama biz ısrar ederiz.. Sınav kağıdını almaya uğruyor..
Ne bileyim ben evhamlıyım yine de iyi ağırlamak isterim elimden geldiğincehaftasonu olsa daha iyi bi menü yapabilirdim ama 19:30 evde olacağımızdan hemen 20:00 de bunları yetiştirebilirim ancak..
mercimek köftesi seven yok mu yavvvv
hem nasıl sevilmezzzz....bayılırımmmbol yeşillik ve limonnn
oooowww bayılırımyurtta kötü bir anısı vardı o olay aklıma gelmediği sürece afiyetle yerim ama aklıma gelirse ağzıma sokamam
saat daha 3:20 imiş yaa şaka gibi ben 4:20 diye bakıyorummmManama neresiyse oranın saatiymiş o meğer öhüüü
hamur kızartmasına bayılırımmben de mi alsam eve gidince yaa? ben de cok severim misafir ağırlamayı, kim gelirse gelsin güzel bi sofrayla karşılamaya bayılırım
canımı çektirdin haaaay kızllaaarrr, hamur kızartsam, pırasa yapsam haha komik olur ama
o zaman kısır yap hiç düşünme canımuuuff canım istedi
Eki Görüntüle 558799
yerim ben bu gelini..
ben de böyle olur muyum acababenim görümce uzaklarda olacak..
şimdiden çok seviyorum ki ben onu:26:
ben celdüm kızlarrrr! off akşam olsun yaa
akşam olsada evimize gitsek dimidün karnıbaharı haşlıyayım diyordum haşlayamadım annemlerden geldikten sonra kocişim hastaydı onunla ilgilendim ayırmadı yanından bugünde canım pırasa istiyor kocişte çok sever eve gider gitmez onu yapacağım
akşam menüleriniz ne kızlar
Ben geldim kızlar ne kaçırdım
Ben akşam ıslak kurabiye yaptım dolaba attım , görümcem erken çıkıyor büyük ihtimalle en erken 19:30 gelir çünkü biz tam o saatte evde oluyoruz..
Bu yüzden pratik şeyler düşünüyorum ıslak kurabiyenin yanına.. Kısır ve hamur kızartsam olur mu ? Zaten belki girmez bile ama biz ısrar ederiz.. Sınav kağıdını almaya uğruyor..
Ne bileyim ben evhamlıyım yine de iyi ağırlamak isterim elimden geldiğincehaftasonu olsa daha iyi bi menü yapabilirdim ama 19:30 evde olacağımızdan hemen 20:00 de bunları yetiştirebilirim ancak..
Kızlar biliyorsunuz liseden kız arkadaşlarım evime gelecek bu akşam .. ikramlarımın fotosunu çeker yarın koyarım.. :))sizle paylaşmak hoşuma gidiyor
bence hamur kızartması kısır gayet süper yaa... bayılırım ben...
biz dün göya bugün için köfteli iskender gibi bişi yapmaya karar vermiştik, daha doğrusu koala beni gaza getirmişti. kıymayı cıkarmadım ki ben yine koalaaaaaayyy şaka gibi. ne yapacagımı ise bilmiyorum şu an için. keşke benim kocam da pırasa yese koşa koşa gider alırım yaaa dur ya alıyım akşama yapıyım bakıyım yicek mi deneyelimm. bol limonlu oyyyy!
hamur kızartmasına bayılırımmben de mi alsam eve gidince yaa? ben de cok severim misafir ağırlamayı, kim gelirse gelsin güzel bi sofrayla karşılamaya bayılırım
canımı çektirdin haaaay kızllaaarrr, hamur kızartsam, pırasa yapsam haha komik olur ama
Eki Görüntüle 558799
saat daha 3:20 imiş yaa şaka gibi ben 4:20 diye bakıyorummmManama neresiyse oranın saatiymiş o meğer öhüüü
Eki Görüntüle 558799
yavrum yaaa herkesin gazına geliyo kuzum, dün benim iskender gazına..
bugün kaderin hamur kızartması, ilkayın pırasasınaa :90: :90:
yerim kız seni seviyorum ben
bu sevilmez mii yaaaa.... ağzım sulandı resmeeeennnn
ay kuzzuum, manamalı mı oldun seeeennkıyamam.. sabır az kaldı sayılır..
Ben fazla sevmiyorum yaa tuhaf mıyım ne?
pırasalı börek denediniz mi hiç kızlar? harikkaaa oluyor!
Ben fazla sevmiyorum yaa tuhaf mıyım ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?