2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlar ben birazdan toparlanıp çıkarım.. size iyi hafta sonları..
yarın ben gibi çalışan arkadaşlarıma görüşmek üzere-yarın için-

Durun biraz da iştahınızı kapatayım

Konu sahibesinin adı yazılı bi hediye kutusu gelmiş, bi açmış içinden ölü yılan çıkmış

ay zaten cok acım yaa deli gibi acım beenn

face'de bir grubu varmış ama tarifleri görmek için üye olmak gerekiyor .. neyse resimler güzel, ama çok acıktırdı beni de ayşenur gibi akşam yemekte ne var ayşenur

akşama annemdeyim kuzuumm, kadıköy'üme gidiyorumm yemekte ama püre, pilav ve schinitzel varmışş, çok da severim, pek de severimm

evet evet,ayşenurun aç olduğunu duyunca ilkayla aklımızza aynı şey gelmiş.. yemekte ne var
anne menüsü de süpermiş ama! bayılırım bende..
afiyet olsun yeawrumm

ay belki de kocamlar akşam biraz gezeriz kadıköy'de geceleyinn, neden olmasın ama değil mi?

gezin gezin kıııığğğzzz (yalan dünya Nurhayat kıvamında söyledim)

kızlar ben birazdan toparlanıp çıkarım.. size iyi hafta sonları..
yarın ben gibi çalışan arkadaşlarıma görüşmek üzere-yarın için-

benim gibi arkadaşların yani bu işten bir an önce ayrılmalıyım .. bir cumartesi istiyorum ben hadi eylül güle güle

Ağlama, makyajın akar

Şaka bir yana, şimdi buraya sık sık yazıyorsun ya mesaj sayın artar o zaman bakabilirsin albüme..

Ağlamıcammm..
iş yemeğe gelince bu yaşıma kadar daha domates doğramadan evlendim. Yaptıklarımı gören sen mi yaptın diye şaşırıolar şimdilik zehirlenen yok

bayılırım şinitzele biz kv'ye gideceğiz ne var menüde bilmiyorum

pek iyi sayılmaz, yani benim damağıma göre :44:

bizim gibi menüyü belirleyip gidin
ben dün balık yapcam gelsinler dedim, evin kokmasın demiş kv..
aldık balıkları gittik, aman melekem kavur balıkları dedikk

Durun biraz da iştahınızı kapatayım

Konu sahibesinin adı yazılı bi hediye kutusu gelmiş, bi açmış içinden ölü yılan çıkmış

nerden çıktı bu yaa bdv'den mi yine

biraz önce beni bi iş görüşmesi için aradılar ya, fi tarihinde başvurmuştum, geri çevirdim gitse miydim yeaa? bu işimden cok da memnun oldugum söylenemez ama neyse. bilmedim. size saatleri söylediğim yeri gönderiyorum. Manama'yı bulana plaket vericiimm
Tokyo'da saati bulana da Burhan çantasıııı

teşekkür ederim arkadaşım. Bugün işteyim mesela evde yemek yok bilmiyorum artık napçamm.. Ben anneme de gidemiom kiii

teklif iyimiydi bacım, maaş dolgunsa, mesai saatleri de burdan daha azsa bir konuşalım deseydin
güldürdün beni tokyoda saat kaç

teşekkür ederim arkadaşım. Bugün işteyim mesela evde yemek yok bilmiyorum artık napçamm.. Ben anneme de gidemiom kiii

Benimde yemeğim yok

Kurabiyem var ama o sonra tatlı niyetine

Fırında patates düşünüyorum çok severiz ama çoktandır yapmamıştık

Slm. Kızlar nasılsınız?

Ben pek gelemiyorum düğüne kadar tüm işlerimi halletmeliyim arada yaxdıklarınıza bakıp çıkıyorum :))) Ben de hiç yemek yapmasını bilmem aslında çok korkardım önceden sizi okudukça cesaret geldi yardımcı oluyorsunuz bana da fikir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…