görümce olunca üstüme alındım yahuu
biliyorum canım belli zaten ne kadar düşünceli olduğun...
Ben fazla sevmiyorum yaa tuhaf mıyım ne?
Ben denedim mükemmel oluyor içine tulum peyniri koy bak hele tadından yinmezzzzz
dün annem kol böreği yapmıştı...gerçekten harika oluyor..biz çok yaparız..
ayrıca sacın üstünde de güzel gözleme oluyor oırasalı..
damak zevki işte tatlım değişiyor, ben çok severdim bazı anılar yüzünden yiyemez oldum (anılar, şimdi gözümde canlandılar) birde ben üzerindeki parmak izlerinden pek hoşlanmıyorum acaba kurabiye kalıbıyla şekil yapılsa olur mu kızlar :26:
annem pırasalı saç böreği yapar, güzel olur
damak zevki işte tatlım değişiyor, ben çok severdim bazı anılar yüzünden yiyemez oldum (anılar, şimdi gözümde canlandılar) birde ben üzerindeki parmak izlerinden pek hoşlanmıyorum acaba kurabiye kalıbıyla şekil yapılsa olur mu kızlar :26:
gaza geliyorum kızlaarrrr
dalga gecme kız benle seni arkadaşlıgımdan silerim haaa
pırasalı börek denediniz mi hiç kızlar? harikkaaa oluyor!
ben deyince kötü demigaza geliyorum kızlaarrrr
Bence bırakın kilo vermeyi kilo almasanız iyiiki de bir yemekten bahsediyoruz.. Yakında dombili gelinler topiği olacak herhalde burası
işteee!! Duygularıma tercüman oldun o parmak izleri beni öldürüyo yaa iştahım kapanıyo birden
Ben de boşnağımmm acccaaayip boşnak böreği yaparımsilmezsin silmezsiiiiinnnn
boşnak böreği diye geçmiyo mu o kız, boşnakların gelini
sanki saç böreği gibi yemiştim ona benzer bişeyler.. :26:
ben deyince kötü demi
Parmak izi yüzündense küçük kurabiye yapar gibi yuvarlayarakta ( Kalıp uğraştırır bence) yapılabilir.. Ama ben bilmem tadından dolayı çok sevmem.. Olursa yerim ama öyle aklımdan geçmez olsa da yesem tarzında..
ay evet yaaa:18: ama su içme alışkanlıgımı cok geliştirdim ya, öyle demeyemekhanede de artık pilav makarna almıyorum ya
çilekli pasta ben de boşnak geliniyim ayolll!kabaklı yapıyorlar onlar koala bildiğim kadarıyla. tatlı kabagı yani.
mutlaka paylaş
peki ne yiyorsunuz akşamları hazır olarak :26:
o zaman kısır yap hiç düşünme canımUuuff canım istedi
dondurulmuş süper fresh ürünler.sadece fırına atıp 10 dk. Da hazırlıyorum.biliyorum çok sağlıklı değil ama hamile kalana kadar çalışacağım.sonra hep evdeyiiimmmm:) ozaman bol bol yemek yapacağım keyfimcee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?