- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
evet ayneni kv değil de kp alıyor. zaten eve 2 kez geldiler daha.. sürekli ya biz gidiyoruz, ya topluca bi yerlere gidiyoruzbi dayısıyla geldiler eşimin düğünden bi hafta sonraa, bi de 3 hafta önce geldiler.. 2. geldiklerinde marul,domates,salatalık vs doldurmuş babası..
geçen eşim gittiğinde de mandalina fln doldurmuşlar bi poşete..
dün de gelirken yine yeşillik, havuç,meyve, balık çok geldi kalan balığı fln doldurdu..
dediğin gibi istemiyrum, ister misin deyince " e ver,almam demem" diyorum..
ama işte ne bileyim ısınamıyorum ben
bende ısınmadım 2 yılı geçti .. ama ısınmak zorunda değilim diye düşünüyorum ben, idare edeyim yeterli bence
bende ısınmadım 2 yılı geçti .. ama ısınmak zorunda değilim diye düşünüyorum ben, idare edeyim yeterli bence
aaayyy kocişim facede benim için birşey paylaşmış
"evet insan ayrımı yapıyorum! herkes bi yana ilkay (burda beni etiketlemiş) sol yanıma "bide kalp konduruvermiş
romantikliğe bak sen aşka gelmiş
bazen böyle romantikliği tutuyor bebişimin
"evet insan ayrımı yapıyorum! herkes bi yana ilkay (burda beni etiketlemiş) sol yanıma "bide kalp konduruvermiş
size uyumak uzere geldigim mescitten sesleniyorummm
size uyumak uzere geldigim mescitten sesleniyorummm
waay waay wayy
ben face'den benimkini etikeetliyorum da zahmet edip beğenmiyo bile..
geçen bişey yazmıştım, baktım tık yok.. face'ini açınca ben beğeniim bari dedim, zorla beğendircen yani dedi, iptal ettim sinir şey
Slm hepinize kızlar.. Bende 09 Haziranda evlendim.. Hem iş, hem ev, hem aileleri idare etmek zor oluyormuş ta, evlenince öğrendimmm
gıcık şey beğeniverse ne olacak sanki dimieşim paylaşmış 12. saniyede beğendim ben msnden yazıyor ne ara beğendin hemen diye, şaşırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?