canım ben hiç yapmadım,annemi yaptıklarından dolayı öyle dedim..
eşim sebze sevmiyobu tür şeyler yapabilmem için 2 çeşit yemek yapma pratikliği ve hsonu bikaç yemek yapıp koyma alışkanlığı kazanmam şart.. yada eşim alışacak sebzeye de.. ama o bana 2 yumurta kır derse canım sıkılır benim.. taze fasülye sevmez normalde ama geçen yedi mesela ekmekle fln.. bakalım.. ellerine sağlık bu arada güzel olmuştur eminim..
Tencereden tattım biraz güzel gibiydi tadı.
Fakat oturup yemeden bilemiyorum tabii, kısmetse bu akşam yiyeceğiz.
Benim eşim Allah'tan sebze yiyor.
Ben akşam eve gittiğimde yayla çorbası, makarna yaptım.
Ama sıradan bir makarna değil ton balıklı bol sebzeli bir makarna doyduk.
2 akşam üst üste annelere gidince, evde yemek olmuyor bizde, perşembe akşamı napıcam diye düşünüyorum.
Neyseki eşim anlayışlı, ama dediğin gibi 2 yumurta kır dese benim de canım sıkılır.
Ben yemek yapmayı seviyorum, kısmetse akşama da yemekten sonra ertesi güne kolaylık olsun diye pırasa yapıcam kıymalı.
Ondan sonra yarın da kapuska yaparım dolabım dolu olur. Ek çorba, makarna veya pilav kolay zaten...
Kızlar ben çarşamba akşamı saçımı kestirdim.
Hc'nin ürünlerini kullanmaya başladım saç bakım yağı ve şampuanını almıştım.
Saçlarım baya bi kötü olmuştu son zamanlarda.
Bir de cildim inanılmaz düzeldi kızlar. Benim cildimde sorunlar olurdu hep.
Sivilce ve siyah nokta... Bugün ondan biraz keyifliyim...
evet yaaa şampuan önerisinde bulunun kızlar. ben Loreal kullanıyorum. acaba değiştirsem mi? gerçi saçlarım fena değil de
rica ederim canımmm. çalışanları cok güleryüzlüydü, zaten ortam da harika,ama dediğim gibi kahvaltı olayını hiç sevmemiştim ben :26:
canım geçen gün ben sordum da h&s öneren oldu kzlardan, HC öneren oldu.. bioblas diyen oldu..
ben araştırdım bioxin kadın tipi dökülme için yeeni şamp cıkarmış. (bioxin önermedi kızlardan biri,alışkanlık yapıyo diye..)
tresan almanya menşeli bitkisel bi şampuan, ısırganlısını mı alsam diye düşündüm..
bioblas da anti stress diye bi şampuan çıkarmış, içinde çinko-magnezyum vs de var.. o takıldı aklıma..
kararsız kaldım çok ben de..
canm posta kutunu siler misin gelmiii mesaj sana
ne güzel walla şu dediklerin.. brokoli, pırasa, lahana...
harika yaa.. ben çok severim sebze ama eşim yemiyodediğim gibi alışmam gerek ya ona çeşit yapmaya.. yada onun alışması gerek sebze yemeye.. ama işte o kdaar uğraş adam yarım tabak yesin.. insanın siniri bozuluyo...
ben de geçen ton balıklı makarna yaptım,kendisi dedi. ben de onu kremalı gibi yaptım.. ay görünce bu niye böyle olmuş dedi. sinirim bozuldu, nası seviyosan öyle tarif etseydin o zaman dedim ben de.. işte bu böyle olmaz ki, pişince ton balığını üzerine dökecektik fln...amaan!.. yemek işi zor.. ama sebze yemeyi özlüyorum ben.. bikaç kez deneyip sonra yemiyosa ona göre aksiyon almak lazım..
ben de geçen uçlarını kestirdim.. yağladım.. şampuan konusunda hala kararsızım..
cildine ne yaptın da düzeldi canım..
