2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta diliyorum.
dün eşimi şehirdışına yolcu ettim, henüz işinden ayrılmadı, bir 10 gün ayrı kalacağız. ama dün ne ağlamaydı ölmedim niye bu kadar ağlıyorsun dedi sürekli ama evde her yerde onu görünce deli gibi ağladım ağlamam kesil-e-mediği için yatağımızda bile yatamadım başka bir odada yattım...
sabah bir kalktım, gözlerim şişmiş. sürekli sorulmaz inşallah şimdilik bir kişi sordu, gözlerine ne oldu diye

Son düzenleme:

Günaydın Canım,
Zor oluyordur tahmin edebiliyorum ama bu kadar yıpratma kendini... Ne zeman ayrılacak işten peki belli mi?

kendimi tutamıyorum ki. iki tane komik film izledim, ağlamıcam kafamı dağıtcam diye, yok durup durup ağladım. Allah beterinden korusun... tuhaf bir şey işte en geç aralık 12 sinde falan burda olmasını umut ediyorum.
senin nasıl gidiyor hazırlıklar? az kaldı düğüne. duygu durumun nasıl?

Günaydın Kızlar nasılsınız?

Düğünüme tam 11 gün var ve heyecan dorukta yorgunluktan gözlerimi açamıyorum hafta sonu damatlık aldık Ayakkabı aldık :)

Çeyizlerim taşındı yerleştirdik ama sığmadı eve Dolap yaptırmamız gerekecek....Ama çok değişik bir duygu umarım her şey çok güzel olur...

gelinlik ne durumda :) düğün hazırlıklarının ayrı bir tadı oluyor. dolap ihtiyacı ise hiç bitmiyor hakikaten, bizde de aynı durum söz konusu. hazırlıklar tamam mı?

Benim hazırlıklar tam gaz devam ediyor canım evimi yerleştirdim hafta sonu hepsi bitmedi ama bu hafta tekrar gideceğim alış veriş yapıldı... Ama ben de evden ayrılmanın burukluğu olmaya başladı hatta çeyiz evden giderken annamin burnu kanadı sanırım stresden çok üzüldüm (

gelinlik ne durumda :) düğün hazırlıklarının ayrı bir tadı oluyor. dolap ihtiyacı ise hiç bitmiyor hakikaten, bizde de aynı durum söz konusu. hazırlıklar tamam mı?

Gelinlik ne durumda bilmiyorum bende Yarın provaya gideceğim ayakkabımı aldım :)) Kına için kıyafet dışında hazırlıklarım tamam ev içinde bilirsin ihtiyaç bitmez..

yarınki son provadır değil mi? düğünden sonra ne kadar süre bizden ayrı kalacaksın peki :) gelinliğini nasıl diktiriyorsun bir de?

Son düzenleme:
bircan sen annenle aynı şehirde mi yaşayacaksın farklı mı? herkeste farklı yansımaları oluyor ayrılıkların. kimi düğünden sonra bile ailesini özleyip mutluluğunu tam yaşayamıyor. kiminin hiç aklına gelmiyor bile. dün anladım ki hayatta hüzün illa ki oluyor... yanıbaşımızda bekliyor bizi, en mutlu zamanlarda bile...

günaydın kızlar
krizsavar evlendikten sonra ayrı kalmak gerçekten çok zor oluyor .. eşim bir gece ankaraya gitti onda bile çok ağladım, 5 buçuk ay askere nasıl göndereceksem artık çabuk geçer günler inşallah canım üzülme ..

bircan hazırlıkların kolay gelsin canım biraz burukluk ama sevdiğinle olmak ayrı bir mutluluk

yarınki son provadır değil mi? düğünden sonra ne kadar süre bizden ayrı kalacaksın peki :) gelinliğini nasıl diktiriyorsun bir de?

Yok canım ilk provam ama gelinlikçi ufak tefek rutuşlar dışında her şeyin tam olacağını söyledi...
6 Aralık - 19 Aralık tarihleri arasında izinliyim ama duruma göre dönüşümü 24 Aralık'a erteleyebilirim..

Gelinliğim straplez bir modeldi minik kol eklertiriyorum çok açık giyinemiyorum düz bir model üzeri dantelli çok karışık anlattım sanırım katalogdan beğendiğim için internetten baktım ama bulamadım gösterecektim sana neyse sana sözüm var zaten fotoğrafını ekleyeceğim.9:

evet kendimi yeşilçamda bir gecede saçları beyazlayan fatma girik gibi hissediyorum başım ağrıyor, gözlerim acıyor ve ruh dünyam darmaduman... uyuşmuş gibiyim bir nebze. bu akşama kadar atlatmayı umuyorum. görüşürken nişanlıyken de yolcu ederken ağlardım ama bu çok farklıymış hakikaten...

sene bitmeden sen de 2012'de evlenenler kervanına katılıyorsun, ne güzel :) merakla bekliyorum fotoğraf. üzeri dantel alt tarafı tül galiba, anladığım kadarıyla. umarım seve seve giyersin canım :)

Aynı şehirdeyiz canım 1 saatlik mesafemiz var ailem hep aklımda olur hez zaman yanlarına giderim ama hayatımdaki kişiyi bununla bunaltmam....

Günaydın kızlar

Ufak bi kahvaltı yapıp kollarımı sıvamam lazım

Cumartesi gelmediğimden işlerim biraz birikmiş

günaydın hatunlar..

ilkaycım, inşallah su gibi gelip geçecek o günler..vuslatın büyük heyecanına saklayacaksın kendini..

krizsavar,Allah kavuştursun..aynı evde sürekli birlikteyken böyle kısa aralar ne kadar üzücü tahmin edebiliyorum..
hafta sonu görüşmeler sonrası ayrı kalmak nasıl koyuyor..:26: tek teselli görüşeceğimiz bir sonraki an, bir kaç
saat dahi olsa..

manolyacım günaydın sana daa:13:

bircan Allah kolaylık versin.. henüz inşa aşamasındayız ama sen böyle anlatınca o günler
aklıma geliyor..dilimde hep seneye bu zamanlar var kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…