benim moralim çok kötü kızlar dedem hasta ameliyat oldu çıktı gene sürekli hastanelerdeyiz bugün doktora geldi eve kendini zor attı zangır zangır titriyor şimdi biraz daha iyi gibi kanı çok düşük canım sıkıldı ona doktorlar iyi olmadığını söylüyorlar inşallah tez zamanda düzelir
acil şifalar diliyorum manolya... geçmiş olsun. neyi vardı?
kizlarr napiosunuz bakimm? ben yine ise gitmedim hehehe. bu sefer yuksek lisans islwrim icin okula gidicem. bu arada koalaa ceyrek 162 lira olmus demin bi tane bozdurduk hemen soyliyi. dedim hihihih
Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda düzelir.
benim moralim çok kötü kızlar dedem hasta ameliyat oldu çıktı gene sürekli hastanelerdeyiz bugün doktora geldi eve kendini zor attı zangır zangır titriyor şimdi biraz daha iyi gibi kanı çok düşük canım sıkıldı ona doktorlar iyi olmadığını söylüyorlar inşallah tez zamanda düzelir
Allah acil şifalar versin canım, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
sağol teşekkürler idrar yollarından ameliyat oldu iyileşiceğine kötüye gidiyor
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar liseden arkadaşlarım gelecekti hatırlarsanız şimdi onlara hazırladığım ikramlıklar karşınızda...
Eki Görüntüle 560970
Kızlar liseden arkadaşlarım gelecekti hatırlarsanız şimdi onlara hazırladığım ikramlıklar karşınızda...
Eki Görüntüle 560970
souvvenir, o nasıl kayınvalide yahu? tam kötü kaynana kriterlerine uygun sanırım. ayıp aranılmasından da, arayan insanlardan da hiç hazzetmem. Mevlana'nın sözünü hatırlat ona sen: ayıpları örtmede gece gibi olsun! ne demek taa aspiratöre bakmak? insanlar ne tuhaf ya, bu kötülük nerden geliyor, amacı ne aspiratörü kontrol etmedeki... keşke konuşabilsem, anlayabilsem... iyi ki kayınvalidem böyle değil.
Aynen öyle canım, evim pırıl pırıl oldu, kayınvalidem geldi kontrol etti biliyor musun.
Canım çok sıkıldı, eşim diyor onlar gelecek diye sen stres olunca ben üzülüyorum diye.
Eşim dedi "onlar sanki senin evini teftişe mi geliyorlar ki" dedim tamam öyle olmayabilir ama ben huzursuz oluyorum dağınık bir yer olmasın.
Ki derli topluyumdur, fakat kayınvalidem geldi aspratörümün içini dışını kontrol etti sonra da "afferin güzel temizlemişsin" dedi...
ayşenuuuuurrrrr
aşureni burada paylaşacakmısın
Ya herşeyi geçtim, tüllerimi alırlarken bana 3-4 seçenek sunmuştu "herşey gitmez koltuklarına" diye.
Hemde dedi ki dün "bak işte filancalar (eşimin kuzeni) ne güzel tüllerini yaptırmışlar, zeytinburnundan yaptırmışlar, bizde keşke başka yerlere bakaydık" vallahi parçalayacaktım kadını. Sanki ben dedim beni alın Persan'a götürün, kıytırık tüllere dünya para bayılın ve hiç biri de mobilyama uymasın... Çok sinirlendim, çok üzüldüm, kahroldum resmen...
Dalga geçer gibi laf söyledi...
Evet canım boğaz ağrısıyla başlıyor ve vücutta inanılmaz bir ağrı kırgınlık yapıyor. Benim çocukken bademciklerim alındığından beri bu sıkıntıyı her sene çekiyorum..annem meyve almış onları tüketicem cnmAynen öyle canım, evim pırıl pırıl oldu, kayınvalidem geldi kontrol etti biliyor musun.
Canım çok sıkıldı, eşim diyor onlar gelecek diye sen stres olunca ben üzülüyorum diye.
Eşim dedi "onlar sanki senin evini teftişe mi geliyorlar ki" dedim tamam öyle olmayabilir ama ben huzursuz oluyorum dağınık bir yer olmasın.
Ki derli topluyumdur, fakat kayınvalidem geldi aspratörümün içini dışını kontrol etti sonra da "afferin güzel temizlemişsin" dedi...
Çok geçmiş olsun canım, sen yine de önemse bence.
Kendine dikkat et derim, inşallah çabuk atlatırsın...
Annem de çok sık faranjit olur nedense, boğaz ağrısı ile başlıyor dimi?
Ilık şeyler iç, vitaminli meyveler tüket...
masadakilerin teker teker ne olduğunu açıklar mısın? özellikle o ince uzun tabaktaki ince uzun şeyler nedir? merak ettim. benim bu konularda çok yol katetmem lazım. haftasonu ablamlar geldi. sürekli eşime sordum şunu nasıl yapıcam, bunu nasıl yapıcam diye :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?