ben dün adını "çabuk kurabiye" koyduğum kurabiyeden yaptım akşam kociş maç izlerkenmalzemeleri sadece:
1 bardak sıvı yağ
3 bardak un
1 paket sade krem şanti
malzemeler bu kadar iyice yoğuruyorsun sonrada un kurabiyesi gibi şekil veriyorsun .. bir arkadaşım vermişti tarifi .. bu ikinci yapışım bu sefer içine damla çikolata da koydum güzel olduun kurabiyesine benzer bir tadı var .. bence acil durumlarda yapabilirsiniz kızlar
Kadercim İlkaycım cook tesekkürler hiç denememiş aklıma da gelmemişti. Baya da kolay. cok saolun valla. Haberlere gelince sevmiyorum izlemeyi içim çıkıo moralim bozuluo ama adam daki yorumlar süper birde konuşmalarındaki takılmaları. Ve ille de sağ bileğine saat sol bileğine bileklik takıo ya bayılıyorum.
Ben normalde cumartesi 13:00 kadar çalışıyordum ama yarın yokum kızlar, izin aldım sınavım var sonra da ablama gideceğim annemlerde oraya gelecekler , yuppy
o da güzelmiş, annemlere misafir gelecekmiş beni de çağırdı ama ben gidemem ki burda bekliyorum işim olsun olmasıniiissyyeeeeeeeeeeaaaaaaaaaann
İş olmadan beklemek daha kötüama naparsın işte.. Nasip başka zaman buluşursun annenle sende inşallah
şimdi nasıl oldun canım
antibiyotiğin yaptığı bir halsizlik var canım
çileğim, balım geçmiş olsun:26:
o ilaçlar beni de mahvediyor..çaktırmıyorum size ama kaç gündür mide bulantısından ölüyorum..
ilkayım günaydın kuzummm
ahh kuşum dayanamam bir an önce geçer inşallahişin çok değilse dinlen canım ..
çileğim, balım geçmiş olsun:26:
o ilaçlar beni de mahvediyor..çaktırmıyorum size ama kaç gündür mide bulantısından ölüyorum..
ilkayım günaydın kuzummm
Hiç sorma canım yaa çalışırken epey bir zorluyo di mi canım
evde olup dinlenmek vardı dimi kızlar
gece rüyamda ağzımın kenarında kan gelmeye başlıyordu .. bir uyandım hemen ağzıma baktım .. gerçek sandım rüyaymış, dikişlerim açıldı da kan geliyor sandımgerçek gibiydi çünkü aynı şekilde yatıyordum, aynı pijamalarım vardı, kendi yatağımdaydım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?