Senin başın kel mi
Neden yani ? Albümü herkese açık ki..
inşallah güzel şeyler vardır kuzumm. mutfagı iyi midir kv'nin?
hehehe mesaj sayım yetmiyormuştaa
ay zaten cok acım yaa deli gibi acım beenn
face'de bir grubu varmış ama tarifleri görmek için üye olmak gerekiyor .. neyse resimler güzel, ama çok acıktırdı beni de ayşenur gibiakşam yemekte ne var ayşenur
akşama annemdeyim kuzuumm, kadıköy'üme gidiyorummyemekte ama püre, pilav ve schinitzel varmışş, çok da severim, pek de severimm
ay belki de kocamlar akşam biraz gezeriz kadıköy'de geceleyinn, neden olmasın ama değil mi?
kızlar ben birazdan toparlanıp çıkarım.. size iyi hafta sonları..
yarın ben gibi çalışan arkadaşlarıma görüşmek üzere-yarın için-
Durun biraz da iştahınızı kapatayım
Konu sahibesinin adı yazılı bi hediye kutusu gelmiş, bi açmış içinden ölü yılan çıkmış
Ağlama, makyajın akar
Şaka bir yana, şimdi buraya sık sık yazıyorsun ya mesaj sayın artar o zaman bakabilirsin albüme..
Ağlamıcammm..iş yemeğe gelincebu yaşıma kadar daha domates doğramadan evlendim. Yaptıklarımı gören sen mi yaptın diye şaşırıolar şimdilik zehirlenen yok
Ağlamıcammm..iş yemeğe gelincebu yaşıma kadar daha domates doğramadan evlendim. Yaptıklarımı gören sen mi yaptın diye şaşırıolar şimdilik zehirlenen yok
bayılırım şinitzelebiz kv'ye gideceğiz ne var menüde bilmiyorum
pek iyi sayılmaz, yani benim damağıma göre :44:
Durun biraz da iştahınızı kapatayım
Konu sahibesinin adı yazılı bi hediye kutusu gelmiş, bi açmış içinden ölü yılan çıkmış
nerden çıktı bu yaa bdv'den mi yine
biraz önce beni bi iş görüşmesi için aradılar ya, fi tarihinde başvurmuştum, geri çevirdimgitse miydim yeaa? bu işimden cok da memnun oldugum söylenemez ama neyse. bilmedim. size saatleri söylediğim yeri gönderiyorum. Manama'yı bulana plaket vericiimm
Tokyo'da saati bulana da Burhan çantasıııı
Eki Görüntüle 559782
teşekkür ederim arkadaşım. Bugün işteyim mesela evde yemek yok bilmiyorum artık napçamm.. Ben anneme de gidemiom kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?