Vay vay Hizmet etmeyi ve hizmet görmeyi çok severler.. Ve de boşnakların bir özelliği vardır gezmeye gidersin mesela kalabalık bir ortam vardır..dışardan duyanlar bunlar kesin kavga ediyolar der öyledir muhabbetleri hararetli :)
dondurulmuş süper fresh ürünler.sadece fırına atıp 10 dk. Da hazırlıyorum.biliyorum çok sağlıklı değil ama hamile kalana kadar çalışacağım.sonra hep evdeyiiimmmm:) ozaman bol bol yemek yapacağım keyfimcee...
zaten kalabalık olmadıkları bi ortam görmedim canımmaşallah nereye gitseler beraberler. hiç de tarzım değil, ama gelin olarak bişi diyemem tabii. hizmt bekledikleri de cok doğru canım. ya da kv ile her yere git bayılırlar. şalvarlar falan. ben pek içlerinde değilim, biraz dışardan gözlemliyorum hizmetimi ediyorum ama, kenara da cekiliyorum
Ben sabahları yiyorum geneldeçayın yanına
Hazır gıdalar üremeyi bile engelliyormuş canım fikrimi sorarsan kullanma derim
yaaaaaaabilmiyodum gerçekten.başka bir çözüm bulmalıyım o halde.yaa napıcam beenn..
yaaaaaaabilmiyodum gerçekten.başka bir çözüm bulmalıyım o halde.yaa napıcam beenn..
İçinde o kadar katkı var kii..Bak bir çok yemek tarifi sitesinde aperatif yemekler, 3 dk da hazır olan yemekler başlığı altında tarifler var araştır canım..Bebek isteyen ailelerin sağlıklı nesiller dünyaya getireblmeleri için sağlıklı beslenmeleri şart bence
prenses evlisin sanırım sen de...haftasonu vaktin olunca heemn hazırlayabileceğin yemekleri hazırlayıp
h.içide yapabilirsin..mesela köfte..hem kuru köfte yapabilir hem salçalı fırına atabilirsin..mesela kurban da yeni bitti
kavrulşmuş kuş başı et..yine tas kebabı şeklinde yapmaya hazır çıkarabilirsin dondurucudan..
ben yoğurdu biraz unla karıştırıp su ile karıştırdıktan sonra kaynatıp içine şehriye yada istediğim başka şeyleri de ilave
edip çok pratik çorbalar hazırlayabiliyorum..daha pratik ama hazır olmayan pek çok yemek hazırlanabilir..
prenses evlisin sanırım sen de...haftasonu vaktin olunca heemn hazırlayabileceğin yemekleri hazırlayıp
h.içide yapabilirsin..mesela köfte..hem kuru köfte yapabilir hem salçalı fırına atabilirsin..mesela kurban da yeni bitti
kavrulşmuş kuş başı et..yine tas kebabı şeklinde yapmaya hazır çıkarabilirsin dondurucudan..
ben yoğurdu biraz unla karıştırıp su ile karıştırdıktan sonra kaynatıp içine şehriye yada istediğim başka şeyleri de ilave
edip çok pratik çorbalar hazırlayabiliyorum..daha pratik ama hazır olmayan pek çok yemek hazırlanabilir..
Bence birçok çorba çok kolay yapılıyor örneğin tarhana, domatesli şehriye çorbası mercimek bunlar çok kolay bence..
Öğlen mesela evde yemeğim yoktu gittim 5 dk da yapıverdim tarhana çorbası yanına da peynir ekmek al sana 1 öğün işte
Artık yok kız öyle şeyler eskide kaldı şalvar fln..
kızlar taş devri diyeti kitabını okuyun. bir şey yerken korkarsınızmesela içinde soya olan şeyler kısır yapıyormuş. yazar da bana çok güvenilir geliyor. ben onu okuduğumdan beri dışardan sucuk almayı kestim. salam sosis zaten tüketmiyordum. sağlığa dikkat etmek lazım. yediklerimiz bizi doğal hayattan o kadar uzaklaştırdı ki normal doğum bile yapamıyoruz artık, tabiatımızda olduğu halde
Bence birçok çorba çok kolay yapılıyor örneğin tarhana, domatesli şehriye çorbası mercimek bunlar çok kolay bence..
Öğlen mesela evde yemeğim yoktu gittim 5 dk da yapıverdim tarhana çorbası yanına da peynir ekmek al sana 1 öğün işte
[COLOR=""]çilekcim zamanla pratiklik kazanmayla alakalı bir de sanırım...ve mutfakla haşır neşir olmanla alakalı..ben
12 yaşımdan beri mutfaktayım..okudum, çalışıyorum ama hiç bir zaman çok uzakta kalmadım..seviyorum yapmayı da
sunmayı da..annem de sağolsun çok harcarım, pisletirim vs. düşünmeden mutfaktan mahrum etmedi beni...
herkesin böyle imkanları olamadığından ya da başka faktörlerden dolayı evlendikten sonra ya da hemen öncesinde
mutfakla tanışabiliyorlar..dediğim gibi biraz pratik kazanmak belki de...gerçi ben evli değilim ne olur bilmiyorum ama..[/COLOR]
kısa ve öz: her şeyi kendin yapacaksın, hatta mümkünse kendin yetiştireceksin hazırlayacaksın. elimizden geldiği kadarıyla işte. yoksa ooo insan düşününce çok güvensiz bir dünyada yaşadığını anlıyor ve paranoid düşünceler geliştiriyor. elden ne gelirse :)
[COLOR=""]çilekcim zamanla pratiklik kazanmayla alakalı bir de sanırım...ve mutfakla haşır neşir olmanla alakalı..ben
12 yaşımdan beri mutfaktayım..okudum, çalışıyorum ama hiç bir zaman çok uzakta kalmadım..seviyorum yapmayı da
sunmayı da..annem de sağolsun çok harcarım, pisletirim vs. düşünmeden mutfaktan mahrum etmedi beni...
herkesin böyle imkanları olamadığından ya da başka faktörlerden dolayı evlendikten sonra ya da hemen öncesinde
mutfakla tanışabiliyorlar..dediğim gibi biraz pratik kazanmak belki de...gerçi ben evli değilim ne olur bilmiyorum ama..[/COLOR]
Tabii alakalıdır muhakkak. ayrı bir hüner herhalde ama sonradan da öğrenilmeyecek bişey değil..sen bir evlen bak döktüreceksin menüleri döktüreceksin cnm
yarın bir tayinimiz küçük bir kasabaya çıkarsa ben de kendime ait küçük bir bahçe yapmak istiyorum..
yarın bir tayinimiz küçük bir kasabaya çıkarsa ben de kendime ait küçük bir bahçe yapmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?