2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Aslında önünde 1 buçuk hafta var bence dediğinide yapabilirsin canım zaman alır ama sıkılıyorsun hem zaman geçirmiş olursun...:)))

Pardon
[/FONT][/QUOTE]

Önemli değil canım sadece bugün her zamankinden erken çıkacağım yemeğe

ohhhh ne ala ben öğlene bişey getremedim hiç bişe yok yicek işimde mahrumiyet bölgesinde ne yapayım ben şimdi

Bizim şirketteki menüde ;
Mercimk çorba
Fırında tavuk
Pilav - yoğurt
veee aşure var...

Tabiki ben full menü hiç yemedim yemiyorumda...

Kızlar sekreter aradı , sana bi sürpriz var dedi

Bi indim bembeyaz güller

Herkes sordu, kızardım biraz

owww başlamış sürprizler mutlu mutlu seneler geçirin inşallah

Bircan ne bu mönü yazmalar falan çok ayıp açız diyoruz demiBizdede macar kebap var pilav var tulumba var ben yemyom aralığa zayıflamam lazım

Bircan ne bu mönü yazmalar falan çok ayıp açız diyoruz demiBizdede macar kebap var pilav var tulumba var ben yemyom aralığa zayıflamam lazım

Acayip acıktım kanka ya napıyım paylaşayım dedim ama ayıp dimi Bu arada ben yiyerek kilo vermeye başladım bu düğün stresi bazen işe yarıyor

Harika görünüyor canım şu an senin nasıl olduğunu düşünüyorum da Sevinçten bütün herkese gülücükler saçıyorsundur eminim..

Evet aynen öyle ağzım kulaklarımda, liseli kızlar gibi geziniyorum

hep böyle yüzün gülsün tatlım du bakalım bence bu daha birinci aşama akşamı var bunun..Bu gece uzun olacak besbellii

Amin inşallah.. Evet bende en azından dışarıda bi organizasyon bekliyorum bakalım

çok güzelmiş çiçeğiniz bence bu başlangıçtır daha devamı gelir ne güzel mutluluk sevinç

Birinci yıl cicim yılı mı bilmem ama ben alışırsam hep isterim Daha nice yıllar hepimize inşallah

amin inşallahhakkımız isteriz tabiki

Son düzenleme:
Kızlar merhaba sizlere gelemiyorum,kader:)çiçeğin güzel
ilkay:)muhabetin güzel
çilek:)güzel gülüyon
eylül:)sende iyiisn
manolya:)seni unutmam
enginerelif:)sende konuşmaya devam et
bircan:)devam buraya untmayın beni kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…