yarın bir tayinimiz küçük bir kasabaya çıkarsa ben de kendime ait küçük bir bahçe yapmak istiyorum..
annemlerin bahçesi var .. bazı şeyleri biz ordan ediniyoruz, mevsimine göregerçekten farkı hissediyor insan domatesin, patlıcanın, salatalığın, kabağın, biberin ..
Bizim bahçemiz var ama İstanbul şartlarında tabi.. Öyle gübre vs. ile toprağı güzelleştirmeye de vaktim yok.. Zaten çiçek ektim onu bile kökten çekmişlerkendileri ekse neyse, yere atmışlar tatilden bi geldik bizim dışımızda sulayan olmadığından çimlerde sapsarı..
O yüzden birşey ekmiyorum artık maalesef.. Küçük saksılar çiçek ekeceğim mevsimi gelince, kapalı alanım varya oraya koyacağım..
annemlerin bahçesi var .. bazı şeyleri biz ordan ediniyoruz, mevsimine göregerçekten farkı hissediyor insan domatesin, patlıcanın, salatalığın, kabağın, biberin ..
Ne kadar armut insanlar var yaaaa!!!
ayşenuuuuuuuur senin köfteli iskender diye uydurduğumuz şeye benzer bişey buldum harika görünüyoo
ANNEMİN ELİ: PİDELİ KÖFTE
ilkay gibi ben de isyeeaan ediciim simdi acıktım diyee :84::84:
Bizim bahçemiz var ama İstanbul şartlarında tabi.. Öyle gübre vs. ile toprağı güzelleştirmeye de vaktim yok.. Zaten çiçek ektim onu bile kökten çekmişlerkendileri ekse neyse, yere atmışlar tatilden bi geldik bizim dışımızda sulayan olmadığından çimlerde sapsarı..
O yüzden birşey ekmiyorum artık maalesef.. Küçük saksılar çiçek ekeceğim mevsimi gelince, kapalı alanım varya oraya koyacağım..
uleeenn açılmadı bu ama ben pideli köfte diye arattım google'da, gerçekten de buuuyaa hazır yogrulmuş köfte mi alsam kasaptan
oyy oyyy gözün gibi bakarsın gelirler sıpalar neler yaparlar...ah bir bulsam var yaaaa
ben fena haşlıyorum çocukları, gelemiyorum öyle yaramazlıklara..
bizim bahçenin duvalrarı iki adam boyunda neredeyse canımo yüzden pek giren olmaz..
geçmiş olsun gerçekten üzüldümç...saksıda da güzel oluyor..benim de menekşem var bi dene , mor..
Kızlar size iyi sohbetler diliyorum öpücükler yarın görüşmek üzereeeee
son kararını merak ediyorum
kızlar bende saksıda birşeyler yetiştirmek istiyorum .. ne olabilir bu mevsimde? yiyecekte olur çiçekte olur ne yetiştirsem ki:26: google amcama da bi sorayım
aslında pırasa yapana kadar bunu da yapabilirim ya. bilemedim ben onu.
uleeenn açılmadı bu ama ben pideli köfte diye arattım google'da, gerçekten de buuuyaa hazır yogrulmuş köfte mi alsam kasaptan
bugün öldürdün beni sen
aslında pırasa yapana kadar bunu da yapabilirim ya. bilemedim ben onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?