2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın arkadaşlar. yeni konu ve konularla bugünü de başlatmış bulunuyoruz

günaydın kızlarrr sabah sabah size tek solukta aldığım cicişlerimi göstereym dedim birini yüklemyor nedense o da acı kahve renkli kadife düz bundan daha uzun bir ceket

Kızlar ben tatlı şeyler pek sevmem

O yüzden yapıp dolaba atmıştım ya kurabiyeleri ( Bu arada görümcem ve sözlüsü gelmedi, yani bilmiyorum eşim gelmelerini istemedi galiba :44: )

Dün akşam yedim hemde 3 tane çok güzelmiş cidden, misafirler için şık bi sunum ayrıca.. Artık ara ara yaparım.. Teşekkür ederim tarifi topikte duyuran İlkaya

aa, n,ye gelmediler? eşin gelmeyin demiş olabilir mi ki?

Bir de ben oruç tutmayı düşünüyordum ya , o iş yattaı.. Malum meseleden dolayı çay aldım sıcak şeyler iyi gelir diye...

olaysız bir akşamdan sonra günaydın hanımlaaarr

evet herkes gelsin bugün yemek dışında bir konu var onu masaya yatırmak istiyorum.

merak ettim neymiş acaba bu masaya yatırılacak konu

Eki Görüntüle 559361 günaydın kızlarrr sabah sabah size tek solukta aldığım cicişlerimi göstereym dedim birini yüklemyor nedense o da acı kahve renkli kadife düz bundan daha uzun bir ceket

hayırlı olsun,walla dediğin kadar varsın sen :115::115:

bu akşam anneme gidecoğummm

ne güzel yaa, ben de gitsem keşke ama pazar halamlara hep beraber yemeğe gitcez zaten..
özledim annemi ben yaaa

hmm ben de merak ediyorum onu çok.. haftaya misafirim gelecek sanırım ctesi günü.. o zaman yapabilirimmmm

elif bir şey sormak istiyorum. nişanlı kızlar başlığına niye takılmıyorsunuz artık :44: ben de sürü psikolojisiyle buraya geldim, baktım herkes burda diye

evet yaa, ama niye desin ki.. :26:
benimkini düşününce koşa koşa gelin derdi de
enişteden mi hazetmiyo acaba eşin

Bir de ben oruç tutmayı düşünüyordum ya , o iş yattaı.. Malum meseleden dolayı çay aldım sıcak şeyler iyi gelir diye...

walla soracaktm sana kahvaltı yapıyorum dediğinde ama sonradan dedim ki sormayım,herkesin kendi kararı
geçmiş olsun o vakit...

Bilmiyorum valla der mi der Tuhaf bi konuşma tarzları var kendi aralarında ailecek..

Bir de ilk değil, bu emrivaki durumu

Hatta şimdi amanda bana bunu ettiler yaptılar demeyi sevmem ama evlendiğimizin ikinci günü kayınvalidem aramıştı ben size geleceğim diye

O yüzden de olabilir.. Ama ayrıca kardeşiyle de çok sıcak olduğu söylenemez.. Zıt karakterler..

Daha çok sözlüsününde geleceğine bozuldu gibi :44: bilmiyorum

Beni almaya gelmişti yine kapıya ( aynı sokakta çalışıyoruz ya ), elinde bi dosya vardı o ne dedim kardeşinin sınav kağıdı olduğunu söyledi.. E zaten çıkarmıştın evde ya, bugün almaya gelecek dedim.. Gerek yok dedi işten 3 te çıkmış sözlüsü ile geziyomuş bana son dakika söyledi, bende dedim siz dolaşın biz gelmeye yakın o taraftan geçin ben size kağıdı veririm :44: dedi..

Ayıp olur dedim.. Ne ayıbı zaten kağıdı almaya uğruyordu, sen abartıp kurabiye yaptın çağırırım filan dedin hadi neyse de şimdi bi de sözlüsü çıktı dedi.. Zaten söyledim, ayıp filanda olmadı bizim tarzımız böyle o alınmaz filan dedi.. :44:

hmm ben de merak ediyorum onu çok.. haftaya misafirim gelecek sanırım ctesi günü.. o zaman yapabilirimmmm
Eşim bile beğendi, o benden beterdir hiç yemez neredeyse tatlı.. Tavsiye ederim

paytak_paytak_kosan_koala;27438759 [COLOR="#800080" .!.:
walla soracaktm sana kahvaltı yapıyorum dediğinde ama sonradan dedim ki sormayım,herkesin kendi kararı
geçmiş olsun o vakit... [/COLOR]

Evet , sizle konuştuktan sonra eşime de demiştim farketmez ya sınavda olsa tutacağım bi engel değil ki diye
Ama nasip işte, zaten kandillerde bile tam onikiden bulur beni.. Töbe

elif bir şey sormak istiyorum. nişanlı kızlar başlığına niye takılmıyorsunuz artık :44: ben de sürü psikolojisiyle buraya geldim, baktım herkes burda diye

ona bakarsan ben gelinler topiğindeyim ama ortada resmi olay söz konusu değil..
takılıyoruz öyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…