2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yarın bir tayinimiz küçük bir kasabaya çıkarsa ben de kendime ait küçük bir bahçe yapmak istiyorum..

Bizim bahçemiz var ama İstanbul şartlarında tabi.. Öyle gübre vs. ile toprağı güzelleştirmeye de vaktim yok.. Zaten çiçek ektim onu bile kökten çekmişler kendileri ekse neyse, yere atmışlar tatilden bi geldik bizim dışımızda sulayan olmadığından çimlerde sapsarı..

O yüzden birşey ekmiyorum artık maalesef.. Küçük saksılar çiçek ekeceğim mevsimi gelince, kapalı alanım varya oraya koyacağım..

annemlerin bahçesi var .. bazı şeyleri biz ordan ediniyoruz, mevsimine göre gerçekten farkı hissediyor insan domatesin, patlıcanın, salatalığın, kabağın, biberin ..

Benim de annemlerin bahçesi var gerçekten de dediğin gibi çok ayrı bir tat katıyor..hatta annem yetiştirdiği domateslerden şişe domatesi yaptı kullanıyorum kışın da..bir çok sebzeyi de buzluğa istifledik..fırsat olduktan sonra gerçekten çok sağlıklı birşey

Ne kadar armut insanlar var yaaaa!!!

annemlerin bahçesi var .. bazı şeyleri biz ordan ediniyoruz, mevsimine göre gerçekten farkı hissediyor insan domatesin, patlıcanın, salatalığın, kabağın, biberin ..

bizimde bahçemiz var canım..
belkide ondan seviyorum bağı bahçeyi..bir de görüyor insan her şey hormonlu vs..
kendim yetiştirmek hem uğraşı olarak da güzel.. kış mevsimi bizde şimdi kıvırcık,
karalahana,bol bol maydonoz, roka,pazı var...ha bir de annem dün ayva tatlısı yapmış , ağaçtan toplayıp..

oyy oyyy gözün gibi bakarsın gelirler sıpalar neler yaparlar...ah bir bulsam var yaaaa
ben fena haşlıyorum çocukları, gelemiyorum öyle yaramazlıklara..
bizim bahçenin duvalrarı iki adam boyunda neredeyse canım o yüzden pek giren olmaz..

geçmiş olsun gerçekten üzüldümç...saksıda da güzel oluyor..benim de menekşem var bi dene , mor..

kızlar bende saksıda birşeyler yetiştirmek istiyorum .. ne olabilir bu mevsimde? yiyecekte olur çiçekte olur ne yetiştirsem ki:26: google amcama da bi sorayım

Kızlar size iyi sohbetler diliyorum öpücükler yarın görüşmek üzereeeee

Haşlasan ne olur ki ? Eskidenmiş o çocuklar azarlanınca utanır gidermiş şimdikiler sırıtıyo..

Hem biz evde olmazdığımızdan kolayca atlıyolar duvardan, topları filan kaçıyo sözde ama girince de maşallah bitkileride öldürmeden çıkmıyolar demek..

Çok üzülmüştüm evet bu yüzden daha ekmedim.. Oldukça uzun L tipi bir alan eşimle zor kazıp tohum atmıştık, çok yorulmuştuk ve eşimin o tarz şeylerle arası yoktur.. Ben yemekten önce gidip hortumu takıp bahçeyi suladığımız bilirim çimler çıksın diye heyecanla beklediğimi, bi akşam işten gelip aaa incecik çimler çıkmış deyip çığlık attığımı ama maalesef artık yapmıyorum nasılsa emeğimi boşa çıkaracak komşular.. Orda herhangi bir sebzeyi düşünemiyorum bile, görse ne yaparlardı..

Bahçenin bir kısmını kapattırdığımız iyi oldu ama orası fayans tamamen, yüzden uzun saksılarda renk renk çiçek ekicem üst tarafta yerler var oraya yerleştireceğim hoş durur diye düşünüyorum.. birkaç çiçek var annemde ve ablamda onlar mevsimi gelince bana vereceklermiş küçük bi saksıya dikip..

kızlar bende saksıda birşeyler yetiştirmek istiyorum .. ne olabilir bu mevsimde? yiyecekte olur çiçekte olur ne yetiştirsem ki:26: google amcama da bi sorayım

ev içinde menekşe ilkaycım...
bir de fesleğen mis gibi kokar..maydonoz olur, arkadaş sarımsak demiş o olur..
biberiye ekiyorlar bildiğim..dereotu..minik domatesler.
aklıma gelenler..

aslında pırasa yapana kadar bunu da yapabilirim ya. bilemedim ben onu.

canın en çok neyi istediyse eşinde en çok neyi seviyorsa bunlar arasından onu yap ben eşime pırasa yapacağımı söyledim ikimizde sabırsızlıkla iş çıkışını bekliyoruz

uleeenn açılmadı bu ama ben pideli köfte diye arattım google'da, gerçekten de buuu yaa hazır yogrulmuş köfte mi alsam kasaptan

güvendiğin bi kasap varsa neden olmasın kii...
bi yerden de pide al..
al sana yemek

bugün öldürdün beni sen

aynen yaaa.. kararsız sultan

aslında pırasa yapana kadar bunu da yapabilirim ya. bilemedim ben onu.

yine geldi bizim kız gaza

Kızlar görümcemle beraber sözlüsü de gelcekmiş

Ben menüye başka ne eklesem ki

Ay yine telaş yaptım Bayramda tüm gençleri toplamıştım görümcem ve sözlüsüde vardı menüm çok zengindi ama şimdi bilemişyorum tırışka mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…