- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
biraz önce beni bi iş görüşmesi için aradılar ya, fi tarihinde başvurmuştum, geri çevirdimgitse miydim yeaa? bu işimden cok da memnun oldugum söylenemez ama neyse. bilmedim. size saatleri söylediğim yeri gönderiyorum. Manama'yı bulana plaket vericiimm
Tokyo'da saati bulana da Burhan çantasıııı
Eki Görüntüle 559782
Koala gider ayak sana kopuyorum bebegim
son dakika haberleri
Evet, Mehmet Ali Birand'dan güzel sunuyorumdur en azından
Benimde yemeğim yok
Kurabiyem varama o sonra tatlı niyetine
Fırında patates düşünüyorum çok severiz ama çoktandır yapmamıştık
o adamın kravatları güzel oluyor ama güldürüyor beni
ben dün adını "çabuk kurabiye" koyduğum kurabiyeden yaptım akşam kociş maç izlerkenmalzemeleri sadece:
1 bardak sıvı yağ
3 bardak un
1 paket sade krem şanti
malzemeler bu kadar iyice yoğuruyorsun sonrada un kurabiyesi gibi şekil veriyorsun .. bir arkadaşım vermişti tarifi .. bu ikinci yapışım bu sefer içine damla çikolata da koydum güzel olduun kurabiyesine benzer bir tadı var .. bence acil durumlarda yapabilirsiniz kızlar
fırında patates bak iyiki söledin yapmadım ama denemekten ne çıkar ki?
fırında patates bak iyiki söledin yapmadım ama denemekten ne çıkar ki?
Benimde yemeğim yok
Kurabiyem varama o sonra tatlı niyetine
Fırında patates düşünüyorum çok severiz ama çoktandır yapmamıştık
ben dün adını "çabuk kurabiye" koyduğum kurabiyeden yaptım akşam kociş maç izlerkenmalzemeleri sadece:
1 bardak sıvı yağ
3 bardak un
1 paket sade krem şanti
malzemeler bu kadar iyice yoğuruyorsun sonrada un kurabiyesi gibi şekil veriyorsun .. bir arkadaşım vermişti tarifi .. bu ikinci yapışım bu sefer içine damla çikolata da koydum güzel olduun kurabiyesine benzer bir tadı var .. bence acil durumlarda yapabilirsiniz kızlar
Evet ben pek haber sevmem ( internetten gerekli gördüğüme gün içince bakarım ) ama eşim gösteriyor bak bak bugünde şu renk takmış, saati şöyle böyle diye
Komik bi tipi var bir de sürekli dili sürçüyor
benim de yok yemeğim, bulgur pilavı yapcam yanına ayran.
daha ne olsun..
DimiBundan iyisi Şam'da kayısı
benim de yok yemeğim, bulgur pilavı yapcam yanına ayran.
daha ne olsun..
çok iyiymiş canım, ben de pudingli biliyorum.. hsonu denicem inşallah çilekli pudingle.. bu da güzel olur bence.. mesela orman meyveli krem şantiyle yapılsa nası olur acaba
Şamda kayısı yetişemediğinden mi böyle demişler acaba
denemedim ama denemek lazım sen bir dene tatlımo zaman çikolatalı pudingle yaparsak kakaolu kurabiye mi olur
böyle un kurabiyesi tadında oluyor ben beğendim, evdeki kurabiye canavarım zaten beğendi, fırından çıkarır çıkarmaz hüpletti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?