2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Koala gider ayak sana kopuyorum bebegim

aynen ben de sana kopuyorum datlum gıymatlum yaaa.. :90: :90: :90:
hep gülelim güldürelim inşallah diyerek de toplumsal bi msj vermek isterim

ben dün adını "çabuk kurabiye" koyduğum kurabiyeden yaptım akşam kociş maç izlerken malzemeleri sadece:

1 bardak sıvı yağ
3 bardak un
1 paket sade krem şanti

malzemeler bu kadar iyice yoğuruyorsun sonrada un kurabiyesi gibi şekil veriyorsun .. bir arkadaşım vermişti tarifi .. bu ikinci yapışım bu sefer içine damla çikolata da koydum güzel oldu un kurabiyesine benzer bir tadı var .. bence acil durumlarda yapabilirsiniz kızlar

o adamın kravatları güzel oluyor ama güldürüyor beni

Evet ben pek haber sevmem ( internetten gerekli gördüğüme gün içince bakarım ) ama eşim gösteriyor bak bak bugünde şu renk takmış, saati şöyle böyle diye

Komik bi tipi var bir de sürekli dili sürçüyor

aaa sadece bu kadar mı cok severim kurabiyeyi. Acıktım mı ne?

fırında patates bak iyiki söledin yapmadım ama denemekten ne çıkar ki?

yap bence bana da ilk kader söylemişti ölye yapmıştım aylar önce ilk evlendiğim zamanlardı biz dün yaptık, bu kez fırın poşetinde yaptık öylede çok güzel oluyor

fırında patates bak iyiki söledin yapmadım ama denemekten ne çıkar ki?

Kolay zaten

Patatesi soy iri iri doğra küp küp olabilir

Karabiber, pul biber, tuz ile harmanla

Yağlı kağıt serili fırın tepsisine at ( yağlı kağıdın yoksa borcama atabilirsin ), fırını çalıştır.. Zaten camından bakarsın patatesler şişip rengi koyulaşınca kapatır çıkarırsın.. Afiyet olsun

Biz yağ kullanmıyoruz yoksa yumuşuyo, böyle daha güzel tadı..

Benimde yemeğim yok
Kurabiyem var ama o sonra tatlı niyetine
Fırında patates düşünüyorum çok severiz ama çoktandır yapmamıştık

benim de yok yemeğim, bulgur pilavı yapcam yanına ayran.
daha ne olsun..

çok iyiymiş canım, ben de pudingli biliyorum.. hsonu denicem inşallah çilekli pudingle.. bu da güzel olur bence.. mesela orman meyveli krem şantiyle yapılsa nası olur acaba

benimde izleme fırsatım olmuyor o saat mutfakta boğuşuyor oluyorum bazen denk geliyor işte .. adamdan haber dinleyemiyorsun zaten "ıııı"lamalarından ama kravatları şahsına münhasır

denemedim ama denemek lazım sen bir dene tatlım o zaman çikolatalı pudingle yaparsak kakaolu kurabiye mi olur
böyle un kurabiyesi tadında oluyor ben beğendim, evdeki kurabiye canavarım zaten beğendi, fırından çıkarır çıkarmaz hüpletti

Kadercim İlkaycım cook tesekkürler hiç denememiş aklıma da gelmemişti. Baya da kolay. cok saolun valla. Haberlere gelince sevmiyorum izlemeyi içim çıkıo moralim bozuluo ama adam daki yorumlar süper birde konuşmalarındaki takılmaları. Ve ille de sağ bileğine saat sol bileğine bileklik takıo ya bayılıyorum.

süper canım ellerine sağlık
hadi kızlar ben kaçtım, herkese mutlu bi hafta sonu dileriiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…