2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

annenin oğluna yapışık hayatı ilahi koalaa

Son düzenleyen: Moderatör:
souvennir'cım hiç rahatsız değilim uzun mesajlarından.. ne güzel bilgilendiriosun işte bizi..
bu kaparili tarife güvenemedim, alırıım uğraşırım yeemz iyice sinir olurum..
ama kapari dediğin turşu tadında dedin ya, merak ettim açıkçası..
ama biz şu anda yoğurtlu makarna, mantı sevmeyen bi insandan bahsediyoruz bilesin..
neymiş karışık oluyomuş
amaaan bi çeşit işte.. ben normal sebzelerden başlayım yavaş yavaş..
kerevzin zeytinyağlısına bayılırım bu arada.. hatta dolmasına da bayılırım... alıp yapsam da yanına patates de doldursam, benim cins onu yese ben de kereviz yeseeemmm

geçmiş olsun ilkay 20 lik diş kötü oluyormuş çektirip kurtulmuşsun gerçi bilmiyorum çekilmesi iyi çekilmemesi mi iyiymiş bende kerevizi yemem fazla çok nadir başka yemek ararım

paylaşan sen olduğun için sanırım öyle yorumladım senin eşin ve annesi hakkındaki düşüncemden dolayı

bizim de kp dün bana diyo ki sakın diyo hal'e gitme (hal var hemen iş yerime 100 metre.) orda da herşey tazecik.. eşim de istemiyo gitmemi.. ama insan seçerek,kendi bakarak almalı değil mi öyle düşünüyorum ben de... e ben ne diyeyim her zaman ordan bize bişeyler al mı diyeyim.. hiç öyle samimi olamıyorum yaa..hem zaten maddi durumları da çok ii değil, parasını da almaz..
bi de samimiyet işte.. yapamıyorum o kadar..
kv'ye yemeğin var mı gelcez diyemem, kp'e bize şunu şunu alsana diyemem...
cins miyim neyim ben de
dün artık aldıklarından doldurdular poşete.. diyo ki kv şu var mı bu varmı,var yok dedm artk.. muz koyuyo, 6 tane koydum diyo
hepimiz bi çeşidiz bence

paylaşan sen olduğun için sanırım öyle yorumladım senin eşin ve annesi hakkındaki düşüncemden dolayı

ama ben buna çok güldüm yaaa

Son düzenleme:
ohhohh döktürmüşsünüz epeyy..

ilkyacım hoş geldin ve geçmiş olsun..ara ara yapacak sanırım bu diş sürprizlerini..:26:
bu arada oradan buradan dalıcam, okuduğum kadarıyla

kereviz çok güzel bir yemek..ben zeytinyağlısını seviyorum annem portakal suyuda ilave ediyor..patates kıvamında bir tadı var..

saç ile ilgili pek çok şey yazmıştım ayşecimmmm

ben yüzüm için sebamet kullanıyorum

sonrasında da bu kremi..

büyükada daki oteli de beğendim...pek çok alternatif var, zaman varken araştırayım diyorum..

elifcim seni de heveslendirdim, ver coşkuyu kıvamındaa ama ne güzel işte plan yapmak vs de
bu işlerin en keyifli kısmı

eşim "annem her cuma pazara giriyor, söyle bizim ihtiyaçlarıda alsın marketten almayalım daha taze olur" dedi. bende kv'yi arıyorum bunu alıver, şunu alıver diye .. para sıkıntıları pek yok yani var da biz 2 kişiyiz pazar masrafımız ne olabilir ki :26: kendilerine alırken biraz fazla alıveriyor bize de ordan veriyor zaten .. ben isterim çekinmem "akşam yemeğim yok sen ne yapacaksın bakiim sizde yiyelim" derim bazen zaten onlara gideceğizdir öncesinde böyle bir telefon hoşuna gidiyor kadının işte, özenerek hazırlıyor

Kızlar az önce yeni bi program yüklenmesi için laptopımı istediler

Pat diye çıkmam gerekti , cevap veremediklerim varsa kusura bakmayın

Ve şu an yeni program ve getirdikleri ile beraber yazıcıdaki saçma algıdan ötürü işim epey yoğun

Aşağıda da chicken nickli birini gördüm, bu yoğunlukta epey acıktım fazla dolanmasını tavsite etmiyorum Zaten Cumaları genelde içerde yemeyi tercih ediyordum eşim Cuma da olduğundan, buraya menü söyleyebildim daha yeni..

