2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ne kadar ekmek , o kadar köfte

Çok ayıp etmiş doğrusu fakat nişanlın doğru şekilde konuşmuş...
Al benden pay biç canım, bende çok yaptım ettim de ne oldu.
Yeri geldi neler dedi, yeri geldi ne davranışlarda bulundu.
Anlamazlar, anlamıyorlarsa da mesafeli ve soğuk davranmak senin işine yarar.
Sen üzüleceğine, samimiyet olmasın daha iyi... Önemli olan nişanlın (eşin) ile arandaki muhabbet.
Gerisini çok sallamamak gerekiyor...

Benimki de hoca verir talkımı, kendi yutar salkımı hesabı oluyor ama...
Bir de düşünceleri uygulasam müthiş olacak...

kızlar ben geçen kahvaltıya ablamlara portakal ağacı kitabından sodalı börek yaptım. hakikaten pratik ve lezzetli, herkes çok beğendi. sitesinde yeni gelinlerin gözdesi olan bir tarif yazıyordu, hakikaten öyle :)

souvvenir ya, bence 2 aylık bir gelin olarak çok ileridesin yemek konusunda, tebrik ederim

Evet ben sık yaparım, çok kabarıyo ve çok lezzetli

Evet ben sık yaparım, çok kabarıyo ve çok lezzetli

benimki çok kabarmadı ama yumuşak oldu. kabarmamasının sebebini de tepsi büyüklüğüne bağladım. yufka az geldi çünkü. bir dahaki sefere daha küçük bir tepside deneyeceğim inşallah.

benimki çok kabarmadı ama yumuşak oldu. kabarmamasının sebebini de tepsi büyüklüğüne bağladım. yufka az geldi çünkü. bir dahaki sefere daha küçük bir tepside deneyeceğim inşallah.

Pişirmeden önce kestin mi ?

Kesilmeli, sodanın her tarafına girmesi için.. Öyle çok güzel kabarıyor..

Kızlar bana müsade size doyum olmaz, ben işlere biraz bakayım...
Yine gelirim kısmetse, bebek battaniyem çok şirin oluyor, bitirmeye sabırsızlanıyorum...
Bitince inşallah paylaşıcam sizlerle...

Pişirmeden önce kestin mi ?

Kesilmeli, sodanın her tarafına girmesi için.. Öyle çok güzel kabarıyor..

hı hı kestim, öyle yazıyordu zaten tarifte. başka tepside deneyip yine kabarması az olursa problem var demektir :)
souvvenir, yemek her gün yeniyor, o sebepten yemekte çeşidin ve bilginin olması daha önemli bence.

günaydın canım, ellerine sağlık..

bu yemeği fırında yapmasını da seviyorum ben..fırında ki biber dolması da müthiş oluyor..

Kızlar bana müsade size doyum olmaz, ben işlere biraz bakayım...
Yine gelirim kısmetse, bebek battaniyem çok şirin oluyor, bitirmeye sabırsızlanıyorum...
Bitince inşallah paylaşıcam sizlerle...

kuzu bende başladım bitane sennki nasıl bak merak ettim köşesinden bir kare versene

hı hı kestim, öyle yazıyordu zaten tarifte. başka tepside deneyip yine kabarması az olursa problem var demektir :)
souvvenir, yemek her gün yeniyor, o sebepten yemekte çeşidin ve bilginin olması daha önemli bence.

Benim puf puf oluyor

Borcamda yapıyorum , fark eder mi bilmiyorum ama

Bi tane resmi vardı hemde bunu 6 yufka ile değil 4 yufka ile yapmıştım

Elifç,m çok harika şeyler almışsın canım güle güle sağlıklı günlerde kullan canım benim fiyatıda bence gayet iyi...

İnşallah güzl haberler alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…