- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta diliyorum.
dün eşimi şehirdışına yolcu ettim, henüz işinden ayrılmadı, bir 10 gün ayrı kalacağız. ama dün ne ağlamaydıölmedim niye bu kadar ağlıyorsun dedi sürekli ama evde her yerde onu görünce deli gibi ağladım ağlamam kesil-e-mediği için yatağımızda bile yatamadım başka bir odada yattım...
sabah bir kalktım, gözlerim şişmiş. sürekli sorulmaz inşallahşimdilik bir kişi sordu, gözlerine ne oldu diye
kendimi tutamıyorum ki. iki tane komik film izledim, ağlamıcam kafamı dağıtcam diye, yok durup durup ağladım. Allah beterinden korusun... tuhaf bir şey işteen geç aralık 12 sinde falan burda olmasını umut ediyorum.
senin nasıl gidiyor hazırlıklar? az kaldı düğüne. duygu durumun nasıl?
gelinlik ne durumda :) düğün hazırlıklarının ayrı bir tadı oluyor. dolap ihtiyacı ise hiç bitmiyor hakikaten, bizde de aynı durum söz konusu. hazırlıklar tamam mı?
yarınki son provadır değil mi? düğünden sonra ne kadar süre bizden ayrı kalacaksın peki :) gelinliğini nasıl diktiriyorsun bir de?
Yok canım ilk provam ama gelinlikçi ufak tefek rutuşlar dışında her şeyin tam olacağını söyledi...
6 Aralık - 19 Aralık tarihleri arasında izinliyim ama duruma göre dönüşümü 24 Aralık'a erteleyebilirim..
Gelinliğim straplez bir modeldi minik kol eklertiriyorum çok açık giyinemiyorum düz bir model üzeri dantelli çok karışık anlattım sanırım katalogdan beğendiğim için internetten baktım ama bulamadım gösterecektim sana neyse sana sözüm var zaten fotoğrafını ekleyeceğim.9:
bircan sen annenle aynı şehirde mi yaşayacaksın farklı mı? herkeste farklı yansımaları oluyor ayrılıkların. kimi düğünden sonra bile ailesini özleyip mutluluğunu tam yaşayamıyor. kiminin hiç aklına gelmiyor bile. dün anladım ki hayatta hüzün illa ki oluyor... yanıbaşımızda bekliyor bizi, en mutlu zamanlarda bile...
Günaydın günaydın günaydın geleceğin tatlı anneleriii
Günaydın kızlar
Ufak bi kahvaltı yapıp kollarımı sıvamam lazım
Cumartesi gelmediğimden işlerim biraz birikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?