- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
günaydın arkadaşlar. yeni konu ve konularla bugünü de başlatmış bulunuyoruz
günaydın hatunlar...
hayırlı cumalar herkese...güzel bir gün diliyorum hepinize..
günaydın arkadaşlar. yeni konu ve konularla bugünü de başlatmış bulunuyoruz
Eki Görüntüle 559361 günaydın kızlarrr sabah sabah size tek solukta aldığım cicişlerimi göstereym dedimbirini yüklemyor nedense o da acı kahve renkli kadife düz bundan daha uzun bir ceket
maşallah yavrum senin alışverişlerin bitmiyor
bu akşam anneme gidecoğummm
Kızlar ben tatlı şeyler pek sevmem
O yüzden yapıp dolaba atmıştım ya kurabiyeleri ( Bu arada görümcem ve sözlüsü gelmedi, yani bilmiyorum eşim gelmelerini istemedi galiba :44: )
Dün akşam yedim hemde 3 taneçok güzelmiş cidden, misafirler için şık bi sunum ayrıca.. Artık ara ara yaparım.. Teşekkür ederim tarifi topikte duyuran İlkaya
evet herkes gelsin bugün yemek dışında bir konu var onu masaya yatırmak istiyorum.
Eki Görüntüle 559361 günaydın kızlarrr sabah sabah size tek solukta aldığım cicişlerimi göstereym dedimbirini yüklemyor nedense o da acı kahve renkli kadife düz bundan daha uzun bir ceket
bu akşam anneme gidecoğummm
Kızlar ben tatlı şeyler pek sevmem
O yüzden yapıp dolaba atmıştım ya kurabiyeleri ( Bu arada görümcem ve sözlüsü gelmedi, yani bilmiyorum eşim gelmelerini istemedi galiba :44: )
Dün akşam yedim hemde 3 taneçok güzelmiş cidden, misafirler için şık bi sunum ayrıca.. Artık ara ara yaparım.. Teşekkür ederim tarifi topikte duyuran İlkaya
aa, n,ye gelmediler? eşin gelmeyin demiş olabilir mi ki?
Bir de ben oruç tutmayı düşünüyordum ya , o iş yattaı.. Malum meseleden dolayıçay aldım sıcak şeyler iyi gelir diye...
aa, n,ye gelmediler? eşin gelmeyin demiş olabilir mi ki?
Eşim bile beğendi, o benden beterdir hiç yemez neredeyse tatlı.. Tavsiye ederimhmm ben de merak ediyorum onu çok.. haftaya misafirim gelecek sanırım ctesi günü.. o zaman yapabilirimmmm
paytak_paytak_kosan_koala;27438759 [COLOR="#800080" .!.:walla soracaktm sana kahvaltı yapıyorum dediğinde ama sonradan dedim ki sormayım,herkesin kendi kararı
geçmiş olsun o vakit...[/COLOR]
elif bir şey sormak istiyorum. nişanlı kızlar başlığına niye takılmıyorsunuz artık :44: ben de sürü psikolojisiyle buraya geldim, baktım herkes burda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?