Günaydın kızlar...
Nasılsınız? Haftasonunuz nasıl geçti bakalım??
Günaydın kızlar...
Günaydın kızlar...
yine siler gözyaşlarını ve alır seni, götürür
her zamanki gibi yoğunsizin nasıldı souvvenir hanımcım
Günaydın canımm benimki çalışmayla ve hastalıkla geçti sen nasılsın?
günaydın canımm, hoşgeldin..
güzel bir haftasonu idi kendi açımdan..c.tesi akşam geç saatlere kadar sevgili yarimle birlikteydik..
alış veriş yaptık, ciciler aldık, sinemaya gittik,gezdik..sonra yağmurlar altında eve uğurladı beni..
o yoüun duygusallığın ardından kendimi sırılsıklam buldum..zira şemsiye bile kar etmedi..
dün de aşure yaptık,fotoğrafladım ama pc mdeki sorun yüzünden atamıyorumm:26:
inşallah canımm
Günaydın kızlar...
günaydın canım, güzel bir haftasonuydu
cumartesi 3 te çıktım işten, kuaföre gittimsonra evime gittim bir güzel temizlik yaptım pek bi mutlu oldum yemekten sonra kocişimle sinemaya gittik
pazar günü de kahvaltımızı yaparken bugünün yemeğini yaptım çok mutluyum şuandakahvaltıdan sonrada saat 1 de katıldığım projenin semineri vardı ona gittim 3 saat sürdü sonrasında da arkadaşlara gittik birlikte yemek hazırlayıp yedik
güzeldi benim için, senin nasıldı, cumartesi kadın geldi mi temizliğini yaptın mı
Valla sevindim canım senin adına, ne güzel geçmiş haftasonun.
Yok gelmedi, eşim cumartesi günleri çalışıyor zaten, o yüzden bende temizliğimi yaptım, tertemiz oldu heryerim.
Yemeklerimi de hallettim, bezelye var çorbam var, bir de pilav yaparım yanına misss...
Kadın gelmemekle birlikte 2 gün boyunca evini ve cebini aradığım halde açmadı.
Çok uyuz oldum... Neyse, 100 TL cebimde kaldı... Pozitif yönünden bakayım bari...
eylülcüm ben gelin almada deliler gibi ağlayacağımı düşünüp de kınada bile birkaç damladan başka gözyaşı akıt-a-madım. belki sen de benim gibi olursun; çünkü normalde aşırı duygusal olmama rağmen, o günkü koşturmaca yoğunluk vs derken duygular da birazcık rafa kalkıyor sanki :26:
eşime nişanlıyken bir ziyaretinde elmalı yaptığım kurabiyeler
Eki Görüntüle 560968
Farenjit canım çok önemli bişi değil
eylülcüm ben gelin almada deliler gibi ağlayacağımı düşünüp de kınada bile birkaç damladan başka gözyaşı akıt-a-madım. belki sen de benim gibi olursun; çünkü normalde aşırı duygusal olmama rağmen, o günkü koşturmaca yoğunluk vs derken duygular da birazcık rafa kalkıyor sanki :26:
Eki Görüntüle 560968
benim moralim çok kötü kızlar dedem hasta ameliyat oldu çıktı gene sürekli hastanelerdeyiz bugün doktora geldi eve kendini zor attı zangır zangır titriyor şimdi biraz daha iyi gibi kanı çok düşük canım sıkıldı ona doktorlar iyi olmadığını söylüyorlar inşallah tez zamanda düzelir
Eki Görüntüle 560968
Aynen öyle canım, evim pırıl pırıl oldu, kayınvalidem geldi kontrol etti biliyor musun.boşver bi bahaneyle temizliğini bitirmişsin, dediğin gibi de 100 liran cebinde kalmışcamları da sorun etme sen silersin 2 gün sonra yağmur yağar bende karnıbahar yaptım, sulu yemek şeklinde yaptım bakalım akşam yiyeceğiz nasıl oldu acaba, görüntüsünü beğendik ikimizde
Farenjit canım çok önemli bişi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?