2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda düzelir.

Allah acil şifalar versin canım, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
ben aile ziyaretinde de ağlamamıştım :26: sanırım üniversitede uzak kalmak ve iş hayatında 1 sene aileden uzakta yalnız yaşamak bu konuda beni törpüledi. bir de eşim yanımdayken fazla sevindirik oluyorum, pek ağlayasım gelmiyor. düğün bitince arabada otele giderken bir duygulandım, en son babamın elini öpmüştüm. ağlamamak için zor tuttum kendimi ve ağlamadım. ağlasak da bir şey olmaz ya, şunun şurasında gelin oluyorsun, değişik bir yaşantıya başlıyorsun, kavuşma ve ayrılığı aynı anda yaşıyorsun, karmakarışık oluyorsun. olacak o kadar

Kızlar liseden arkadaşlarım gelecekti hatırlarsanız şimdi onlara hazırladığım ikramlıklar karşınızda...

souvvenir, o nasıl kayınvalide yahu? tam kötü kaynana kriterlerine uygun sanırım. ayıp aranılmasından da, arayan insanlardan da hiç hazzetmem. Mevlana'nın sözünü hatırlat ona sen: ayıpları örtmede gece gibi olsun! ne demek taa aspiratöre bakmak? insanlar ne tuhaf ya, bu kötülük nerden geliyor, amacı ne aspiratörü kontrol etmedeki... keşke konuşabilsem, anlayabilsem... iyi ki kayınvalidem böyle değil.

Ohooo maşallah canım çok güzel hazırlanmışsın...
Tramisular yapılmış, oh oh... Olsa da yesek...

Kızlar liseden arkadaşlarım gelecekti hatırlarsanız şimdi onlara hazırladığım ikramlıklar karşınızda...

Eki Görüntüle 560970

masadakilerin teker teker ne olduğunu açıklar mısın? özellikle o ince uzun tabaktaki ince uzun şeyler nedir? merak ettim. benim bu konularda çok yol katetmem lazım. haftasonu ablamlar geldi. sürekli eşime sordum şunu nasıl yapıcam, bunu nasıl yapıcam diye :44:

Ya herşeyi geçtim, tüllerimi alırlarken bana 3-4 seçenek sunmuştu "herşey gitmez koltuklarına" diye.
Hemde dedi ki dün "bak işte filancalar (eşimin kuzeni) ne güzel tüllerini yaptırmışlar, zeytinburnundan yaptırmışlar, bizde keşke başka yerlere bakaydık" vallahi parçalayacaktım kadını. Sanki ben dedim beni alın Persan'a götürün, kıytırık tüllere dünya para bayılın ve hiç biri de mobilyama uymasın... Çok sinirlendim, çok üzüldüm, kahroldum resmen...
Dalga geçer gibi laf söyledi...

neee hastamıdır nedir ya eşine söyle teftişe mi geliyor neye geliyor

keşke eşinle sana bıraksalardı tül seçme olayını. niye onların götürdüğü yere gidilip illa ordan almaya mecbur bırakılıyor ki? sen ne cevap verdin öyle söyleyince? tül seçiminde eşin senin seçimlerini ve mutluluğunu ön plana almalıydı bence. souvvenir beğenmediysen burdan almak zorunda değiliz, diyebilmeliydi. yşne de olmuş bitmiş. kaynana o lafı söylerken, eşin en azından cevap verseydi.

Evet canım boğaz ağrısıyla başlıyor ve vücutta inanılmaz bir ağrı kırgınlık yapıyor. Benim çocukken bademciklerim alındığından beri bu sıkıntıyı her sene çekiyorum..annem meyve almış onları tüketicem cnm

tabii canım milföy ile atıştırmalık börekler yaptım üzerlerine kürdan sapladım. Aynı şekilde yine atıştırmalık çikolata topları yaptım. tiramisu yaptım. muz dilimledim. soslu fıstık aldım. rulo kat aldım işte çeşitli abur cuburlar malum abur cubur vazgeçilmezimiz..şık sunumlar yapmaya çalıştım..muhabbetle çerez gibi gitti hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…