- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
annenin oğluna yapışık hayatıilahi koalaa
canım sen öyle mi baktın, bak o da güzelmiş..
ama bunlar karı-koca bence..
kadın bana benziyo, şunu yapalım şuraya gidelim vs..
bi de o lafı ben de kullanırım sürekli
"hangi arkadaşın, tanıyo muyum" diye
teşekkürler canım, geçti inşallah20lik diş işte .. bir işe de yaramıyormuş .. sorunsuz çıksa bile bir süre sonra yeri itibariyle yeterli temizlenemediğinde çürüyüp yine çekilmek zorunda kalınıyormuş .. benimkinin yarısı çıkmıştı ama diğer öndeki dişlerimi etkilemeye başlamış.. çekti artık doktorum .. çok şükür iyiyim ama
kereviz aldırayım o zaman ben bugün kv'yebizim pazar alışverişini o yapıveriyor artık, marketi bıraktık
paylaşan sen olduğun için sanırım öyle yorumladımsenin eşin ve annesi hakkındaki düşüncemden dolayı
bizim de kp dün bana diyo ki sakın diyo hal'e gitme (hal var hemen iş yerime 100 metre.) orda da herşey tazecik.. eşim de istemiyo gitmemi.. ama insan seçerek,kendi bakarak almalı değil mi öyle düşünüyorum ben de... e ben ne diyeyim her zaman ordan bize bişeyler al mı diyeyim.. hiç öyle samimi olamıyorum yaa..hem zaten maddi durumları da çok ii değil, parasını da almaz..
bi de samimiyet işte.. yapamıyorum o kadar..
kv'ye yemeğin var mı gelcez diyemem, kp'e bize şunu şunu alsana diyemem...
cins miyim neyim ben de
dün artık aldıklarından doldurdular poşete.. diyo ki kv şu var mı bu varmı,var yok dedm artk.. muz koyuyo, 6 tane koydum diyo
hepimiz bi çeşidiz bence
ohhohh döktürmüşsünüz epeyy..
ilkyacım hoş geldin ve geçmiş olsun..ara ara yapacak sanırım bu diş sürprizlerini..:26:
bu arada oradan buradan dalıcam, okuduğum kadarıyla
kereviz çok güzel bir yemek..ben zeytinyağlısını seviyorum annem portakal suyuda ilave ediyor..patates kıvamında bir tadı var..
eşim "annem her cuma pazara giriyor, söyle bizim ihtiyaçlarıda alsın marketten almayalım daha taze olur" dedi. bende kv'yi arıyorum bunu alıver, şunu alıver diye .. para sıkıntıları pek yok yani var da biz 2 kişiyiz pazar masrafımız ne olabilir ki :26: kendilerine alırken biraz fazla alıveriyor bize de ordan veriyor zaten .. ben isterim çekinmem"akşam yemeğim yok sen ne yapacaksın bakiim sizde yiyelim" derim bazen zaten onlara gideceğizdir öncesinde böyle bir telefon hoşuna gidiyor kadının işte, özenerek hazırlıyor
sağol tatlımben biraz araştırayım kerevizle ilgili o zman baksana portakal suyu falan
ben yüz temizleme için birşey kullanmıyorum ya suyla yıkıyorum sadece .. bi türlü bana uygun birşey bulamadım çünkü üniversite yıllarımda.. birçok ürün denedim hep sivilce yaptı kurtulamadım .. artık hiç sivilcem siyah noktam yok artık bunu elde etmişken yeni bi temizleme jeli falan kullanmasam diyorum :26:
kızlaaaar
ayşenuuuuurrrrraklıma leyla ile mecnundan ismail abi geldi .. izleyeniniz var mı o diziyi
akşam ne yaptın ayşenur çok merak ettim, kendi yemeğimi yaparken bile senin yemeğini düşündümben pırasayı yaptım kociş bayıldı iki tabak yedi ekşisi tam yerinde olmuş dedi kerevizde yap bi gün dedi ama annem hiç kereviz yapmazdı ben bilmiyorum tadını dedim .. o zaman annemde bi gün yiyelim seversen yaparsın dedi o seviyormuş
bu arada nazar ettim kendime galiba gece çok ağrım vardı dikişlerin olduğu yerde :26: çok uyandım .. şimdi geçti ama ilacımı alınca
kendimi kötü hissediyorum, odunun tekiyim sanırım...
öğle arası evi düzelttim, eşim evi süpürmemi istemişti misafirler gelecek akşama. 40 dk boyunca ev işi yaptım. döndüğünde "yerleri süpürdün mü" dedi. ben de "evet, süpürmemiş gibi mi duruyor" dedim. o da "evet" dedi. moralim bozuk evden çıktım. mesaj attım "moral bozma konusunda profesyonelsin" diye. işyerine geldim ki çiçek göndermişönceden planlamış galiba ve ben kalbini kırdım çocuğun gözlerim doluyor...
cilt tipin ne bilmiyorum ama benim oldukça sorunlu bir cildim var canım...
epeydir görmeyenler gerçekten fondoten ya da bb krem kullanmadığıma inanmıyor..
cilt tipim yağlı ve gözenekler geniş..kullandığım ürünleri cilt dr.ma da söyledim çok güzel dedi..
artı bir şey önermedi..sen şuan memnunsan gerek yok..ama arada bir peeling yapmak ya da maske yapmak iyi gelmez mi?
ben hiç bir şey yapmadığım dönem banyoda yüzümü keseliyordum..
kendimi kötü hissediyorum, odunun tekiyim sanırım...
Koala sana da gelsin bu cevabımpizza, patates kızartması ve kahvaltılık bişiler yedik ben bir de kendime amerikan salatası yapmıştım, kader'e tavsiye ederken canım cekti
canım senin ürünler de sebamed ve la roche sanırım değilmi sadece..
benim cildimde ergenlikteki sivilcelerden kalma oyuklar var hafif hafif..
çözüm bulamıyorumkimyasal peeling dediler,aama asitle fln olan bişey o da.. iyice berbat olması düşüncesi korkutucu...
bilemiyorum ya...
bir de göz altı için l'oreal in bir kremini kullanıyorum.nemlendirmek amaçlı..
ama hergün düzenli bunları kullanıyorum evet..
sivilce izleri bende de var ama çok dert etmiyorum yaa..çok fazla değilse hiç üstüne düşme bence..
ev işine çok yardımcı oluyor. şu an izinli olduğu için büyük kısmı o yaptı evde. mesela yemeği de o yapacak. bana da süpürmeyi bırakmış. ama şaka diye söylediği bu tip şeyler kalbimi çok kırıyor. dile getiriyorum ama huyu olmuş. yine de konuşmayı denemeliydim... çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?