Görüşmek üzere hoşça kalın

sağol tatlım ben biraz araştırayım kerevizle ilgili o zman baksana portakal suyu falan
ben yüz temizleme için birşey kullanmıyorum ya suyla yıkıyorum sadece .. bi türlü bana uygun birşey bulamadım çünkü üniversite yıllarımda.. birçok ürün denedim hep sivilce yaptı kurtulamadım .. artık hiç sivilcem siyah noktam yok artık bunu elde etmişken yeni bi temizleme jeli falan kullanmasam diyorum :26:

walla çok iyi yaa.. benim kv zor yürüyor, önceden arayıp da yemeğe gelcez demek uygun gelmiyo pek..
öyle özenerek hazırlaması zorluk ona yani.. haa arar ben bugün şu yemeği yapıyorum gelin der o ayrı..onda da beni aramıyo ya sinir oluyorum, sanki evde yemek var mı yok mu eşim bilecek
varsa yemeğe gelelim yoksa biz evde yeyip gelelim dedi eşim geçende mesela..
bilmiyorum ki ben daha o kadar samimi olmaya gerek duymadım onlarla..

cilt tipin ne bilmiyorum ama benim oldukça sorunlu bir cildim var canım...
epeydir görmeyenler gerçekten fondoten ya da bb krem kullanmadığıma inanmıyor..
cilt tipim yağlı ve gözenekler geniş..kullandığım ürünleri cilt dr.ma da söyledim çok güzel dedi..
artı bir şey önermedi..sen şuan memnunsan gerek yok..ama arada bir peeling yapmak ya da maske yapmak iyi gelmez mi?
ben hiç bir şey yapmadığım dönem banyoda yüzümü keseliyordum..

Koala sana da gelsin bu cevabım pizza, patates kızartması ve kahvaltılık bişiler yedik ben bir de kendime amerikan salatası yapmıştım, kader'e tavsiye ederken canım cekti

kendimi kötü hissediyorum, odunun tekiyim sanırım...

neden canım sana nolduu?

öğle arası evi düzelttim, eşim evi süpürmemi istemişti misafirler gelecek akşama. 40 dk boyunca ev işi yaptım. döndüğünde "yerleri süpürdün mü" dedi. ben de "evet, süpürmemiş gibi mi duruyor" dedim. o da "evet" dedi. moralim bozuk evden çıktım. mesaj attım "moral bozma konusunda profesyonelsin" diye. işyerine geldim ki çiçek göndermiş önceden planlamış galiba ve ben kalbini kırdım çocuğun gözlerim doluyor...

erkeklerin ev işlerine karışmalrını anlamıyorum, mümkünse bir işin ucundan tutsunlar bazen ama
yorum yapmasınlar yahuu

canım senin ürünler de sebamed ve la roche sanırım değilmi sadece..
benim cildimde ergenlikteki sivilcelerden kalma oyuklar var hafif hafif..
çözüm bulamıyorum kimyasal peeling dediler,aama asitle fln olan bişey o da.. iyice berbat olması düşüncesi korkutucu...
bilemiyorum ya...

kendimi kötü hissediyorum, odunun tekiyim sanırım...

hayırdır,neden öyle dedinn kii :26::26:

Koala sana da gelsin bu cevabım pizza, patates kızartması ve kahvaltılık bişiler yedik ben bir de kendime amerikan salatası yapmıştım, kader'e tavsiye ederken canım cekti

aaa süper bi menüymüş bu, kıskandım
ben de akşama mercimekli bulgur pilavı yanına ayran önden de bi çorba yapacaktım..
napsam ki şimdi

Son düzenleme:
ev işine çok yardımcı oluyor. şu an izinli olduğu için büyük kısmı o yaptı evde. mesela yemeği de o yapacak. bana da süpürmeyi bırakmış. ama şaka diye söylediği bu tip şeyler kalbimi çok kırıyor. dile getiriyorum ama huyu olmuş. yine de konuşmayı denemeliydim... çok üzüldüm.

kriz anlarında susmak ve sonrasında düşünmek en sağlıklı sonuç bence..

olan olmuşş..gönlünü alırsın..en azından ne yaptığını biliyorsun..geçmişteki bir
şey için bu kadar çok kafa yorma canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…