Canım benim saçlarım yağlı ve ince telli.evet yaaa şampuan önerisinde bulunun kızlar. ben Loreal kullanıyorum. acaba değiştirsem mi? gerçi saçlarım fena değil de
canım geçen gün ben sordum da h&s öneren oldu kzlardan, HC öneren oldu.. bioblas diyen oldu..
ben araştırdım bioxin kadın tipi dökülme için yeeni şamp cıkarmış. (bioxin önermedi kızlardan biri,alışkanlık yapıyo diye..)
tresan almanya menşeli bitkisel bi şampuan, ısırganlısını mı alsam diye düşündüm..
bioblas da anti stress diye bi şampuan çıkarmış, içinde çinko-magnezyum vs de var.. o takıldı aklıma..
kararsız kaldım çok ben de..
H&C de baya pahalıymış ya, iyi mi ki peki? ben ilk defa duydum :26:
kızlaaaar
ayşenuuuuurrrrraklıma leyla ile mecnundan ismail abi geldi .. izleyeniniz var mı o diziyi
akşam ne yaptın ayşenur çok merak ettim, kendi yemeğimi yaparken bile senin yemeğini düşündümben pırasayı yaptım kociş bayıldı iki tabak yedi ekşisi tam yerinde olmuş dedi kerevizde yap bi gün dedi ama annem hiç kereviz yapmazdı ben bilmiyorum tadını dedim .. o zaman annemde bi gün yiyelim seversen yaparsın dedi o seviyormuş
bu arada nazar ettim kendime galiba gece çok ağrım vardı dikişlerin olduğu yerde :26: çok uyandım .. şimdi geçti ama ilacımı alınca
Canım kereviz çok güzel oluyor tavsiye ederim yap bir gün, fakat zeytinyağlısı inanılmaz güzel oluyor.
Kayınvalidem ustadır o konuda bana tarifini verdi, bir gün unutturma sana da yazayım.
Yapmak istediğin zaman haber ver yani.
Ne dikişin var senin? Ben konuyu kaçırmışım hayırdır??? :26:
kızlaaaar
ayşenuuuuurrrrraklıma leyla ile mecnundan ismail abi geldi .. izleyeniniz var mı o diziyi
akşam ne yaptın ayşenur çok merak ettim, kendi yemeğimi yaparken bile senin yemeğini düşündümben pırasayı yaptım kociş bayıldı iki tabak yedi ekşisi tam yerinde olmuş dedi kerevizde yap bi gün dedi ama annem hiç kereviz yapmazdı ben bilmiyorum tadını dedim .. o zaman annemde bi gün yiyelim seversen yaparsın dedi o seviyormuş
bu arada nazar ettim kendime galiba gece çok ağrım vardı dikişlerin olduğu yerde :26: çok uyandım .. şimdi geçti ama ilacımı alınca
kereviz çıktıysa yaparım bu hafta canım sen bir ara ver tarifi
diş çektirdim ya ben, mini bi ameliyat gibi oldu 3 dikiş var diş etimde :26:
souvvenir canım alıntı yapmadım çok uzun olck diye..
makarnayı salata gibi yapıosun demek ki sen.. du bakalım bigün de öyle deneyeyim sebze düşmanı kocama..
zaten makarna da sevmiyo.. walla bi cins..
kremlerin ve peeling güzelmiş canım.. elimdekiler bitince deneyebilirm..
Canım benim çok geçmiş olsun, benim annemde dişleri ile uğraşıyor.
Bilirim diş hakikaten katlanılması zor bir ağrı malesef ki...
Öğlenden sonra yazarım canım tarifi buraya, kısmetse.
Birazdan yemeğe çıkıcam şimdi sıkıştırmayayım araya diye yazmıyorum eksik birşey yazarım sonra güzel olmaz.
Kereviz çıktı canım, en son kayınvalidemde yedim, ama kayınvalidem onu enginar görünümünde yapıyor.
Muhakkak vericem tarifini...
Ya ben çok seviyorum böyle paylaşımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?