2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

görümce olunca üstüme alındım yahuu

biliyorum canım belli zaten ne kadar düşünceli olduğun...

Kayınvalidem de çok iyi ağırlar hem bizi hem diğer misafirlerini, bende altta kalmak istemem O gelmeyecek ama ben belki tabak yapar yollarım.. Öğle yemeğinde eşimle beraber oluyoruz, ara dedim bi o da gelsin müsaitse.. Bi hasta ziyaretine gideceklermiş kayınpederimle, o yüzden tek görümcem gelecek..

Ben denedim mükemmel oluyor içine tulum peyniri koy bak hele tadından yinmezzzzz

dün annem kol böreği yapmıştı...gerçekten harika oluyor..biz çok yaparız..
ayrıca sacın üstünde de güzel gözleme oluyor oırasalı..

gaza geliyorum kızlaarrrr

işteee!! Duygularıma tercüman oldun o parmak izleri beni öldürüyo yaa iştahım kapanıyo birden

Son düzenleme:

o barnak izlerini bende sevmem..mümkünse izsiz yapıyorum ben
kalıp olabilir tabi değişik bir bakış açısı, mesela şişe kabakları mesela çay bardakları...boy boy..aklıma gelenler..

Bence bırakın kilo vermeyi kilo almasanız iyi iki de bir yemekten bahsediyoruz.. Yakında dombili gelinler topiği olacak herhalde burası

ay evet yaaa:18: ama su içme alışkanlıgımı cok geliştirdim ya, öyle deme yemekhanede de artık pilav makarna almıyorum ya

işteee!! Duygularıma tercüman oldun o parmak izleri beni öldürüyo yaa iştahım kapanıyo birden

Parmak izi yüzündense küçük kurabiye yapar gibi yuvarlayarakta ( Kalıp uğraştırır bence ) yapılabilir.. Ama ben bilmem tadından dolayı çok sevmem.. Olursa yerim ama öyle aklımdan geçmez olsa da yesem tarzında..

silmezsin silmezsiiiiinnnn

boşnak böreği diye geçmiyo mu o kız, boşnakların gelini
sanki saç böreği gibi yemiştim ona benzer bişeyler.. :26:

ben deyince kötü demi
Ben de boşnağımmm acccaaayip boşnak böreği yaparım

Aynı aynı..Hem tadı hem şekli

ay evet yaaa:18: ama su içme alışkanlıgımı cok geliştirdim ya, öyle deme yemekhanede de artık pilav makarna almıyorum ya

Bunlar iyi gelişmeler

Ama makarna pilav yemezken hamur kızartmasına ya Allah deyip başlamayalım Tabi canın çektiyse yersin biraz

Şaka bir yana böyle menülerden bahsetmem canınızı çektiriyorsa sormayayım artık ya :26:

arada kopukluk oldu mesaj tekrarı

Son düzenleyen: Moderatör:
evet belki kurabiye gibi yapılabilir yapımına baktım mercimek köftesi yapmak zor sanki :26:

çilekli pasta ben de boşnak geliniyim ayolll! kabaklı yapıyorlar onlar koala bildiğim kadarıyla. tatlı kabagı yani.

çilekli pasta ben de boşnak geliniyim ayolll! kabaklı yapıyorlar onlar koala bildiğim kadarıyla. tatlı kabagı yani.

Vay vay Hizmet etmeyi ve hizmet görmeyi çok severler.. Ve de boşnakların bir özelliği vardır gezmeye gidersin mesela kalabalık bir ortam vardır..dışardan duyanlar bunlar kesin kavga ediyolar der öyledir muhabbetleri hararetli :)

Son düzenleme:
mutlaka paylaş

peki ne yiyorsunuz akşamları hazır olarak :26:

o zaman kısır yap hiç düşünme canım Uuuff canım istedi

dondurulmuş süper fresh ürünler.sadece fırına atıp 10 dk. Da hazırlıyorum.biliyorum çok sağlıklı değil ama hamile kalana kadar çalışacağım.sonra hep evdeyiiimmmm:) ozaman bol bol yemek yapacağım keyfimcee...

Hazır gıdalar üremeyi bile engelliyormuş canım fikrimi sorarsan kullanma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…