2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de yapıyorum bunu harika bir tat! tamam ilkay'ım hemen kabul ediyorumm

Ben normalde cumartesi 13:00 kadar çalışıyordum ama yarın yokum kızlar, izin aldım sınavım var sonra da ablama gideceğim annemlerde oraya gelecekler , yuppy

Rica ederiz

Buraya takıl istersen arada herkes öğrendiği bişeyi paylaşıyo, fikir edinmiş oluyoruz

Ben normalde cumartesi 13:00 kadar çalışıyordum ama yarın yokum kızlar, izin aldım sınavım var sonra da ablama gideceğim annemlerde oraya gelecekler , yuppy

o da güzelmiş, annemlere misafir gelecekmiş beni de çağırdı ama ben gidemem ki burda bekliyorum işim olsun olmasın iiissyyeeeeeeeeeeaaaaaaaaaann

Günaydın kızçeler..dün izin günümdü biliyorsunuz..doktorda geçti..hastalandım..farenjit olmuşum..iğrenç bir ağrı var boğazımda..bademciklerimi aldırdığımdan beri farenjit derdini çekiyorum her yıl..antibiyotik başladı..ççookk halsiziiimmm :2::2::2:

çileğim, balım geçmiş olsun:26:

o ilaçlar beni de mahvediyor..çaktırmıyorum size ama kaç gündür mide bulantısından ölüyorum..

ilkayım günaydın kuzummm

çileğim, balım geçmiş olsun:26:

o ilaçlar beni de mahvediyor..çaktırmıyorum size ama kaç gündür mide bulantısından ölüyorum..

ilkayım günaydın kuzummm

Hiç sorma canım yaa çalışırken epey bir zorluyo di mi canım

evde olup dinlenmek vardı dimi kızlar
gece rüyamda ağzımın kenarında kan gelmeye başlıyordu .. bir uyandım hemen ağzıma baktım .. gerçek sandım rüyaymış, dikişlerim açıldı da kan geliyor sandım gerçek gibiydi çünkü aynı şekilde yatıyordum, aynı pijamalarım vardı, kendi yatağımdaydım :26:

Ay allah korusun canım..çok ağrı yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…