2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Benim puf puf oluyor

Borcamda yapıyorum , fark eder mi bilmiyorum ama

Bi tane resmi vardı hemde bunu 6 yufka ile değil 4 yufka ile yapmıştım

Eki Görüntüle 561664

benim tepsi bundan büyüktü, gittim en büyük boy tepsiye yaptım. senin fırın kaç litre canım? benimki 44. bu tepsi senin fırının boyutunu nerdeyse kaplamış. tepsinin boyutunu tahmin etmek açısından fırının litresi önemli.

Aklına ne geliyor canım nasıl bir sürpriz düşünüyorsun?

normalde aklıma şu geldi ama çok yorucu, yapamam herhalde. evde bütün eşyaların üzerine "" bu işareti yapıp yapıştırcam ve videoya alcam. ve onun geleceği gün hepsinin üzerine ":)" yapayım diyorum. sonra da şımarık şımarık "bak bebişim, sen yokkenki evin hali" diye videoyu göstereyim diyorum :44:
bir de baş harfleri ve kalplerden oluşan yiyecek şeyler hazırlamayı düşünüyorum. artık ne olursa ona daha karar vermedim :)

Kaç litre hiç bilmiyorum, ama ankastreler standart değil mi ?

Bu borcamda hatta standart, büyük boy dikdörtgen borcamlardan hani..

Börekler dolmalar iştahim açıldı ya canım çıtır çıtır börek çekti valla

Pardon

Kaç litre hiç bilmiyorum, ama ankastreler standart değil mi ?

Bu borcamda hatta standart, büyük boy dikdörtgen borcamlardan hani..

Pardon

benimki midi fırın canım ya, ankastre değil. o zaman borcamın ölçülerini yazar mısın bana bir ara? bir de bir soda koyuyorsun di mi?

Sağolasın canım ama ben daha börek işlerine giremedim.
Yemeklerde iyiyim de, börek daha yapabildiğim birşey değil...

o güzel yemekleri yapan yufkadan böreği de yapar bence :114:

çok acıktım yeaaaa

ben de yaa, sabah yemedim öğlen yerim diye.. öğlen de hamburger varmış yemekte.. napsam bilemedim, kalori bombası ama açım yaa isyeeaan...!!

benimki midi fırın canım ya, ankastre değil. o zaman borcamın ölçülerini yazar mısın bana bir ara? bir de bir soda koyuyorsun di mi?

İnternetten baktım 40x27 yazıyo

Ama şart değil ki dikdörtgen sığmazsa kare borcamlarda yapabilirsin

alakaya maydonoz ama...

NİCE YILLARA KADERCİM EŞİNLE, BİR ÖMÜR MUTLULUK VE SAĞLIKLA...:123:

Olur mu, çok alaka.. Bugünün anlam ve önemi bu benim için, börekten bile önemli

Amin çok teşekkür ederim, cümlemize sevdiklerimizle nice yıllar inşallah

yok karede de yapılır tabi ki de, ben kabarmamasının sebebi tepsi mi hakikaten onu anlamaya çalışıyorum. eve gidince bir bakayım tepsimin boyutuna. sağol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…