- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Ay allah korusun canım..çok ağrı yapıyor mu
gündüzleri pek ağrım olmuyor da geceleri oluyor .. sanırım gündüz yoruyorum :26:
Babama da aynı operasyon yapıldı bir hafta kadar süt - yoğurt tüketme demiş bir dene istersen
aa bana demedi dişçi öyle birşey :26:
evet çilekcim, zor oluyor çalışmak..hesap kitap işleri malum, kendimi kasa kasa bir hal oluyorum..:26:
canım yaa, rüyanın sebebi yaşadığın ağrılardan..:26: inşallah bir an önce atlatırsın..ağızda yara bile sinir bozucuyken
zor gerçekten..
Canım netten bir araştır istersen belki gerçekten faydası vardır
ayşenuuuurrr hoşgeldin bebişkoooommmmtelefondan giripte algıda seçicilik deyişini yerim
diyemedim yaaaşu anda telefonumu modem yaptım, laptoptan giriyorum şekerrr böyle daha güzel yahhu! eee naptınız? ben birazdan aşurelik malzeme almaya gidicimm. iyice öğrendim. fotosunu cekicem size. bizim apartmanda herkes genç, hepsi de yeni evli nasıl denk geldiysee bilemiyorum. 4 katlı zaten apartman yapıp onlara da vericem ki dostlarım cogalsınn
senin telefonun markası ne tatlım htc migüzel fikir komşulara dağıtmak kaynaşmış olursunuz hem senin tabağı boş göndermezler bakalım onlar neler yapıyor evlerinde fotoğrafını da bekliyorummm
bende 2,5 aylık gelinim şimdilik vajinismus haricinde hiçbir sorunumuz yok gerçi o da büyük bir sorun değil mi
şekercim benim tel samsung s2ay cok heyecanlıyım ama ya! sabah annem aradı naptın yaptın mı diye, malzemeleri söyledi falan. du bakalım inşallah yüzüme gözüme bulaştırmam. sen kötü rüyalar mı gördün kuzum ?
yaparsın kuzum sen ya zaten çok fazla yapmazsın ölçümleri tutturman kolay olur, ben bile heyecanlandımevet kötü rüyalara gördüm birini anlattım kızlara görmüşsündür sende, bi tane daha gördüm de onu anlatamıyorum bile ölüm vardı çünkü içinde :18:
gerideki sayfalara bakmadım kuzum, bakarım. hayırdır inşallah. ama arada olabilir böyle, üzülme şekerim. insan günün stresinden falan etkilenebiliyor ki sen daha yeni ameliyat oldun şekercimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?