2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sene bitmeden sen de 2012'de evlenenler kervanına katılıyorsun, ne güzel :) merakla bekliyorum fotoğraf. üzeri dantel alt tarafı tül galiba, anladığım kadarıyla. umarım seve seve giyersin canım :)

Evet canım:)) Alt tarafıda dantel canım İnşallah güzel olur....

Günaydın günaydın günaydın geleceğin tatlı anneleriii

Günaydın Çilek

günaydın hatunlar..

bircan Allah kolaylık versin.. henüz inşa aşamasındayız ama sen böyle anlatınca o günler
aklıma geliyor..dilimde hep seneye bu zamanlar var kızlar..

Sağol canım İnşallah o günler gelir biz de seni dinleriz sende paylaşırsın bizimle

Günaydın kızlar

Ufak bi kahvaltı yapıp kollarımı sıvamam lazım

Cumartesi gelmediğimden işlerim biraz birikmiş

Günaydın Canım Afiyet olsun ben bugün kahvaltı yapmadım canım pek istemedi:)))

eylül başak, sen nişanlı mısın? düğün ne zaman? nerde yaşıyorsun, neler yapıyorsun?

günaydııın hanımlaaaar, musmutlu bi hafta dilerim hepinizee..

çok geçmiş olsun çilekçim nasıl olduun şimdi:26:

ayy hamarat hatun bu yaa.. sevimli şey seni.. ben de halamın aşuresini yedim ama fotoğraf çekmedim. annem de yapmış vermiş kocaman bi saklama kabına.. süslemiş üzerini narla filan.. akşam çok toktum 1-2 kaşık alabildim ama yapıyo bu kadın bu işi yaaaa bitirelim de ondan getirdiğimi, inşallah ben de yapıciim malzemelerim tamam
Allah kavuştursun canım, inşallah en kısa zamanda sağ salim kavuşursnuz.. Günler su gibi akıp gider inşallah..

eylül başak, sen nişanlı mısın? düğün ne zaman? nerde yaşıyorsun, neler yapıyorsun?

ben aranıza sızan biriyim..ne evli ne nişanlı..

uzun bir müddet -yaklaşık bir yıl- yar yolu bekledikten sonra sevdiğimin tayini olduğum şeyre çıktı.yani
şehr-i istanbul.. Allah kısmet ederse seneye eylül ayında düşünüyoruz biz de..henüz ciddi girişimlerimiz yok..kısmetse yeni
yılla birlikte

ben istanbul dayım, 30 yaşımdayım, muhasebeciyim..

soğuk odalar'ı dinliyorum, gözlerim dolmaya başladı yine dağıtamıyorum kafamı

memnun oldum eylül :) sızmak için burayı seçtiğine sevindim, bir sürü sızılacak yer arasından. senin sürecine de tanık oluruz inşallah. burda evlenmeden evlilikle ilgili düşünceler de oluşuyordur kafanda, iyi fikir, tebrik ederim :) çok çok mutluluklar diliyorum...

Tatlım allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer üzme kendini
[/COLOR]Hadi gözün aydın canım bir bakmışsın herşley olmu bitmiş :))) herşey güzel olur sen kalbini ferah tut
günaydın bugünün neşeli şirini annelik nerden geldi aklına bakiiimmmmm
Bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ordan estiler tatlışım :)))) Allah istediğimiz vakit bizlere de nasip etsin inş.

Bugün daha iyiyim canım ama 2-3 gün mahvoldum boğaz ağrısı berbat ve her sene yakalıyor beni sağolsun..antibiyotiğe devam ediyorum hala o da 500 lük sarhoş ediyor..

Son düzenleme:

epey eski bir üyeyim esasen buralarda..
daha önce de paylaştım dertten ziyade bana daha faydalı olacak bölümlerde olmak güzel...
arkadaşlarım sayesinde gelip bir şeyler yazarak buldum burayı da..

epey fikir oluşuyor tabi ki..çeyizden tut ilişkilere kadar..teorik ve uygulama her zaman farklıdır, bunun bilincindeyim.
çok teşekkür ediyorum.. yaza doğru daha hareketli günlerle karşınızda olacağım inşallah.. ben yazın ortasında bir düğün istemiyorum..
bahar da çok erken olacak bizim için..o yüzden çareyi doğduğum ay olan eylül de, iki bayram arasında bulduk..

sen de ilkay ın dediği gibi kendini çok parçalama lütfen..Rabbim kötü ayrılıklar vermesin, en kötüsü böyle olsun..eve idince kafanı dağıtacak
bir meşguliyet bul bence..kadınlar yalnızken daha güçlü olmalılar..mesela onu karşılamak için güzel birr sofra düşünebilirsin, şimdiden tasarla ..

melankolik hali seviyorum sanırım
burda dağılmasını umuyorum ilerleyen konu ve konuklarla :)

dağılır burda

kızlar cumartesi evim sensin'e gittik .. filmin ilk kısmını "ne saçma" "abartmışlar" diyerek izledim .. benim için gerçekten öyleydi ikinci kısmınıda ağlayarak izledim bu filme benzer bir kore filmi izlemiştim üniversitedeyken onda ağlamamıştım valla

onun gelmesine yakın evi balonlarla süslemeyi planlıyorum. pek hoşlanmıyor ama yine de mutlu oluyor böyle şeylerle :)
size daha önce onun için yaptığım kurabiyelerden göstereyim mi :)) yine böyle şeyler yapabilirim

biz de izledik canım 2 hafta önce.. (Ç)alıntı bir film zaten..ben orijinalini izlemedim hiç..ama yapmacık geliyor zaten izlerken..
bunun dışında etkilenmemek elde değildi tabi..

ben kore versiyonunda ağlamıştım. Türk versiyona gitmedim, kore'den daha iyi olamaz diye :))

biz de izledik canım 2 hafta önce.. (Ç)alıntı bir film zaten..ben orijinalini izlemedim hiç..ama yapmacık geliyor zaten izlerken..
bunun dışında etkilenmemek elde değildi tabi..

çalıntı zatende ben ayrılık, ölüm vs. gibi konulara dayanamam hiç koyuverdim çeşmeleri

ben kore versiyonunda ağlamıştım. Türk versiyona gitmedim, kore'den daha iyi olamaz diye :))

kore filminde duygu bu kadar yoğun değildi sanki .. Türk versiyonunda ilk kısım gerçekten yapmacık ama ikinci kısım bende duygu yüklüydü .. yanımızda 3 erkek gelmişler 3 de ağladı

ben de sen gibiyim canım.. ben ağlıyorum özümün elinde mendil bakıyorum yanaklarımı siliyor.
anlam veremiyordur muhtemelen bu kadar zırlamama da ben cidden evden ayrılırken beni o halde görünce naapcak bilmem..:26:

yine siler gözyaşlarını ve alır seni, götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…