2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın kızlar...
Nasılsınız? Haftasonunuz nasıl geçti bakalım??

günaydın canımm, hoşgeldin..
güzel bir haftasonu idi kendi açımdan..c.tesi akşam geç saatlere kadar sevgili yarimle birlikteydik..
alış veriş yaptık, ciciler aldık, sinemaya gittik,gezdik..sonra yağmurlar altında eve uğurladı beni..
o yoüun duygusallığın ardından kendimi sırılsıklam buldum.. zira şemsiye bile kar etmedi..
dün de aşure yaptık,fotoğrafladım ama pc mdeki sorun yüzünden atamıyorumm:26:

yine siler gözyaşlarını ve alır seni, götürür

inşallah canımm

her zamanki gibi yoğun sizin nasıldı souvvenir hanımcım

Sağolasın canım benim, benimde hemen hemen her zamanki gibi geçti diyebilirim...

Günaydın canımm benimki çalışmayla ve hastalıkla geçti sen nasılsın?

Çok geçmiş olsun canım, hayırdır? Grip mi oldun yoksa?

Ay canım benim çok sevindim senin adına, maşallah...
Ellerine sağlık, bende önümüzdeki haftasonu aşüre yapmayı planlıyorum kısmetse.

Benim haftasonu hem iyi hem kötü geçti.
Cumartesi günü deli gibi evi temizledim, temizlikçi kadın gelmedi...
Gelmeyeceğini de bildirmediği için bütün işler bana kaldı.. Fakat camlarım yine kir pas içinde..

Pazar günü de sevgili kayınvalidemler bendeydi sağolsunlar gece 11'lere kadar kaldılar.
Yorgunum ve bugün hiiiççç uyanmak istemedim...

Perdelerimi değiştiricem bu arada..

Eylülcüm bi de arkadaşım vardı ya, hani konu açmıştım onun hakkında.
Cumartesi akşamı onlara gittik, valla bende eşimde çok şaşırdık davranışlarına.
Hem samimi hem candandı ve eşi çok iyi bir insadı... Hayırlısı bakalım...
Birşeyler düzelecek sanırım... :44:

Günaydın kızlar...
Nasılsınız? Haftasonunuz nasıl geçti bakalım??

günaydın canım, güzel bir haftasonuydu
cumartesi 3 te çıktım işten, kuaföre gittim sonra evime gittim bir güzel temizlik yaptım pek bi mutlu oldum yemekten sonra kocişimle sinemaya gittik
pazar günü de kahvaltımızı yaparken bugünün yemeğini yaptım çok mutluyum şuanda kahvaltıdan sonrada saat 1 de katıldığım projenin semineri vardı ona gittim 3 saat sürdü sonrasında da arkadaşlara gittik birlikte yemek hazırlayıp yedik

güzeldi benim için, senin nasıldı, cumartesi kadın geldi mi temizliğini yaptın mı

Valla sevindim canım senin adına, ne güzel geçmiş haftasonun.
Yok gelmedi, eşim cumartesi günleri çalışıyor zaten, o yüzden bende temizliğimi yaptım, tertemiz oldu heryerim.
Yemeklerimi de hallettim, bezelye var çorbam var, bir de pilav yaparım yanına misss...

Kadın gelmemekle birlikte 2 gün boyunca evini ve cebini aradığım halde açmadı.
Çok uyuz oldum... Neyse, 100 TL cebimde kaldı... Pozitif yönünden bakayım bari...

aaa ben aşure yapıcam diyordum yaptım bi sorun var bilgisayarda o yüzden yükleyemiyorum şu an öğle arası kabloyu evden alıp yüklemeye çalışıcam

Son düzenleme:
Ama ben bugün agresifim kızlar, dokunsalar ağlayacak durumdayım...
Çok mu takıyorum kafama napıyorum anlamadım gitti...

eylülcüm ben gelin almada deliler gibi ağlayacağımı düşünüp de kınada bile birkaç damladan başka gözyaşı akıt-a-madım. belki sen de benim gibi olursun; çünkü normalde aşırı duygusal olmama rağmen, o günkü koşturmaca yoğunluk vs derken duygular da birazcık rafa kalkıyor sanki :26:

eşime nişanlıyken bir ziyaretinde elmalı yaptığım kurabiyeler

boşver bi bahaneyle temizliğini bitirmişsin, dediğin gibi de 100 liran cebinde kalmış camları da sorun etme sen silersin 2 gün sonra yağmur yağar bende karnıbahar yaptım, sulu yemek şeklinde yaptım bakalım akşam yiyeceğiz nasıl oldu acaba, görüntüsünü beğendik ikimizde

Eline sağlık canım :125: pek tatlı görünüyor..Ben kınamda epey ağlamıştım

benim moralim çok kötü kızlar dedem hasta ameliyat oldu çıktı gene sürekli hastanelerdeyiz bugün doktora geldi eve kendini zor attı zangır zangır titriyor şimdi biraz daha iyi gibi kanı çok düşük canım sıkıldı ona doktorlar iyi olmadığını söylüyorlar inşallah tez zamanda düzelir

Çok güzel olmuş bunlar, ellerine sağlık...

Bende aynı fikirdeyim, ben de babama dayanamayan bir insanım.
Onun gayret kuşağını bağladıktan sonra dağılacağımı, toparlanamayacağımı sanıyordum.
Ama bence hem yorgunluklardan kaynaklı olarak, hem de Allah kolaylığını veriyor, hiç ağlayamadım.
Ne kınamda ağladım, ne de düğünde...

Fakat ilk aile ziyaretinde dağıldım resmen, benle birlikte herkes ağladı

kizlarr napiosunuz bakimm? ben yine ise gitmedim hehehe. bu sefer yuksek lisans islwrim icin okula gidicem. bu arada koalaa ceyrek 162 lira olmus demin bi tane bozdurduk hemen soyliyi. dedim hihihih

acil şifalar diliyorum manolya... geçmiş olsun. neyi vardı?

çok güzel ellerinize sağlık

Aynen öyle canım, evim pırıl pırıl oldu, kayınvalidem geldi kontrol etti biliyor musun.
Canım çok sıkıldı, eşim diyor onlar gelecek diye sen stres olunca ben üzülüyorum diye.
Eşim dedi "onlar sanki senin evini teftişe mi geliyorlar ki" dedim tamam öyle olmayabilir ama ben huzursuz oluyorum dağınık bir yer olmasın.
Ki derli topluyumdur, fakat kayınvalidem geldi aspratörümün içini dışını kontrol etti sonra da "afferin güzel temizlemişsin" dedi...

Farenjit canım çok önemli bişi değil

Çok geçmiş olsun canım, sen yine de önemse bence.
Kendine dikkat et derim, inşallah çabuk atlatırsın...
Annem de çok sık faranjit olur nedense, boğaz ağrısı ile başlıyor dimi?
Ilık şeyler iç, vitaminli meyveler tüket...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…