ev içinde menekşe ilkaycım...
bir de fesleğen mis gibi kokar..maydonoz olur, arkadaş sarımsak demiş o olur..
biberiye ekiyorlar bildiğim..dereotu..minik domatesler.
aklıma gelenler..
kızlar Manama'da saat şu an 6'yı çeyrek geçiyor, Frankfurt'ta 4 çeyrek. Manama'da olmak cok isterdim su an, Frankfurt'u düşününce de istanbul'da olduguma şükrettimmm.
Kızlar görümcemle beraber sözlüsü de gelcekmiş
Ben menüye başka ne eklesem ki
Ay yine telaş yaptımBayramda tüm gençleri toplamıştım görümcem ve sözlüsüde vardı menüm çok zengindi ama şimdi bilemişyorum tırışka mı ne
aklıma burhan altintop geldi sayende bebişim
sadece görümcen gelmeyecek mi panik yapmakurabiye kısır ve hamur kızartması bence gayet uygun
Ay yine telaş yaptımBayramda tüm gençleri toplamıştım görümcem ve sözlüsüde vardı menüm çok zengindi ama şimdi bilemişyorum tırışka mı ne
kızlar Manama'da saat şu an 6'yı çeyrek geçiyor, Frankfurt'ta 4 çeyrek. Manama'da olmak cok isterdim su an, Frankfurt'u düşününce de istanbul'da olduguma şükrettimmm.
ben böyle ani durumlar için buzlugumda hep börek falan bulunduruyorum. boş vaktimde sarıyorum canım aklında olsun. bir de hemen mayonezin içine mısır ve garnitür koyarak amerikan salatası yapabilirsin, çok severiiimmm, yeniyor da
sen çalışan bi insansın ve onlar da çatkapı gelenler..
bu kadar stres yapmana gerek yok ki..
salata olarak kısır
tuzlu olarak hamur kızartması
tatlı da kurabiyen var..
turşu çıkarırsın kısırın yanına, hamur kızartması yanına da peynir-salatalık-domates... daha ne olsun ki...
zaten de Tokyo'da saat 12.23 falan hahah karşımda kocaman bi saat şeysi var da duvarda ordan bakıyorum
Ben bi kere sigara böreği attım buzluğa
Sonra kızartayım dedim patladı hep mutfak dolaplarıma fırladıbi daha da börek stoklamaya töbe ettim
Amerikan salatası olabilir
Normalde kayınvalidem bizim burdan geçiyor akşam eve dönerken.. Birkaç gün evvel eşim kardeşine dedi ki sınav kağıdını anneme vereyim sana getirsin..
Görümcem yok demiş, ben Perşembe günü 3 te çıkıyorum akşam size uğrar alırım.. Bize gelmeyi seviyo anladığım kadarıyla..
Bende eşime dedim birşeyler hazırlasak iyi olur.. Yok ya 5 dk uğrar gider sınav kağını alcak zaten dedi.. Ben ne olur ne olmaz kurabiye yapmıştım iyi ki..
Sözlüsünün geleceğini şimdi öğrenmiş eşim, bana mesaj attı.. Tamam dedim..
Yani kişilik olarak rahat biri görümcem ( eşim sormasa hala sözlüsünün de geleceğini bilmiyorduk bu vb. örnekler çoğaltılabilir ) .. Ben anneme bile haber vermeden gitmem eşimle.. Hele ki ben çalışıyorum.. Neyse ya menü iyiyse sorun yok akşamdan evi toparlamıştım
pişmiş böreği atacaksın,fırında ısıtacaksın..
bu pratik işte
takma menü iyi..
görümcen de çok rahatmış... ben o kadar rahat gelip gitsinler istemiorum.. tabii karşındakine göre değişir.. benimkiler direk "ev abimin" "ev bizim" havasındalar, geliriz de kalırız da gibi.. ben de rahatsızım böyle şeyden..
benim görümce de birini bulsa da bizi kafalarına takmaktan vazgeçseler güzel olurdu..
rabbimm eve gitmek isteyruummmm ya rebbimm
bendeeee deliriyorum 5 ten sonra burda
Ha pişmiş halde öyle mi.. İyiymiş..
Yok görümcem kişilik olarak rahattır.. Bize özel bi durum değil.. Mesela sözleşiriz şu saatte şurda buluşup şuraya geçeriz diye.. Arabaya biner gider söylemez, eşim arar biz çıkacağız diye o zaman öğrenir ki kardeşi çıkmış bile.. Başka rahatlıkları da varda orası onun tercihi ben şimdi dedikodu etmek istemem.. Bu söyleyemediğim sebeplerden ötürü eşim kendisine tepkili.. Neyse artık birisiyle sözlü de fazla kafaya takmıyor abisi..
Bana da her zaman çat kapı gelmez, yanlış anlaşılmasın.. Ama fırsat bulsa ister yani.. Biz çalıştığımızdan ve o vardiyalı çalıştığından denk gelmiyoruz, bir de hiç öyle sıkı fıkı değilim o yüzden haber kuşumuz eşimdiryoksa bana mesaj atar değil mi ? Geçen ben ısrarlar çağırdım diye mi ne yüz buldular bilmem ( hani geçende bizim tarafta işleri vardı demiştim kayınvalidme ve görümcemi çağırmıştım )
rabbimm eve gitmek isteyruummmm ya rebbimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?