2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

zaten kalabalık olmadıkları bi ortam görmedim canım maşallah nereye gitseler beraberler. hiç de tarzım değil, ama gelin olarak bişi diyemem tabii. hizmt bekledikleri de cok doğru canım. ya da kv ile her yere git bayılırlar. şalvarlar falan. ben pek içlerinde değilim, biraz dışardan gözlemliyorum hizmetimi ediyorum ama, kenara da cekiliyorum

Merhaba PPRENSES3 hoşgeldin öncelikle,

Bende yemek bilmiyordum ama yapmadan öğrenilmiyor ki, sende dene bence.. Hem sağlıklı değil hemde ne bileyim bil, istersen yapma.. Misafirin gelir birşey olur hazır yemekten bıkabilirsiniz, o zaman lazım olur..

İnternette her tarif detaylı ölçülerde yazıyor, bende öyle öyle öğrendim.. Birinci de çok iyi olmadıysa ikincide daha dikkat edip ona göre ayarlarsın.. Hafta sonları denemeye başlayabilirsin en azından..

Artık yok kız öyle şeyler eskide kaldı şalvar fln..

Son düzenleme:

kızlar taş devri diyeti kitabını okuyun. bir şey yerken korkarsınız mesela içinde soya olan şeyler kısır yapıyormuş. yazar da bana çok güvenilir geliyor. ben onu okuduğumdan beri dışardan sucuk almayı kestim. salam sosis zaten tüketmiyordum. sağlığa dikkat etmek lazım. yediklerimiz bizi doğal hayattan o kadar uzaklaştırdı ki normal doğum bile yapamıyoruz artık, tabiatımızda olduğu halde

Çok doğru söylüyorsun canım..elbette ki birçok şeyde var artık ama elimizden geldiğince uzak durmamız gereken gıdalar bunlar

kısa ve öz: her şeyi kendin yapacaksın, hatta mümkünse kendin yetiştireceksin hazırlayacaksın. elimizden geldiği kadarıyla işte. yoksa ooo insan düşününce çok güvensiz bir dünyada yaşadığını anlıyor ve paranoid düşünceler geliştiriyor. elden ne gelirse :)

Son düzenleyen: Moderatör:

yarın bir tayinimiz küçük bir kasabaya çıkarsa ben de kendime ait küçük bir bahçe yapmak istiyorum..

yarın bir tayinimiz küçük bir kasabaya çıkarsa ben de kendime ait küçük bir bahçe yapmak istiyorum..

annemlerin bahçesi var .. bazı şeyleri biz ordan ediniyoruz, mevsimine göre gerçekten farkı hissediyor insan domatesin, patlıcanın, salatalığın, kabağın, biberin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…