2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bende ısınmadım 2 yılı geçti .. ama ısınmak zorunda değilim diye düşünüyorum ben, idare edeyim yeterli bence

bende ısınmadım 2 yılı geçti .. ama ısınmak zorunda değilim diye düşünüyorum ben, idare edeyim yeterli bence

Evet evet artık ısınma derdinde değilim..
kısmet.. belki ilerde.. sadece ben değil onlar da beni idare etsinler.. tamam..
umarım korktuklarımızdan emîn eylesin Rabbim hepimizi..

aaayyy kocişim facede benim için birşey paylaşmış

"evet insan ayrımı yapıyorum! herkes bi yana ilkay (burda beni etiketlemiş) sol yanıma " bide kalp konduruvermiş

Son düzenleyen: Moderatör:
aaayyy kocişim facede benim için birşey paylaşmış

"evet insan ayrımı yapıyorum! herkes bi yana ilkay (burda beni etiketlemiş) sol yanıma " bide kalp konduruvermiş

waay waay wayy
ben face'den benimkini etikeetliyorum da zahmet edip beğenmiyo bile..
geçen bişey yazmıştım, baktım tık yok.. face'ini açınca ben beğeniim bari dedim, zorla beğendircen yani dedi, iptal ettim sinir şey

size uyumak uzere geldigim mescitten sesleniyorummm

sen süper misin ne

Slm hepinize kızlar.. Bende 09 Haziranda evlendim.. Hem iş, hem ev, hem aileleri idare etmek zor oluyormuş ta, evlenince öğrendimmm

gıcık şey beğeniverse ne olacak sanki dimi eşim paylaşmış 12. saniyede beğendim ben msnden yazıyor ne ara beğendin hemen diye, şaşırmış

Slm hepinize kızlar.. Bende 09 Haziranda evlendim.. Hem iş, hem ev, hem aileleri idare etmek zor oluyormuş ta, evlenince öğrendimmm

merhaba hoşgeldin, hem eve, hem işe, hem eşe, hem ailelere yetmeye çalışan gelinler kervanına

Hoşbuldummahhh ahhh bekarken bölemiydim beeenn. Maaşım cebimde atlardım arabama haydi gezmeye şimdi dışarı çıkıyoruz hemen evime gitmek istiyorum. Sizde de böle oldumu kızlar? ben ev kolik oldum sanki de çok seviyorum evimi

Kızlar ben bi yemek albümü buldum süper Burda bi üye paylaşıyo ama pek bi hamarat..

Tam size yazıyordum biri geldi, ekranı indirdim yorumu gönderememişim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…