2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar ben bi yemek albümü buldum süper Burda bi üye paylaşıyo ama pek bi hamarat..

Tam size yazıyordum biri geldi, ekranı indirdim yorumu gönderememişim hala

ooh ohh yemek de canımı ye zaten evimde kitapla dolaşıyorum zaten

evet bende öyleyim pek evimizde olalım istiyorum ama bazen pazar günlerini evde geçirmek istemiyorum .. çünkü bütün hafta işten eve gel temizlik yap, yemek yap, çamaşır at, çamaşır ser, ütü yap olarak geçtiyse eğer (her haftam böyle geçmiyorda) o zaman pazar günü dışarıda eşimle gezesim geliyor

offf uyuyamadim masama gidiyom.

Kızlar ben bi yemek albümü buldum süper Burda bi üye paylaşıyo ama pek bi hamarat..

Tam size yazıyordum biri geldi, ekranı indirdim yorumu gönderememişim hala

bakalım hangi albümmüş o

Hepsinde yok sanırım ama tarif istendiğinde paylaşmış resmin altındaki yorumlarda

face'de bir grubu varmış ama tarifleri görmek için üye olmak gerekiyor .. neyse resimler güzel, ama çok acıktırdı beni de ayşenur gibi akşam yemekte ne var ayşenur

face'de bir grubu varmış ama tarifleri görmek için üye olmak gerekiyor .. neyse resimler güzel, ama çok acıktırdı beni de ayşenur gibi akşam yemekte ne var ayşenur

Evet ama benim face engelli şirket bilgisayarında, evde de hiç açmak gelmiyor içimden gün boyu zaten bilgisayar başında çalıştığımdan..

Burdan paylaşırsa bakarım sadece Evet resimlerini gördükçe iştahı kabarıyo insanın

tam anlamadım, çalışıyormusun çalışmıyormusun canım? eşinle beraber olduğun için pek işe gitmiyorsun sanırım :26: ne kadar evdeysen temizlik o kadar göze batıyor .. bak ben eve akşamdan akşama gidiyorum, pazar günüm tatil sadece hiç temizlik falan batmıyor gözüme günlerdir katlanmayı bekleyen çamaşırlarım da batmıyor, o odanın kapısı kapatıyorum oldu bitti

akşama annemdeyim kuzuumm, kadıköy'üme gidiyorumm yemekte ama püre, pilav ve schinitzel varmışş, çok da severim, pek de severimm

Şöle anlatayım ben hemşireyim canım evlenince şehir değiştirdik bende işimden ayrıldım. Şimdi de eşimin yanında muhasebedeyim ne anlarsam muhasebeden. Bende bi kapatabilsem o kapıları dün eşim uyudu ben ütü yaptım duramıyom ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…