maşallah yavrum senin alışverişlerin bitmiyor
Sağol tatloşhayırlı uğurlu olsun Elif :)
ben de bekliyorum çeyiz mi aldı diye..
güle güle kullan elifcim..
ben de ciciş aldım ama tabak-bardak
artıkın böle sanırım..epey bir zaman kendime bir şey alamam doğru düzgün..gerçi almak da geçmiyor ya içimden..
şu kurabiyeyi ben de merak ettim..bizde kek, çörek, börek hiç durmaz olduğu gibi biter..baskül ailesi gibiyiz
yaa konu şey şimdi nasıl diyim...balayı önerileriniz var mı kızlar..
şu kurabiyeyi ben de merak ettim..bizde kek, çörek, börek hiç durmaz olduğu gibi biter..baskül ailesi gibiyiz
ne yapayım tatlım bayılıyorum kendime bişeyler almaya...Hem bu kış daha yeni kışlıklar almaya başladım...Daha devamı gelir
Sağol tatloş
ayyy ne güzel koysana resmini bakayım ne aldın belki banada ilham verirsin
Bilmiyorum valla der mi derTuhaf bi konuşma tarzları var kendi aralarında ailecek..
Bir de ilk değil, bu emrivaki durumu
Hatta şimdi amanda bana bunu ettiler yaptılar demeyi sevmem ama evlendiğimizin ikinci günü kayınvalidem aramıştı ben size geleceğim diye
O yüzden de olabilir.. Ama ayrıca kardeşiyle de çok sıcak olduğu söylenemez.. Zıt karakterler..
Daha çok sözlüsününde geleceğine bozuldu gibi :44: bilmiyorum
Beni almaya gelmişti yine kapıya ( aynı sokakta çalışıyoruz ya ), elinde bi dosya vardı o ne dedim kardeşinin sınav kağıdı olduğunu söyledi.. E zaten çıkarmıştın evde ya, bugün almaya gelecek dedim.. Gerek yok dedi işten 3 te çıkmış sözlüsü ile geziyomuş bana son dakika söyledi, bende dedim siz dolaşın biz gelmeye yakın o taraftan geçin ben size kağıdı veririm :44: dedi..
Ayıp olur dedim.. Ne ayıbı zaten kağıdı almaya uğruyordu, sen abartıp kurabiye yaptın çağırırım filan dedin hadi neyse de şimdi bi de sözlüsü çıktı dedi.. Zaten söyledim, ayıp filanda olmadı bizim tarzımız böyle o alınmaz filan dedi.. :44:
yaa konu şey şimdi nasıl diyim...balayı önerileriniz var mı kızlar..
canım eylülcüm hsyırlı olsun bunları gastronomik den mi aldın....
Günaydın KK'nın çıtır gelinleri ve gelin adayları....
Ben geldimmmm...
Harika bir cuma günü bugün kızlar...
ooooo canımmmm hoşgeldin..
seni görmek ne güzelll
bence eşin saat 3te çıkıp sözlüsüyle gezmesine bozulmuş.. sonra bi de onu da size getirecek olmasına ve tabii bunu son dk söylemesine.. neyse boşvermek lazım.. biz de pazar düğünden sonra ptesi eşimin halalarını otogara bırakmaya gittik gecenin bi körü düşün.. gariplikler var her ailede..
günaydın kızlar hayırlı cumalar
elif bir şey sormak istiyorum. nişanlı kızlar başlığına niye takılmıyorsunuz artık :44: ben de sürü psikolojisiyle buraya geldim, baktım herkes burda diye
hoşbulduk sağolun sizede hayırlı cumalar........
günaydın sende hoş geldin manolya, hayırlı cumalar
souvvenırcım, ellerine sağlık...güzel olduğundan şüphem yok.
Kadercim sağolasın...sizin fikirleriniz ışığında ve artık bir yerden başlamak lazım diyerek yapıyorum bir şeyler..
yalnız biraz işlere dönmem lazım..:26: şimdilik size iyi sohbetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?