Günaydın günaydın günaydın geleceğin tatlı anneleriii
günaydın, afiyet olsun...kaçak seniiii
sene bitmeden sen de 2012'de evlenenler kervanına katılıyorsun, ne güzel :) merakla bekliyorum fotoğraf. üzeri dantel alt tarafı tül galiba, anladığım kadarıyla. umarım seve seve giyersin canım :)
günaydın hatunlar..
bircan Allah kolaylık versin..henüz inşa aşamasındayız ama sen böyle anlatınca o günler
aklıma geliyor..dilimde hep seneye bu zamanlar var kızlar..
Günaydın kızlar
Ufak bi kahvaltı yapıp kollarımı sıvamam lazım
Cumartesi gelmediğimden işlerim biraz birikmiş
Günaydın kızçeler..dün izin günümdü biliyorsunuz..doktorda geçti..hastalandım..farenjit olmuşum..iğrenç bir ağrı var boğazımda..bademciklerimi aldırdığımdan beri farenjit derdini çekiyorum her yıl..antibiyotik başladı..ççookk halsiziiimmm :2::2::2:
diyemedim yaaaşu anda telefonumu modem yaptım, laptoptan giriyorum şekerrr böyle daha güzel yahhu! eee naptınız? ben birazdan aşurelik malzeme almaya gidicimm. iyice öğrendim. fotosunu cekicem size. bizim apartmanda herkes genç, hepsi de yeni evli nasıl denk geldiysee bilemiyorum. 4 katlı zaten apartman yapıp onlara da vericem ki dostlarım cogalsınn
Allah kavuştursun canım, inşallah en kısa zamanda sağ salim kavuşursnuz.. Günler su gibi akıp gider inşallah..günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta diliyorum.
dün eşimi şehirdışına yolcu ettim, henüz işinden ayrılmadı, bir 10 gün ayrı kalacağız. ama dün ne ağlamaydıölmedim niye bu kadar ağlıyorsun dedi sürekli ama evde her yerde onu görünce deli gibi ağladım ağlamam kesil-e-mediği için yatağımızda bile yatamadım başka bir odada yattım...
sabah bir kalktım, gözlerim şişmiş. sürekli sorulmaz inşallahşimdilik bir kişi sordu, gözlerine ne oldu diye
eylül başak, sen nişanlı mısın? düğün ne zaman? nerde yaşıyorsun, neler yapıyorsun?
ben aranıza sızan biriyim..ne evli ne nişanlı..
uzun bir müddet -yaklaşık bir yıl- yar yolu bekledikten sonra sevdiğimin tayini olduğum şeyre çıktı.yani
şehr-i istanbul..Allah kısmet ederse seneye eylül ayında düşünüyoruz biz de..henüz ciddi girişimlerimiz yok..kısmetse yeni
yılla birlikte
ben istanbul dayım, 30 yaşımdayım, muhasebeciyim..
soğuk odalar'ı dinliyorum, gözlerim dolmaya başladı yinedağıtamıyorum kafamı
böyle şarkılar dinlersen dağılmaz ki ama
Tatlım allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer üzme kendinigünaydın arkadaşlar, güzel bir hafta diliyorum.
dün eşimi şehirdışına yolcu ettim, henüz işinden ayrılmadı, bir 10 gün ayrı kalacağız. ama dün ne ağlamaydıölmedim niye bu kadar ağlıyorsun dedi sürekli ama evde her yerde onu görünce deli gibi ağladım ağlamam kesil-e-mediği için yatağımızda bile yatamadım başka bir odada yattım...
sabah bir kalktım, gözlerim şişmiş. sürekli sorulmaz inşallahşimdilik bir kişi sordu, gözlerine ne oldu diye
[/COLOR]Hadi gözün aydın canım bir bakmışsın herşley olmu bitmiş :))) herşey güzel olur sen kalbini ferah tutGünaydın Kızlar nasılsınız?
Düğünüme tam 11 gün var ve heyecan dorukta yorgunluktan gözlerimi açamıyorum hafta sonu damatlık aldıkAyakkabı aldık :)
Çeyizlerim taşındı yerleştirdik ama sığmadı eve Dolap yaptırmamız gerekecek....Ama çok değişik bir duygu umarım her şey çok güzel olur...
Bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ordan estiler tatlışım :)))) Allah istediğimiz vakit bizlere de nasip etsin inş.günaydın bugünün neşeli şiriniannelik nerden geldi aklına bakiiimmmmm
günaydııın hanımlaaaar, musmutlu bi hafta dilerim hepinizee..
çok geçmiş olsun çilekçim nasıl olduun şimdi:26:
ayy hamarat hatun bu yaa.. sevimli şey seni.. ben de halamın aşuresini yedim ama fotoğraf çekmedim. annem de yapmış vermiş kocaman bi saklama kabına.. süslemiş üzerini narla filan.. akşam çok toktum 1-2 kaşık alabildim ama yapıyo bu kadın bu işi yaaaabitirelim de ondan getirdiğimi, inşallah ben de yapıciim malzemelerim tamam
Allah kavuştursun canım, inşallah en kısa zamanda sağ salim kavuşursnuz.. Günler su gibi akıp gider inşallah..
memnun oldum eylül :) sızmak için burayı seçtiğine sevindim, bir sürü sızılacak yer arasından. senin sürecine de tanık oluruz inşallah. burda evlenmeden evlilikle ilgili düşünceler de oluşuyordur kafanda, iyi fikir, tebrik ederim :) çok çok mutluluklar diliyorum...
melankolik hali seviyorum sanırım
burda dağılmasını umuyorum ilerleyen konu ve konuklarla :)
dağılır burda
kızlar cumartesi evim sensin'e gittik .. filmin ilk kısmını "ne saçma" "abartmışlar" diyerek izledim .. benim için gerçekten öyleydiikinci kısmınıda ağlayarak izledim bu filme benzer bir kore filmi izlemiştim üniversitedeyken onda ağlamamıştım valla
dağılır burda
kızlar cumartesi evim sensin'e gittik .. filmin ilk kısmını "ne saçma" "abartmışlar" diyerek izledim .. benim için gerçekten öyleydiikinci kısmınıda ağlayarak izledim bu filme benzer bir kore filmi izlemiştim üniversitedeyken onda ağlamamıştım valla
biz de izledik canım 2 hafta önce..(Ç)alıntı bir film zaten..ben orijinalini izlemedim hiç..ama yapmacık geliyor zaten izlerken..
bunun dışında etkilenmemek elde değildi tabi..
ben kore versiyonunda ağlamıştım. Türk versiyona gitmedim, kore'den daha iyi olamaz diye :))
çalıntı zatende ben ayrılık, ölüm vs. gibi konulara dayanamam hiç koyuverdim çeşmeleri
kore filminde duygu bu kadar yoğun değildi sanki .. Türk versiyonunda ilk kısım gerçekten yapmacık ama ikinci kısım bende duygu yüklüydü .. yanımızda 3 erkek gelmişler 3 de ağladı
ben de sen gibiyim canım..ben ağlıyorum özümün elinde mendil bakıyorum yanaklarımı siliyor.
anlam veremiyordur muhtemelen bu kadar zırlamama da ben cidden evden ayrılırken beni o halde görünce naapcak bilmem..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?