2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sen de gaza geldinn

iyi de senin bi suçun yok bunda.. bence eşin evden çıkarken moralinin bozulduğunu anladğı için yollamıştır o çiçeği..
önceden planlı gibi gelmedi bana.. zaten yakında varsa hemen gelir ki..
sen o kdar koştur sonra bi takdir edilme... hiç de odun sen olmuyosun bu durumda afederisn ama..
bi de karışmasınlar yaa..
çiçeği de önceden değil, sen gidene kadar göndertmiş olabilir..

çiçeği önceden sipariş etmiş. benim işyerimle evim arası mesafe 3 dk falan. ve olay çıkarken oldu. ev de şehirden uzakta. bana jest yapmıyorsun demiştim haftaiçi bir gün. o da dün hediye almış, bugün de çiçeği ayarlamış anlaşılan. bugün bir de adaylığım çıkıyor, yemin töreni var. jest ve tebrik olsun diye göndermiş belli ki. neyse artık alıcaz birbirimizin gönlünü bir şekilde

bazen canım sıkılıyo ama çaresi yok maalesef..
ben de gülsuyuna karıştırdığım laktik asitten tonik yaptım.. biraz yakıyor ama sıkılaşması için birebirmiş..
umarım işe yarar... hafiften pullanmalar var şimdi cildimde, sözde soyulup taze cilt gelecekmiş.. du bakalım..

sen de gaza geldinn

onun için güldüm ya o kadar
ama pizza yapmam akşam herhalde, çok hamurişi yedik bu hafta..
bi de pazar kahvaltıya gitcez birine, orda da yerizz.. ama menü süper tuttum,yapıciiiim bi gün

banyoda yüzümü keseliyorum zaten 10 günde birde niveanin peeling'ini yapıyorum .. yani günlük birşey yapmıyorum ben :44: korkuyorum yine sivilcelenirim diye karma benim cildim yani T bölgem yağlı sadece :26: hatta pazar günü watsonstan şu ürünü aldım tam elime, kara verdim satın alacaktım ama gezinirken düşündüm düşündüm vazgeçtim almadım alsam mı

walla canım çok süpermiş eşinin yaptıkları, takdir edilir ama yine de o kadar çabanı görmezden gelmemeliydi.. hem de o şakalara çok üzüldüğünü söylemene rağmen... olsun,sen de alırsın gönlünü.. bence o senden bişey bekliodur şimdi.. bi ara konuş istersen, işte üzüldüm söylediğine ama sen çok incesin bilmem ne fln.. geçer bişey olmaz..

krizsavar üzülme, tamam güzel jest yapmış ama öncesinde de niye moralini bozuyor böyle anlamadım:26: madem çiçek göndermişsin çiçeği gördüğünde sevinme de müsade etseymiş ..

canım senin memnuniyetinle ilgili tabi...ben mesela her gün makyaj yaparım..
sadece makyaj temizleyicisi memnun etmiyor beni..derinlmesine temizlik istiyorum..
sonra nemlendirici falan..eğer gerek görmüyorsan bırak kullanma tabi..

mesaj attım. haklı taraflarımı gördü sanırım. akşam da tam alırım gönlünü inşallah. bir sarılırım geçer, tüm yaralar iyileşir di mi :)
çok sağolun arkadaşlar. eşimin mesajlarından ve sizin yorumlarınızdan sonra daha iyi hissediyorum.

koalacım şu bahsettiğim kremi biraz inceler misin?

gerçekten herkesin memnun kaldığı bir krem..

krizsavar üzülme, tamam güzel jest yapmış ama öncesinde de niye moralini bozuyor böyle anlamadım:26: madem çiçek göndermişsin çiçeği gördüğünde sevinme de müsade etseymiş ..

söylediğinin moralimi bozabileceğini düşünmüyor da ondan :) şaka yapmıştım diyor ama ciddi ciddi söylüyor. neyse halledicez yavaş yavaş ne yapalım :44:

Kızlar maşallahınız var, ben yemeğe gidip gelene kadar döktürmüşsünüz ortalığı...

Şanslısın canım o konuda o zaman, bende aynı koala'nın dediği gibi kv veya kp'ye herhangi birşey söyleyemem.
Çünkü bizimkiler biraz yüzsüz sınıfından, ben söylersem onlar başıma ne işler çıkartır kestiremiyorum.
En iyisi onlar kendi işlerine baksın ben kendi işime bakayım...

