2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

şu kurabiyeyi ben de merak ettim..bizde kek, çörek, börek hiç durmaz olduğu gibi biter..baskül ailesi gibiyiz

yaa konu şey şimdi nasıl diyim...balayı önerileriniz var mı kızlar..

maşallah yavrum senin alışverişlerin bitmiyor
ne yapayım tatlım bayılıyorum kendime bişeyler almaya...Hem bu kış daha yeni kışlıklar almaya başladım...Daha devamı gelir
hayırlı uğurlu olsun Elif :)
Sağol tatloş

ayyy ne güzel koysana resmini bakayım ne aldın belki banada ilham verirsin

şu kurabiyeyi ben de merak ettim..bizde kek, çörek, börek hiç durmaz olduğu gibi biter..baskül ailesi gibiyiz

ooo kanks bildiğim kadarıyla bizim düğünler aynı zamanda..Erken deilmi bunun için seni gidi seni

ayy canım basit şeyler yaaa...şidm baktım fotoğraflarını buldum

ben ayağı kırmızı olanını aldım..

Eki Görüntüle 559374

bunlar işte..ne görürsem alıyorum artık..

bence eşin saat 3te çıkıp sözlüsüyle gezmesine bozulmuş.. sonra bi de onu da size getirecek olmasına ve tabii bunu son dk söylemesine.. neyse boşvermek lazım.. biz de pazar düğünden sonra ptesi eşimin halalarını otogara bırakmaya gittik gecenin bi körü düşün.. gariplikler var her ailede..

hmm walla çok istediğimle gittiğimiz yer tamamen farklıydı birbirinden..
ama sorun da yapmadım kendime açıkçası..
ben ağva gibi bi yerde, butik otel tarzı bi otelde (örneğin ağva tree tops otel, ağva sweet home otel gibi.. ) çok şık odaları olan bi yerde kalmayı çok istemiştim.. ama sonra bi tanıdık yalova armutluda devremülkü olduğunu, denize nazır bi oda olduğunu, bu yıl da bizim düğünümüze denk geldiği için gitmeyeceğini, hakkını bize vereceğini söyleyince kalktk oraya gittik.. mekan olarak harikaydı,odamız denize nazırdı.. ama yemek olayını akşamları dışarda yiyoduk ama sabah kahvaltıya yetişemiyoduk o yüzden de kahvaltıyı evde hazırlamak gerekiyodu, sıkıntı etmedim ama güzeldi yine de.. ama açıkçası aklımda o butik odalarda kalmak kaldı.. fırsat sitelerindeki tatilleri takip ediyorum bazen de, bakalım kısmet bi kaçamak güzel olur belki sonra..

Günaydın KK'nın çıtır gelinleri ve gelin adayları....
Ben geldimmmm...
Harika bir cuma günü bugün kızlar...

koalacım, ağva hep çok merak ettiğim bir yer..dediğin gibi evlendikten sonra kaçış mekanımız olabilir..
balayı da olur neden olmasın..illa güney olacak diye takıntım yok...

Galeri | ARGOS in Cappadocia

şurayı bir incelesene...rüyaaaa gibi yaaaaa

Güle güle kullan Eylül, küçük büyük farketmez kız çeyizi çetrefilli iş bi yerden başlamak lazım

Hoş geldin Souvvenir

Bilmiyorum da ayıp oldu bence

En azından sözlüsüne, ben nasıl hala kendi aralarındaki konuşma tarzına şaşırıyorsam o çocukta şaşırıyordur

Bir de görümcem abime gideceğim sende gelirsin demiştir bile yani.. Eşim arayıp ben sınav kağıdını getiriyorum deyince şaşırmıştır herhalde.. Ben yapamam, ayıp olur diye düşünürüm şahsen.. Ama eşimin ailesinin arasında böyle şeyler normal.. İlk kez olmuyor emri vaki, bizi bile son dk. çağırırlar bazen eşim kızıyor hatta diyor ben size demiyor muyum emri vaki yapmayın ben artık evliyim tek siz yoksunuz belki müsait değiliz belki söz verdiğimiz başka birileri var.. Ama aynı tas aynı hamam.. Bir de sözlü konusuna bozuluyo herhalde..

Ben anneme böyle desem daha benle konuşmaz herhalde Ama annemde emri vaki yapmadı yapmazda zaten, hatta çalışıyoruz diye 1 yılda geldiği bir elin parmaklarını geçmez onu da ben arayıp ikna ederek çağırmışımdır..

Son düzenleme:
elif bir şey sormak istiyorum. nişanlı kızlar başlığına niye takılmıyorsunuz artık :44: ben de sürü psikolojisiyle buraya geldim, baktım herkes burda diye

kuzum özel bir sebebi yok pek kimseler yoktu sarmadı...arada takılıyorum yine.. buradaki muhabbet sardı ortam şeker yani..

souvvenırcım, ellerine sağlık...güzel olduğundan şüphem yok.

Kadercim sağolasın...sizin fikirleriniz ışığında ve artık bir yerden başlamak lazım diyerek yapıyorum bir şeyler..

yalnız biraz işlere dönmem lazım..:26: şimdilik size iyi sohbetler...

Kız anneleri öyle Kader'cim, benim annem de gelmiyor bana müsait olmuyoruzdur diye.
Bir de benim annemde şöyle bir mantık var "anasına bak kızından da çıkmıyor" demesinlermiş...
Deseler ne olacak annem o benim sonuçta, fakat bir noktada annemin çok fazla gelmemesi de iyi, kayınvalidem de yüz bulup gelemiyor.
Çok şükür bu aralar o anlamda iyiyiz, kimsenin gelip gittiği yok... Canım çıkıyor evde zaten

Kolay gelsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…