Ellerim titredi nedense
Sanki eşim değilde saklı gizli biri sürpriz yapıyor
normalde aklıma şu geldi ama çok yorucu, yapamam herhalde. evde bütün eşyaların üzerine "" bu işareti yapıp yapıştırcam ve videoya alcam. ve onun geleceği gün hepsinin üzerine ":)" yapayım diyorum. sonra da şımarık şımarık "bak bebişim, sen yokkenki evin hali" diye videoyu göstereyim diyorum :44:
bir de baş harfleri ve kalplerden oluşan yiyecek şeyler hazırlamayı düşünüyorum. artık ne olursa ona daha karar vermedim :)
ohhhh ne ala ben öğlene bişey getremedim hiç bişe yok yicek işimde mahrumiyet bölgesinde ne yapayım ben şimdi
Kızlar sekreter aradı , sana bi sürpriz var dedi
Bi indim bembeyaz güller
Herkes sordu, kızardım biraz
Kızlar sekreter aradı , sana bi sürpriz var dedi
Bi indim bembeyaz güller
Herkes sordu, kızardım biraz
ayyyy süperrrrrr hdi bakalım hacı yine iisin
owww başlamış sürprizler mutlu mutlu seneler geçirin inşallah
Bircan ne bu mönü yazmalar falan çok ayıp açız diyoruz demiBizdede macar kebap var pilav var tulumba var ben yemyom aralığa zayıflamam lazım
Eki Görüntüle 561724
Ta ta taaaam
Eki Görüntüle 561724
Ta ta taaaam
Eki Görüntüle 561724
Ta ta taaaam
Bircan ne bu mönü yazmalar falan çok ayıp açız diyoruz demiBizdede macar kebap var pilav var tulumba var ben yemyom aralığa zayıflamam lazım
Harika görünüyor canım şu an senin nasıl olduğunu düşünüyorum daSevinçten bütün herkese gülücükler saçıyorsundur eminim..
hep böyle yüzün gülsün tatlım du bakalım bence bu daha birinci aşama akşamı var bunun..Bu gece uzun olacak besbellii
çok güzelmiş çiçeğiniz bence bu başlangıçtır daha devamı gelir ne güzel mutluluk sevinç
Evet aynen öyleağzım kulaklarımda, liseli kızlar gibi geziniyorum
Amin inşallah.. Evet bende en azından dışarıda bi organizasyon bekliyorum bakalım
Birinci yıl cicim yılı mı bilmem ama ben alışırsam hep isterimDaha nice yıllar hepimize inşallah
kadercim çiçeğin çok güzelömür boyu mutluluklar
İşte bu!! çok hoş bir çiçek . daha nice yıllara..
çiçeğini yirim senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?