Kapari turşu tarzında birşey canım, tavsiye ederim bir ara al.
Normal salatalara da konulabilecek cinsten, atıyorum bir denersin kendin, eşinin hoşuna gidip gitmeyecek şeyleri sen çözmüşsün artık.
O yüzden onunda hoşuna giderse yaparsın, ama hakikaten eşin bir enteresanmış, allah sana kolaylık versin.
Yemek konusunda baya seni uğraştıracak anlaşılan... Ama sıkma canını eskiden babamda sebze yemezmiş.
Annem zamanla yapa yapa bir de çocuk işin içine girince mecbur o çocuk sağlıklı beslenecek nihayetinde, erkeklerde alışıyor bir süre sonra.
arada bir ona sen şöyle de "sen onu bunu yemiyorsun ama çocuğun olunca da sana bakarak beslenirse ne olacak? çocuğumuz sağlıksız olsun istemiyorsan bence sende sebzelerden yemelisin, kendini alıştırmalısın, yoksa çocuğumuzda sebze yemez daha güçsüz bir vücudu olur, anne baba ne yaparsa çocuklar onu yapar" dersin bakalım tepkisi ne olacak...

Ben zeytin yemem mesela fazla, eşim bana bu şekilde yaklaşınca yiyorum mecbur çünkü haklı.
Çocuklar malesef gördüğünü yapmakta bir numaralar

kendimi kötü hissediyorum, odunun tekiyim sanırım...

Canım takma kafana ve sıkma canını çok büyütülecek mevzu değil.
Ayrıca benimde eşim bazen böyle şakalar yapar, anlıyorum seni, ama erkeklerin hamurunda odunluk var.
Yani odunluk sende değil aslında, senin üzülmeni gerektiren birşey yok ortada.
akşama eve gidince eşine teşekkür edersin, tatlı dille yaklaşırsın, hiç birşey olmamış gibi olur inan bana

koalacım şu bahsettiğim kremi biraz inceler misin?

gerçekten herkesin memnun kaldığı bir krem..

canım bi bakayım,biraz tuzluymuş ama işe yarasa keşke.. çok teşekkürler..

Son düzenleme:

ben pek makyaj yapmıyorum sadece yaparsam diplinear ve rimel kullanıyorum o kadar sebamed den memnunsan ben onu bir araştırayım daha önce sebamedin güneş kreminden başka birşey kullanmadım .. belki onun yüz temizlemesi bana iyi gelir sivilce yapmaz ..

bloglardan araştırabilirsin canım..
bana da bir arkadaşım tavsiye etti..artık orada kullananlara bakıyorum..
ayrıca ben de kullandım bn de memnunum..

ben bu pazar meselesinde söylüyorum sıkıntı yapmıyorum .. evlerimiz yakın .. pazarda yakın .. arabayla kv ve kp gidiyorlar .. akşamda biz uğrayıp alıyoruz .. başıma bir iş çıkartamıyor kv .. eşim sayesinde oda .. konuşturmaz annesini bana karşı, taleplerine de dur demesini biliyor

Zeytinyağlı Kereviz

Kayınvalidem kerevizleri bu şekilde doğrayarak yapıyor.
Salı akşamı tarifini aldım kızlar, buyrun sizinle de paylaşayım şimdik:

1 kg Kereviz (kerevizler aynı boyda olursa bu yuvarlak şekilde olmaları daha hoş olur, mümkün mertebe boyları aynı alınsın)
1 su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı portakal suyu
1 limon
Bezelye, havuç, patates, arpacık soğan
4 ad. kesme şeker
Tuz
Su

Öncelikle kerevizleri soyup, kararmaması için limon suyu ile ovun.
Kerevizleri yuvarlak şekilde (çok ince olmamak kaydıyla, yoksa dağılır, resimdeki gibi) doğrayın.

Bir kenarda tencereye 1 su bardağı zeytin yağını, ayıkladığınız arpacık soğanları koyun ve kavurun.
Sonrasında garnitür şekline getirdiğiniz havuç, patates ve bezelyeleri de ekleyin (eğer kavanoz garnitür kullanacaksanız bu işlemi yapmayın, en son garnitürü ekleyin, yoksa dağılırlar).
1 bardak portakal suyunu 4 ad kesme şekerini, tuzu ekleyerek bu karışımı biraz kavurun.
Yayvan bir tencereye biraz zeytin yağı koyarak içine kestiğiniz kerevizleri düzgünce dizin.
Kavurduğunuz karışımı kerevizlerin bulunduğu tencereye boşaltın, kapağını kapatın ve pişmeye bırakın.
Kerevizler önce suyunu salacak, sonra suyunu çekecektir, çok sulu olmaması için yarım su bardağı su koyabilirsiniz.

Burada püf nokta kerevizlerin su salıp tekrar kendi sularını çekmesiymiş.
Aynı zamanda garnitürleri ne kadar bol tutarsanız o kadar lezzetli oluyor.
Resimdeki gibi piştikten sonra kerevizleri (portakallar hariç) bir tabağa dizebilir üzerlerine de resimdeki gibi garnitürü yerleştirebilirsiniz.
Afiyet olsun şimdiden

anlatımına bayıldım hemen yazıyorum tarifini canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…